Ιδέες για έξτρα εισόδημα

paefstra

Member
Παιδια, γινεται both ways.
""Να 'ξερες, Μοναρχα,
Ποσο μου 'χεις λειψει
Μακρια απο σενα
Νιωθω μονο θλιψη".

FB_IMG_1753874839197.jpg

paefstra

Member
Σε κανένα τηλεπαιχνίδι πήγατε;
Ερχομαι στο cash or trash. Το προβλημα ειναι πως δεν ειμαι απολυτως σιγουρη αν θελω να δωσω συλλεκτικο αντικειμενο αν δεν πιασει την αξια του. Αλλα δεν βλεπω και πολλες επιλογες για δημοπρασια οποτε θα το δοκιμασω. Δεν θα ποσταρω εδω σε ποιο επεισοδιο θα ειμαι, οποιος ξερει ξερει. Δεν χωνευω τη δημοσιοτητα, αλλα θελω τη δημοπρασια.

paefstra

Member
Έλα πες το καθαρά. Το κάνεις για να ανεβάσεις την τηλεθέαση :):)
Να την κανω τι την τηλεθεαση? Δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Πρεπει να πεισω στη δημοπρασια να δωσουν την αξια για να παρω αλλο συλλεκτικο αντικειμενο που θα ανεβασει αξια του κλπ κλπ. Νομιζετε πως μονο τα ταξιδια ειναι αρρωστχια?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θέλει λιγο ψάξιμο αλλα ειναι σίγουρα λεφτα:

Στο στοίχημα αν παίξετε σε πολλές διαφορετικές εταιρείες, στο πρώτο δίμηνο του ΝΒΑ υπάρχουν ματς που στο στοίχημα "περίοδος με περισσότερους ποντους" οι αποδόσεις σε κάθε περίοδο ειναι άνω του 4. Δηλαδή παίζεις και τις 4 περιόδους και... προφανώς κάποια απο αυτές θα ειναι αυτή όπου θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι, οποτε κερδίζεις 100%, σε πολλές περιπτώσεις με αποδόσεις πολυ άνω του 4.

Μετά το πρώτο δίμηνο (δηλαδή απο δεκεμβριο) δεν υπάρχουν πια τέτοιες ευκαιρίες γιατι οι στοιχηματικες εχουν πια αρκετά μεγάλο δείγμα παιχνιδιών ώστε να προβλέπουν με περισσότερη ακρίβεια το ρίσκο κι εναρμονιζονται μεταξυ τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.267
Μέλη
39.955
Νεότερο μέλος
Alexandrosx

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom