Σουηδία Κάτι απο Στοκχολμη.

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αναζήτηση της τελευταιας στιγμής.
Τι γνωρίζετε για τη Στοκχολμη; Δώστε καμμια χρηστική πληροφορια.
Θα μεινουμε 3 μερες και θα ναι ο τελευταίος σταθμός στο ταξιδάκι μας που ξεκινά τη Δευτερα 18/8 με πτήση στο Ελσίνκι, μετά βόλτα στο Ταλίν, κάποιες μέρες στη Βάασα και στα κεντρικά της Φινλανδίας και τελος Στοκχόλμη .
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.033
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Για αξιοθέατα, μουσεία κ.λ.π. θα τα βρείτε όλα σε χάρτες και οδηγούς πού υπάρχουν σε αφθονία στα ξενοδοχεία. (http://www.stockholmtown.com/templates/Brochure.aspx?id=78700) Μην παραλείψετε το μουσείο Vasa. Για βραδυνό φαγητό από νωρίς. Κατα τις 21.30 ή και νωρίτερα αρχίζουν να κλείνουν οι κουζίνες σε ρεστωράν, πιτσαρίες κ.λ.π. ακόμη και στην τουριστική περιοχή της παλιάς πόλης. Τα καταστήματα βέβαια μένουν ανοικτά και πιό αργά αλλά σταματούν να δέχονται παραγγελίες για φαγητό. Για κρύσταλλα COSTA BODA κλπ στο αεροδρόμιο φεύγοντας θα βρείτε μόνον από λευκό κρύσταλλο σε μικρά μεγέθη αλλά φθηνότερα από την πόλη. Κάπου στη μέση του κεντρικού πεζόδρομου στην παλιά πόλη υπάρχει ένα μαγαζί με κρύσταλλα σε καλές τιμές συγκριτικά με άλλα της πόλης. Εκεί κοντά στην ίδια πλευρά του δρόμου ένα καλό ιταλικό ρεστωράν (δεν θυμάμαι το όνομα αλλα είχε χαμηλό φωτισμό, κεριά στα τραπέζια και σέρβιρε ώς τις 22.30). Πολύ κόσμο συγκεντρώνει η αλλαγή της έφιππης φρουράς του παλατιού στο νησάκι της παλιάς πόλης. Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε.
 

vagantos

Member
Μηνύματα
2.030
Likes
1.610
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Ευχαριστώ McElk.
Εχω τις πληροφορίες απ τους τουριστικους οδηγους αλλά ψάχνω και το κάτι παραπάνω ή το διαφορετικό απ τους φιλους του φόρουμ ( ήδη για το Ελσινκι και Ταλιν ειχα πληροφοριες απο τους δικους μας)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.987
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom