Ιστιοπλοΐα στην Άφφησο

Spark

Member
Μηνύματα
97
Likes
970
Ιστιοπλοΐα είναι η ναυτική τέχνη για το ταξίδεμα των ιστιοπλοϊκών σκαφών που κάνουν χρήση των ανέμων με βέλτιστο τρόπο και ασφάλεια.
Η Άφησσος είναι παραθαλάσσιος οικισμός του Δήμου Νοτίου Πηλίου απέχει 25 χλμ. από τον Βόλο, κτισμένη στον Παγασητικό κόλπο.
Το Αργοναυτικό Πάρκο βρίσκεται στην Άφησσο του Πηλίου, κοντά στο Βόλο και είναι το πρώτο Ελληνικό Πάρκο, που εστιάζει σε δραστηριότητες βασισμένες στο νερό και τον αέρα: αθλητικές, εκπαιδευτικές και αναψυχής. Είναι το πρώτο σύγχρονο κέντρο θαλασσίων διακοπών και ναυτικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, που έχει πιστοποιηθεί για την ιστιοπλοΐα από την RYA, τη VDWS, τη VDS, και τη ΕΙΟ, για το Θαλ. Σκι από την ΕΟΘΣ, για τις καταδύσεις από την Padi, ενώ οι θαλάσσιες δραστηριότητες εποπτεύονται από το ΥΕΝ.

Εκεί μπορεί κάποιος να ενοικιάσει ιστιοπλοϊκό σκάφος εάν δεν έχει δικό του, να κάνει εκπαίδευση, να συμμετέχει σε αγώνες, να απολαύσει την θάλασσα, τις δραστηριότητες και τα καλά που προσφέρει ο τόπος.
Πληροφορίες για Αρχαρίους - Argonautical Press Centre

Από την Άφησσο είναι οι φωτογραφίες και το παρακάτω βίντεο όπου κάνω ιστιοπλοΐα με σκάφος TRIMARAN WINDRIDER.
Όταν ο άνεμος είναι ευνοϊκός είναι δυνατή εμπειρία, με άνεμο 5B μόλις που κατάφερα να σηκώσω τον ένα πλωτήρα στον αέρα..

phone 246.jpg

phone 245.jpg

phone 253.jpg

phone 256.jpg

phone 269.jpg

phone 276.jpg

phone 280.jpg


 

Spark

Member
Μηνύματα
97
Likes
970
έχω και άλλες καυτές φωτογραφίες απο την Άφησσο, θα σας τις δείξω αργά και βασανιστικά..

phone 260.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom