Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Cape Verde
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πότε πήγες; Κι άλλοι φίλοι μου λένε ότι από Σίσι και μετά έχει καθαρίσει αρκετά.Το Κάιρο μπροστα στην Ινδια μου φανηκε Κολωνακι.
Πότε πήγες; Κι άλλοι φίλοι μου λένε ότι από Σίσι και μετά έχει καθαρίσει αρκετά.Το Κάιρο μπροστα στην Ινδια μου φανηκε Κολωνακι.
Το Κάιρο μπροστα στην Ινδια μου φανηκε Κολωνακι.
Για την βιβλιοθήκη και την παραλιακή της και αντε το σπίτι του Καβάφη. Κατά τ άλλα πολύ βρώμα στα ενδότερα της πόλης ..Γεια σας παιδιά,θα πάω 5 μέρες Κάιρο αξίζει μια μονοήμερη εκδρομή στν Αλεξάνδρεια η θα είναι χάσιμο χρόνου; Μήπως έχετε κανένα άλλο μέρος ν προτείνεται;επίσης ξέρετε αν ο έλεγχος στ αεροδρόμιο του καιρού είναι αυστηρός;γτ έχω κάνει ένα μικρό λαθακι στ όνομα Μ όταν έκλεινα τα εισιτήρια κ σκέφτομαι να πληρώσω να τ διορθώσω η όχι ;
Η Αλεξάνδρεια δυστυχώς δεν θυμίζει το παλιό μεγαλείο της, ωστόσο για μενα και μονο για τη βιβλιοθηκη αξιζει μια επίσκεψη και καφές με τους φοιτητές δίπλα με θέα τη θάλασσα.Γεια σας παιδιά,θα πάω 5 μέρες Κάιρο αξίζει μια μονοήμερη εκδρομή στν Αλεξάνδρεια η θα είναι χάσιμο χρόνου; Μήπως έχετε κανένα άλλο μέρος ν προτείνεται;επίσης ξέρετε αν ο έλεγχος στ αεροδρόμιο του καιρού είναι αυστηρός;γτ έχω κάνει ένα μικρό λαθακι στ όνομα Μ όταν έκλεινα τα εισιτήρια κ σκέφτομαι να πληρώσω να τ διορθώσω η όχι ;
1η μέρα: Γκίζα + GEM (πρωί), πέριξ της Ταχρίρ (απόγευμα)3 γεμάτες μερες στο Κάιρο. Τι θα κάνατε με κάποιον που πάει πρώτη φορα;
Αναλόγως της σχέσης μας μαζί του.3 γεμάτες μερες στο Κάιρο. Τι θα κάνατε με κάποιον που πάει πρώτη φορα;
Τη μία μέρα θα την αφιέρωνα για να πάω κάπου που δεν έχω πάει και εγώ. Τις άλλες δύο μέρες θα τις οργάνωνα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα του άλλου. Αν έχεις δει εσύ όλα όσα θα ήθελες τότε πες μας καλύτερα τι ενδιαφέροντα έχει ο συνταξιδιώτης.3 γεμάτες μερες στο Κάιρο. Τι θα κάνατε με κάποιον που πάει πρώτη φορα;
ΕυχαριστώΓια την βιβλιοθήκη και την παραλιακή της και αντε το σπίτι του Καβάφη. Κατά τ άλλα πολύ βρώμα στα ενδότερα της πόλης ..
Ευχαριστώ πολυΗ Αλεξάνδρεια δυστυχώς δεν θυμίζει το παλιό μεγαλείο της, ωστόσο για μενα και μονο για τη βιβλιοθηκη αξιζει μια επίσκεψη και καφές με τους φοιτητές δίπλα με θέα τη θάλασσα.