anagennisi80
New Member
Αγαπητοι φιλοι καλησπερα! Παρολο που η γνωριμια μου με το site μετραει μονο λιγες μερες, εχω εκτιμησει απιστευτα το ποσο πολλες πληροφοριες κ φιλικες συμβουλες μπορεις να αντλησεις απο αυτο..δλδ απο εσας! Οποτε δεν κρατιεμαι, κ ερχομαι στο προκειμενο! Φετος τον Αυγουστο θελω να κανω ενα ταξιδι περιεργο, παραξενο,δυσκολο, αξεχαστο, παντα πολιτισμικου ενδιαφεροντος κ οχι αναψυχης (αυτο το κραταω για ελλαδα). Μετα απο μεγαλη παλη μεσα μου, κ προσπαθωντας να επιλεξω αναμεσα σε Ρωσια ή Ινδια, αποφασισα να τολμησω να παω Ινδια! Να ξεκαθαρισω οτι θα παω με γκρουπ απο ταξιδιωτικο, πραγμα που σημαινει οτι θα ειναι οργανωμενο κ αρκετα προστατευμενο αλλα..θα ειμαι ειλικρινης μαζι σας. Αγχωνομαι!
πρεπει να ειμαι ολη την ωρα στην τσιτα με το νερο κ το φαγητο? θα εχει τρελη ζεστη? ποια ρουχα κ παπουτσια ειναι τα καταλληλοτερα? με ρευμα για φορτηση μπαταριων φωτογραφικης τι κανω? το διαβατηριο μου πρεπει να το εχω μαζι μου συνεχως? κατι διαβασα για αλατα νερου κ χαπια χλωριωσης νερου..να εχω μαζι μου? γενικως, τι πρεπει οπωςδηποτε να κανω για να κανω το ταξιδι μου καλυτερο? τοσα ερωτηματα, το ξερω! παρολα αυτα, θα παω! απλως δεν εχω βγει απο ευρωπη, κ δεν ξερω πως να αντιδρασω! να πληροφορησω οτι το ταξιδι ειναι 8ημερο στο δελχι, αγκρα κ τζαιπουρ. Αυτα! περιμενω με ανυπομονησια τα σχολια-συμβουλες-εμπειριες σας. Ευχαριστω!!!
Last edited by a moderator: