Ιθάκη Ιθάκη το Σεπτέμβρη: Κιόνι, Φρίκες ή Βαθύ;

christi_p

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
έλα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλησπέρα σε όλους!

Παντρευόμαστε στις αρχές Σεπτέμβρη και λέμε να πάμε ταξίδι μετά το γάμο για χαλάρωση στην Ιθάκη! Πώς σας ακούγεται; Θα μου προτείνατε να μείνουμε Βαθύ ή σε κάποιο από τα άλλα δύο χωριά; Τείνω προς το Κιόνι, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαστε πολύ στην απομόνωση!Οποιαδήποτε πρόταση για διαμονή και φαγητό, ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Θα είστε στην απόλυτη απομόνωση!Αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του,εξαρτάται τι ψάχνετε.Ζωή το νησί έχει σχεδόν αποκλειστικά στο Βαθύ και ιδίως το Σεπτέβρη,οι επιλογές είναι περιορισμένες από ότι θυμάμαι αλλά για ονόματα και διευθύνσεις θα ρωτήσω την κολλητή μου που ζει εκεί τα τελευταία 7 χρόνια και χάρη σε κείνη επισκέπτομαι αυτό το όμορφο,ήσυχο και μποέμ το χαρακτηρίζω εγώ νησί.
Αν θέλετε ρομαντζάδα,ησυχία και καλό φαί χτυπήσατε διάνα!Λίγο στα δωμάτια υστερεί αλλά τώρα που βγάλαμε δήμαρχο τον σύζυγο της κολλητής μου θα το φτιάξει κι αυτό!!!
 

christi_p

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
έλα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Ησυχία θέλουμε σίγουρα, όχι μεγάλες αποστάσεις, καλό φαγητό και ξεκούραση σε ξαπλώστρες αγναντεύοντας τη θάλασσα! Αν μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες θα με βοηθήσεις πολύ! Αναρωτιέμαι επίσης πώς να είναι από βροχές/ κρύο εκείνη την εποχή.... Ευχαριστώ πολύ :haha:
 

pame volta

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Η Ιθάκι το Σεπτέμβρη θα είναι άδεια από τουρίστες, όχι απαραίτητα κακό αν θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Καλύτερα να μείνεις στο Βαθύ που έχει καλύτερες επιλογές όσον αφορά σε κάποια στοιχειώδη νυχτερινή ζωή. Το Κιόνι είναι γραφικό, όπως και οι Φρίκες, αλλά δεν ξέρω μήπως σας πέσει κάπως βαρύ χωρίς κόσμο. Οι αποστάσεις είναι μικρές αν και για να μετακινηθείς χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Από το Βαθύ μέχρι το Κιόνι είναι περίπου 20 λεπτά με αυτοκίνητο.
Για παραλίες χρειάζεασαι αυτοκίνητο. Η καλύτερη είναι το Φιλιατρό, ενώ κοντά σε αυτήν βρίσκεται το Σαρακήνικο. Τα Σαρακήνικο έχει δύο παραλίες. Όταν αφήσεις το αυτοκίνητο στο τέλος του δρόμου αντικρίζεις την πρώτη η οποία είναι απογοητευτική γιατί αράζουν τις βάρκες του οι ντόπιοι, αλλά προσπερνώντας την και αφού περάσεις ένα μικρό ύψωμα αντικρίζεις την δεύτερη. Πολύ καλύτερη όπου μπορείς να κάνεις και γυμνισμό.
Εξαιρετική παραλία είναι το γιδάκι αλλά χρειάζεσαι βάρκα. Έχει καραβάκι ανά τακτά διαστήματα από το Βαθύ. Στο συστήνω αναπιφύλακτα.
Αν έχεις δική σου βάρκα ή νοικιάσεις θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές σε παραλίες. Η ακτογραμή είναι εξαιρετική.
Το νησί είναι πολύ ωραίο και γραφικό. Ελπίζω να περάσετε καλά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.624
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom