ΗΠΑ Ιδέες για ταξίδι στο San Francisco, LA, χαβάη

Μηνύματα
49
Likes
44
Καλησπέρα σας και από μένα. Είμαι καινούριο μέλος αλλά παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό. Μένω στη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα τις συμβουλές σας. Γύρω στον Νοέμβριο σκεφτόμαστε να πάμε ένα ταξίδι περίπου 15 ημερών στη δυτική ακτή με αρχή το san francisco ή το LA, μετακίνηση οδικώς μεταξύ αυτών των πόλεων και μετά πτήση για καποιο νησί στη χαβάη. Υπολογίζουμε να το προγραμματίσουμε μόνοι μας και κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη.
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
908
Likes
4.011
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ένα παρόμοιο ταξίδι προετοιμάζω για τον Μάρτιο. Κατά το Πάσχα θα ανεβάσω τις εντυπώσεις μου. Πάντως, οι 15 μέρες μου φαίνονται πολύ λίγες και για τα 3 μέρη. Ψάχνοντας τώρα για το Λος Άντζελες και παλαιότερα για το Σαν Φρανσίσκο, θεωρώ πως η καθεμία θέλει τουλάχιστον μια εβδομάδα. Υπάρχουν αμέτρητα ενδιαφέροντα μουσεία, προάστια που αξίζει να περπατήσεις, θεματικά πάρκα κλπ. Και η πανέμορφη διαδρομή στο Μπιγκ Σουρ, ίσως να βγαίνει μαθηματικά να την κάνεις σε μια μέρα, αλλά είναι κρίμα να κάνεις μόνο 1-2 στάσεις και να κοιτάς το ρολόι για να συνεχίσεις τη διαδρομή. Η γνώμη μου είναι να αφήσεις κάτι απέξω (εγώ διάλεξα το Σαν Φρανσίσκο, που αν και πιστεύω πως θα είναι η αγαπημένη μου πόλη, θα ήθελα να το επισκευθώ κάποια άλλη φορά μόνο του) ή να προσθέσεις μέρες, αν έχεις τη δυνατότητα.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον NIKOS1986 πως δεν προλαβαίνεις να πας και στην Χαβάη.Θα είμαι και εγώ εκεί τον Απρίλιο, Νίκο θέλεις να μας στείλεις το πρόγραμμα σου να πάρουμε ιδέες?
Το δικό μου έχει ως εξής:
3/4/2015 προσγειωνόμαστε Λος Άντζελες , θα μείνουμε 5 βράδια και θα επισκεφτούμε
3/4 Hollywood,Melrose avenue,The Grove,
4/4 Mullholand dr,Bel Air,Malibu,Venice,Santa Monica,
5/4 Universal studios,Griffith Park
6/4 Disney concert,Pueblo,Hollywood
7/4 και 8/4 αφιερωμένες στην Disneyland
στην συνέχεια βράδυ πηγαίνουμε στο Indio που κοιμόμαστε το βράδυ της Τετάρτης 8/4
9/4 αφιερώνουμε 3 ώρες στο Joshua park και στην συνέχεια ταξιδεύουμε για GCNP.
9/4 και 10/4 μένουμε 2 βράδια στο Grand Canyon National Park.
Πρωί 10/4 ταξιδεύουμε για Λας Βέγκας οπου θα μείνουμε για τα επόμενα 3 βράδια,έχουμε σκοπό τα δούμε 3 shows .Ίσως τα le reve, believe,love (τώρα είμαι στην φάση που ψάχνουμε εισιτήρια για αυτά)
14/4 πρωί πηγαίνουμε από LV προς Cambria ,κάνοντας στάση στην Ghost town Calico
15/4 ξυπνάμε στην Cambria και απολαμβάνουμε την διαδρομή του Highway 1 προς Σαν Φρανσίσκο.
2 βραδιές στο SF και 17/4 ημέρα επιστροφής.
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
908
Likes
4.011
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Το δικό μου πρόγραμμα είναι ουσιαστικά για Οάχου και Μπιγκ Άιλαντ. Το Λος Άντζελες ουσιαστικά το έχουμε για να "σπάσουμε" τις πολλές ώρες στο αεροπλάνο.

1. Προσγειωνόμαστε στο Λος Άντζελες 10/3 το απόγευμα. Φεύγουμε για Οάχου το επόμενο πρωί 11/3 στις 10:00. Μαζί με την πιθανή καθυστέρηση στο immigration κλπ, δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να κάνουμε καμιά βόλτα το βράδυ.
2. Θα μείνουμε στο Οάχου 11/3-22/3. Αν όλα πάνε καλά, θα θέλαμε να γυρίσουμε τη Χονολουλου, να πάμε για πεζοπορία σε Diamond Head, Koko Head, Manoa Falls κλπ. Έχουμε το Περλ Χάρμπορ, τη Νορθ Σορ (ο αδελφός μου έχει τρέλα με το σερφ, αν και δεν θα είναι η καλή εποχή) κλπ.
3. Θα πάμε στο Μπιγκ Άιλαντ 22/3-2/4. Το νησί το έχουμε χωρίσει στα 3. Από 22/3 -27/3, με βάση το Χίλο, θα δούμε το Χίλο και την προσήνεμη πλευρά. Από 27/3-30/3 σχεδιάζουμε να ανέβουμε στο Κιλαουέα. Ανάλογα με το δρόμο θα δοκιμάσουμε και μια εκδρομή στο Μαούνα Κέα. Τέλος από 30/3-2/4, με βάση την Καιλούα Κόνα, θα εξερευνήσουμε την δυτική πλευρά του νησιού.
4. Επιστρέφουμε στο Λος Άνζελες στις 3/4, 6:30 το πρωί και φεύγουμε στις 19:45 την επόμενη μέρα (4/4). Στο πλάνο μας είναι να πάμε στη Ντίσνεϊλαντ την πρώτη μέρα. Την δεύτερη λέμε για μια χαλαρή βόλτα το πρωί σε Χόλιγουντ Μπούλεβαρντ και το μεσημέρι να πάμε Σάντα Μόνικα.

Το πρόγραμμα του AERAS για το Λος Άντζελες καλό μου φαίνεται, με μια μικρή αμφιβολία για την 5/4, αν θα προλάβεις να δεις τη Universal και το Griffith Park μέσα σε μια μέρα. Επίσης, αφού σκοπεύετε να μπείτε στην έρημο, τα Joshua park και Calico είναι μέρη που θα ήθελα να δω κι εγώ. Το ίδιο και το Γκραν Κάνιον. Για το Λας Βέγκας δεν έχω ψάξει καθόλου και δεν μπορώ να πω κάτι. Επίσης είναι προς όφελός σας που σπάτε την διαδρομή στον Highway 1 και έχετε ολόκληρη μέρα για το πιο ενδιαφέρον κομμάτι (Hearst Castle - San Francisco). Οι δύο μέρες στο Σαν Φρανσίσκο είναι λίγες, αλλά μια βόλτα θα την κάνετε. Συνολικά το πρόγραμμα μου φαίνεται καλό, με την παρατήρηση για το συνδιασμό Universal και Griffith σε 1 μόνο μέρα.
 
Μηνύματα
49
Likes
44
παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Βέβαια αυτό που σκέφτηκα ήταν να περάσω από 4 ημέρες στις δύο πόλεις και κανένα 6 ήμερο στη Χαβάη. Κάθε φορά που πάω σε πόλη μετά το 5μερο αρχίζω και βαριέμαι γιαυτό και έβαλα τόσες ημέρες. Στη χαβάη από ότι αντιλαμβάνομαι αν πρέπει να διαλέξει κανεις ένα νησί είναι το Ουάχου έτσι Νίκο? Από κόστος στα αεροπορικά σε τι καταληξατε? Τώρα που έψαξα εγώ για κάθε μία πόλη με Τurkish air είναι το λιγότερο γύρω στα 700 και για Χαβάη είτε από LA είτε από Σαν φρανσίσκο γώρω στα 500
 

GEOPAL

Member
Μηνύματα
25
Likes
3
Καλησπέρα! Κι εγώ προγραμματίζω το συγκεκριμένο ταξίδι για Σεπτέμβριο αλλά δεν έχω κλείσει από ξενοδοχεία αφού δεν έχουμε βγάλει πρόγραμμα. Σκεφτόμαστε για
Los Angeles 8 βράδια
Οδικώς SF από την ακτή 1 βράδυ
San Francisco 3 Βράδια
Οδικώς από motorway για Βέγκας
Las Vegas (μαζί με Grand Canyon) 3 βράδια
Επιστροφή LA κ αναχώρηση για Honolulu/Hawai 7 βράδια
Επιστροφή LA κ αναχώρηση για Ελλάδα.

Εναλλακτικά σκεφτόμαστε να το κάνουμε ανάποδα (δηλ. πρώτα Χαβάι επιστροφή στο SF και μετά κάθοδο προς τα κάτω)
Αναφορικά με τις Δυτικές Ακτές που θα λέγατε να περάσουμε περισσότερες μέρες? ακούω πως το SF θέλει 2-3 βράδια γιατί είναι ωραια πόλη σε αντίθεση με το LΑ.
Στη Χαβάι πιστέυετε αξίζει να επισκευτούμε Maui ή κάποιο άλλο νησί ή είναι το ίδιο με το Oahu? Να μείνουμε ή απλά επίσκεψη?

Για τις διανυκτερεύσεις σε Vegas, SF επειδή είναι λίγες οι νύκτες σκέφτομαι να μην τα κλείσω από τώρα αλλά όταν φτάσω από το κινητό μήπως βρω τελευταία στιγμή καλύτερες τιμές. Τι λέτε?

Τέλος με το κινητό τι κάνατε? Είχατε αγοράσει κάποιο prepaid? Με ενδιαφέρει κυρίως να έχω Internet
 

flying Doc

Member
Μηνύματα
200
Likes
378
To καλοκαίρι του 2014, ταξίδεψα για μια βδομάδα σε San Fransisco & Las Vegas. Όντως το San Fransisco θέλει τουλάχιστον 3 μέρες (έμεινα 6) για να πεις ότι βλέπεις τα βασικά και με κάποια άνεση. Είναι μία πολύ όμορφη και πολύ ζωντανή πόλη, βοικότατη για περπάτημα και με πολύ καλά μέσα μεταφοράς. Προσωπική γνώμη, ΟΧΙ 8 μέρες στο L.A. Κάντε τις 4 και τις υπόλοιπες αφιερώστε τις στο San Fransisco και στα πέριξ (Yosemity κατά προτίμηση).
Las Vegas πήγα μόνο για το "γαμώτο της υπόθεσης" και μόνο για ένα βράδυ (δεν μου έφτανε η άδεια για να μείνω παραπάνω και να επισκεφτώ το Grand Canyon), αλλά και πάλι μου ήταν αρκετό, οπότε τα 3 βράδυα μάλλον είναι καλά.

Γνώμη μου, κλείσε ξενοδοχεία από τώρα. Στο Las Vegas έμεινα σε suite στο Venetian με 120€.

Αν και δεν έχω ολοκληρώσει την αφήγηση, μπορείς να πάρεις μία ιδέα στην ταξιδιωτική ιστορία (που ελπίζω να ολοκληρώσω)
http://www.travelstories.gr/communi...nevada-μ-έπιασε-μία-ζαλάδα.50987/#post-589544
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Οι μέρες που αξίζει να μείνεις σε κάθε μέρος εξαρτάται από το τι σε κεντρίζει και τι σου αρέσει να επισκεφτείς. Στο LA πχ 5 βράδια μας ήταν αρκετά και πήγαμε Universal studios, disney (2 ημέρες), Hollywood , παραλίες και διάφορες κλασικές διαδρομές οδικώς όπως Mullholand dr.
Είχαμε μελετήσει πολύ το πρόγραμμά μας γιατί οι αποστάσεις είναι τεράστιες και ίσως χρειάζεσαι ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις.
πχ αλλάξαμε ξενοδοχείο από Hollywood σε Anaheim για να είμαστε δίπλα στην disney και να γλιτώσουμε 4 φορές την διαδρομή, ή κοιμηθήκαμε ένα βράδυ στο Indio μόνο και μόνο για να ξυπνήσουμε το πρωί δίπλα στην έρημο και να ξεκινήσουμε χωρίς καθυστέρηση το ταξίδι μας προς Grand Canyon,
Las Vegas και Grand Canyon πως τα συνδιάζεις ?Μονοήμερη θα μπορούσες να πας μόνο στο west rim και όχι στο κεντρικό φαράγγι που είναι και το εθνικό τους πάρκο. Ψάξε λίγο τις διαφορές , εμείς πήγαμε από LA-Indio στο GCNP ,μείναμε 2 βράδια μέσα στο πάρκο ακριβώς στο χείλος του ρήγματος και ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες του ταξιδιού. Μέτα πήγαμε Las Vegas.
Σχετικά με τα ξενοδοχεία, αφού καταρτίσεις με προσοχή το πρόγραμμα σου θα πρότεινα να τα κλείσεις ξενοδοχεία με δωρεάν ακύρωση, και αν τυχών βρεις καλύτερη προσφορά δεν χάνεις τίποτα.
Όσον αφορά κάρτα Sim, μπήκα σε μαγαζί τηλεφωνίας και αγόρασα κάρτα που μιλούσα απεριόριστα με Ελλάδα και νομίζω 3 gb ιντερνετ, κόστος 80 €

Αν χρειάζεσαι οτιδήποτε παραπάνω πληροφορίες στην διάθεσή σου.
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
908
Likes
4.011
Επόμενο Ταξίδι
Γενεύη - Ανεσί
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Για το Λος Άντζελες:
Οι 8 μέρες μου φαίνονται κάπως οριακές, αλλά εξαρτάται και από πόσα αξιοθέατα θες να δεις. Η πόλη είναι τεράστια σε έκταση. Στο internet οι περισσότεροι συστήνουν αυτοκίνητο, αλλά εμείς (κυρίως για να περιορίσουμε λίγο το ήδη υψηλό budget) περιοριστήκαμε σε λεωφορεία και μετρό. Με μέτρια κίνηση, κάναμε 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο μέχρι την Disneyland και 45 λεπτά από το αεροδρόμιο μέχρι την Santa Monica. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως θα πρέπει να λάβεις υπόψην και το χρόνο των μετακινήσεων.

Για την Χαβάη:
Υποθέτω λέγοντας για Χονολούλου και Χαβάη, εννοείς το νησί Οάχου. Για μόνο 7 ημέρες, εγώ θα τις αφιέρωνα σε ένα νησί. Αν επέλεγα το Οάχου, αυτή τη φορά θα αφιέρωνα και 1 διανυκτερεύση στη βόρεια ακτή (Χαλίβα-Γουαϊμέα) και όχι όλες στο Γουαϊκικι.
Εμείς πήγαμε Οάχου και Μπιγκ Άιλαντ. Στο μεν Οάχου, βρίσκεται η πρωτεύουσα Χονολούλου, με τα ξενοδοχεία-ουρανοξύστες, το Ντάιαμοντ Χεντ, το Περλ Χάρμπορ, το Μπίσοπ Μιουζίουμ κλπ. Υπολόγισε 1 μέρα στο καθένα. Ίσως στο Περλ Χάρμπορ να χρειαστείς και δεύτερη. Επίσης η Χονολούλου έχει απευθείας πτήσεις από LA και SF. Η βόρεια ακτή, που φημίζεται για το σέρφινγκ, κινείται σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς από την σχετικά πολύβουη πρωτεύουσα.
Στο Μπιγκ Άιλαντ (που ονομάζεται και Χαβάη, δίνοντας το όνομα στην πολιτεία), το γνωστότερο αξιοθέατο είναι το ενεργό ηφαίστειο. Αν έχεις περιέργεια να δεις μόνο το Κιλαουέα, θα μπορούσες να κάνεις μονοήμερη εκδρομή (αρκετές πτήσεις για Χίλο, διάρκεια 50 λεπτά, από εκεί με αυτοκίνητο 1 ώρα έως το πάρκο). Δεν θα προλάβεις να εξερευνήσεις όλο το πάρκο, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις διαδρομές γύρω από τον κρατήρα Χαλεμαουμάου. Αν αποφασίσεις για το Μπιγκ Άιλαντ, πέρα από το Κιλαουέα, υπάρχουν και άλλα αξιοθέατα, όπως όλη η ακτή Χαμακούα, η χερσόνησος Κοχάλα, ιστορικά πάρκα κλπ. Επειδή οι αποστάσεις είναι σχετικά μεγάλες και θα τρώς πολύ βενζίνη ανεβοκατεβαίνοντας τον Route 200, αν επιλέξεις το Μπιγκ Άιλαντ σπάσε τις μέρες σε Χίλο και Κόνα. Έτσι με βάση το Χίλο βλέπεις το ανατολικό νησί και με βάση την Κόνα το δυτικό.
Γενικά το Μπιγκ Άιλαντ, ζει σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς από το Οάχου, έχει πολύ περισσότερη φύση, και ακόμη και το Χίλο και η Κόνα, είναι ουσιαστικά κομοπώλεις, σε αντίθεση με τη Χονολούλου. Όμως δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με τις ηπειρωτικές ΗΠΑ.

Επιλογή Νησιού:
Εμείς είχαμε πει να πάμε σε 2 νησιά, από 11-12 μέρες στο καθένα. Από τη μια είχαμε να επιλέξουμε κάποιο από τα Οάχου και Μάουι και κάποιο από τα Καουάι και Μπιγκ Άιλαντ. Επιλέξαμε το μεν Οάχου λόγω της πρωτεύουσας και το δε Μπιγκ Άιλαντ λόγω του Κιλαουέα. Εγώ προσωπικά, αν πήγαινα *πρώτη* φορά και είχα να επιλέξω μόνο ένα θα επέλεγα το Οάχου. Απλά, αντί να έδινα όλες τις διανυκτερεύσεις σε Γουαικίκι, θα επέλεγα να μείνω και τουλάχιστον ένα βράδυ βόρεια ακτή.

Tips & Tricks:
1. Εγώ δεν θα πήγαινα μονοκόμματα στην Χαβάη. Πήγαμε Αθήνα-Ζυρίχη (2,5 ώρες) και Ζυρίχη-Λος Άντζελες (12 ώρες). Δηλαδή 14 ώρες στο αεροπλάνο, χώρια η αναμονή στη Ζυρίχη. Μέχρι το Λος Άντζελες παλεύεται, αλλά ακολουθούν άλλες 6 ώρες πτήσης μέχρι τη Χονολούλου. Παρά τον ενθουσιασμό, είναι κουραστικό. Αν θες να πας πρώτα Χαβάη, καλύτερα κλείσε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και φύγε την επόμενη για Χονολούλου.
2. Το φαγητό σε Οάχου (και κυρίως Χονολούλου) είναι ακριβό. Υπολόγιζε 20$ τα 2 άτομα σε McDonalds, 20$ η πίτσα, 35$ η μπριζόλα. Στο Μπιγκ Άιλαντ είναι πιο φθηνά. Τα αυτοκίνητα και η βενζίνη είναι φτηνά (3,5$/γαλόνι = 0,8 ευρώ/λίτρο).
3. Τα τηλέφωνα... Skype και πάλι Skype. Μην περάσει από το μυαλό σου η περιαγωγή. Η Χαβάη είναι ειρηνικός και όχι ΗΠΑ. Κάνε αναπάντητη στους δικούς σου, βάλτε Wi-Fi και μιλήστε με Skype. Wi-Fi βρίσκεις παντού, πρώτα σε καφετέριες/McDonalds (εντάξει, διακριτικά στο τηλέφωνο, και άλλοι έχουν έρθει για διακοπές). Δεύτερον, και τα 5 ξενοδοχεία (ακριβά-φθηνά) που μείναμε παρείχαν δωρεάν Wi-Fi, οπότε υποθέτω πως το δωρεάν Wi-Fi είναι κανόνας εκεί.
4. Το δεύτερο σημαντικότερο: Ακόμη κι αν βλέπεις 20-25 βαθμούς, πάρε λεπτά ρούχα και καπέλο. Ο ήλιος καίει πολύ!
5. Το πιο σημαντικό: Καλά να περάσετε, και για ό,τι απορία εδώ είμαστε!!!
 
Last edited:

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
μια μικρή διευκρίνηση όσον αφορά το κινητό..T-Mobile με περίπου 60$ και έχεις για έναν μήνα απεριόριστες κλήσεις κινητά σταθερά Eλλάδα και κάνα 2gb LTE και μετά μετατρέπεται σε 3G απεριόριστα επίσης..α και Aμερική εννοείτε απεριόριστες κλήσεις προς τα πάντα..αν θες περισσότερα GB internet μπορείς να συμπληρώσεις αργότερα όταν χρειαστείς..επίσης η χαβάη πιάνει σαν αμερική και μπορείς να συνεχίσεις κανονικά το πρόγραμμα σου..αλλά σε μερικά σημεία θα έχεις περιορισμένο σήμα έως καθόλου..
 

GEOPAL

Member
Μηνύματα
25
Likes
3
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Όντως απορρίπτουμε την εκδοχή του να πάμε σερί Χαβάι γιατί όντως οι ώρες είναι πολλές.
Οπότε μένουμε στο 1ο πλάνο όπου σκεφτόμαστε είτε να το κάνουμε όπως σας ανέφερε με το μειονέκτημα ότι κάνεις στην ουσία τη διαδρομή LA -SF 2 φορές (1 πάνω 1 κάτω - βέβαια από άλλες διαδρομές και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει) ή φεύγουμε από LA -> Vegas -> GN -> SF από κεί πτήση για Χαβάι και επιστροφή LA τελικά.
Μερικές ερωτήσεις.
1. Για ξενοδοχείο στο Grand Canyon έχετε κάποια πρόταση? Αναφέρατε πως είναι κάποιο μπροστά στο φαράγγι
2. Στο LΑ έχετε κάποια πρόταση για περιοχή διαμονής? Πχ σκέφτομαι Santa Monica σε κάποιο διαμέρισμα αλλά σκέφτομαι και San Clemente που είναι αρκετά νοτιότερα, βρίσκω οικονομικότερα διαμερίσματα αλλά δεν ξέρω με τις αποστάσεις τι γίνεται και τι έχει να κάνεις στην κάθε πόλη. Έψαξα πιο μακρινή διαμονή γιατί αν είναι από SM κάθε πρωί να θέλω 40' στο αμάξι ποια η διαφορά να θέλω πχ 55' από San Clemente και να έχω κέρδος στη διανυκτέρευση.

ΥΓ Εκτός από road trip + sightseeing κάνουμε και surf οπότε παίζει και αυτό τον παράγοντα του για το που θα μείνουμε ;)
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
402
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
μια μικρή διευκρίνηση όσον αφορά το κινητό..T-Mobile με περίπου 60$ και έχεις για έναν μήνα απεριόριστες κλήσεις κινητά σταθερά Eλλάδα και κάνα 2gb LTE και μετά μετατρέπεται σε 3G απεριόριστα επίσης..α και Aμερική εννοείτε απεριόριστες κλήσεις προς τα πάντα..αν θες περισσότερα GB internet μπορείς να συμπληρώσεις αργότερα όταν χρειαστείς..επίσης η χαβάη πιάνει σαν αμερική και μπορείς να συνεχίσεις κανονικά το πρόγραμμα σου..αλλά σε μερικά σημεία θα έχεις περιορισμένο σήμα έως καθόλου..
Ιούλιος 2015:
Τ-Mobile prepaid --> 3GB 4G που μετά γίνονταν 2G και απεριόριστες κλίσεις σε ΗΠΑ 65 δολλαρια και πρόσθετες μετά δεδομένα αν ήθελες. Με το 1GB είχε 50 δολλάρια. Αν ήθελες και απεριόριστες για Ελλάδα πλήρωνες άλλα 15 δολλάρια.
Συμφέρει πολύ.....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.067
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom