Ινδία Ινδονησία Ταϊλάνδη Κένυα - Ζανζιβάρη (Τανζανία) - Κο Σαμούι - Μπάλι - Ινδία

kwstas33

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
taylandi
Ονειρεμένο Ταξίδι
latiniki ameriki
ωραία πόσο σας κόστισε ολό περίπου ?
 
Μηνύματα
11
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Υπερσιβηρικος
Το ταξίδι που οργανώσαμε σαν το τελευταίο μεγάλο πριν βάλουμε μπροστά για οικογένεια ξεκίνησε με αποκλειστικά Ασιατικούς προορισμούς (βλέπε θέμα http://www.travelstories.gr/community/threads/Ινδία-Ταϊλάνδη-Καμπότζη-Βιετνάμ-Μπαλί.45789/page-5#post-500248) αλλά τελικά διαμορφώθηκε σε λίγο από όλα περιλαμβάνοντας τελικά τους προορισμούς Massai Mara (Kenya) - Zanzibar (Tanzania) - Koh Samui (Thailand) - Bali (Indonesia) και Agra Udaipur Varanasi (India).
Την στιγμή που γράφω τώρα είμαστε Ζανζιβάρη.
Ελπίζω να φτάσουμε σε όλα καλά και να σας γράψω για όλα. Ξεκινάω με Κένυα και Ζανζιβάρη.

Εχω κλησει για ινδια οργανωμενο ταξειδι 10 ημερες με αναχωρηση 30/12/2016. Θελω να ρωτησω αν η συγκεκριμμενη εποχη ειναι καλη καθως επισης τι θα πρεπει να προσεχω οσο αφορα σε θεματα υγειας διατροφης .ας μου απαντησει καποιος φιλος.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Εξαρτάται σε ποιο μέρος της Ινδίας θα πας. Αν μας πεις λίγο πιο αναλυτικά το πρόγραμμα σου ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε
 
Μηνύματα
11
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Ιραν η Μεξικο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Υπερσιβηρικος
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου.το προγραμμα λεει Νεο Δελχι Αγκρα. Τζαιπουρ Βαρανασι σαρναθ φατεχπουρ Σικρι Αμπανιερι Ορτσα.Περιμενω με ενδιαφερον την απαντηση σου.
 
Μηνύματα
111
Likes
265
Φίλε Ηλία είχα επισκευτεί πολλά απο τα μέρη που ανέφερες σε παρόμοιες ημερομηνίες πριν απο 2 χρόνια!Μια χαρά εποχή αποφάσεις να πάς με ένα ελαφρύ χειμερινό μπουφάν θα είσαι πολύ οκ,να έχεις υπόψιν σου οτι νωρίς το πρωί και όταν πέφτει ο ήλιος κάνει κρύο.Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι το νερό,να πίνεις μόνο εμφιαλωμένο καθώς και καλό θα ήταν να πλένεις και τα δόντια σου με αυτο,αν και εγώ μερικές φορές που ξεχάστηκα με το πλύσιμο τον δοντιών δεν έπαθα και κάτι....καλά να περάσεις και περιμένουμε τις εντυπόσεις σου με την επιστροφή σου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.803
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom