Ιστορία του μήνα - Μάρτιος - Απρίλιος 2014

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.329
Likes
3.469
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Είναι η πρώτη φορά που ένας συγγραφέας πέρνει 2 βραβεία ???
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Είναι η πρώτη φορά που ένας συγγραφέας πέρνει 2 βραβεία ???
Οχι , εχει συμβει και σε εμένα ( και πολυ το χάρηκα ) !!

Μπραβο στην Ιβάνα αλλά και σε ολους τους συμμετεχοντες .
 

alma

Member
Μηνύματα
3.729
Likes
15.109
Συγχαρητήρια κι από μένα στους νικητές. Άντε και στον επόμενο διαγωνισμό τώρα που έχουμε πάρει φόρα και γίνονται συχνά οι διαγωνισμοί ιστορίας του μήνα.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.003
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
3 στα 3 πρώτα πέτυχα μετά από πολύ καιρό... συγχαρητήρια στους συγγραφείς!
 
Μηνύματα
152
Likes
1.104
Ειλικρινά δε θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ (όταν ανέβασα το πρώτο ποστ με την ιστορία με το τρένο, ψάχνοντας να βρω ταξιδιώτες που είχαν κάνει την ίδια διαδρομή) ότι κάποια στιγμή η ιστορία θα βραβευόταν, τόσο αυτή όσο και η συνέχειά της, και θα ανέβαινα εις διπλούν στο βάθρο του νικητή! Είναι φαίνεται αυτό που λένε, η τύχη του πρωτάρη!

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους! Τους πιστούς αναγνώστες που μας ακολούθησαν, μας διάβασαν και μας στήριξαν κατά τη διαδρομή της συγγραφής, όσους μας ψήφισαν, όσους μας διάβασαν και χωρίς να μας ψηφίσουν! Πάνω απ’ όλα όμως θα ευχαριστήσω το βήμα που μας δόθηκε για να φτάσει σε εσάς το γραπτό μας κείμενο, το Travelstories, που χωρίς αυτό τίποτα απ’ τα παραπάνω δε θα είχε συμβεί!

Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες @8avos και @GTS, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες, με μια ευχή: Keep going (travelling&writing!) :)

@KIKI , @taver, @KonstantinosAlyona, σας ευχαριστώ!!!

Κωνσταντίνε δεν ξεχωρίζω καμία από τις δύο ιστορίες, είναι κι οι δύο παιδιά μου! Η ιστορία με το τρένο γράφτηκε πιο αυθόρμητα, μέσα σε λίγες μέρες και χάρισε στη συγγραφική ομάδα γέλιο μέχρι δακρύων! Η ιστορία με το ταξίδι στη Ρωσία ήταν πολύ πιο χρονοβόρα και κουραστική γιατί έπρεπε επιπλέον να ψάξω ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες και να τα συνδέσω όλα αυτά μαζί. 'Αξιζε όμως τον κόπο. Παράγεις ένα έργο που θα μείνει! 'Οποιος γράφει ιστορίες νομίζω με κατανοεί απόλυτα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.808
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom