Καθαρά Δευτέρα 2019 Ιωάννινα ?

peter85

Member
Μηνύματα
13
Likes
4
Peter85 στις τζαμάλες το βράδυ της Κυριακής δεν θα είστε στην πόλη; Θεωρώ εξαιρετική εμπειρία να περπατήσετε την πόλη και να πηγαίνετε από τζαμάλα σε τζαμάλα. Για να μπορέσω να σου προτείνω προσθήκες στο πρόγραμμα, θα βοηθούσε να μας πεις αν θα μένετε στην πόλη τελικά.
Ναι εννοείται και τζαμάλες την κυριακή. Το ξέχασα να το γράψω..

Επειδή βλέπω ότι είστε γνώστης της περιοχής...υπάρχει περίπτωση να θέλουμε αλυσίδες τέτοια εποχή ?
 
Last edited:

ravT

Member
Μηνύματα
141
Likes
167
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Δε ξέρω τι συμβαίνει στα πολύ πολύ ψηλά μέρη (όπως το Βρυσοχώρι που ανέφερα) αλλά θεωρώ πως απ τη στιγμή που ο καιρός έχει εδώ και μέρες φτιάξει, ειδικά τα τουριστικά Ζαγοροχώρια δεν θα έχουν όχι απλά πρόβλημα στο οδικό δίκτυο αλλά ούτε και χιόνι.
 

Konstantinb

Member
Μηνύματα
223
Likes
948
Konstantinb, για ημερίσια στα Ζαγοροχώρια, βατή διαδρομή είναι Ασπράγγελοι, Βίτσα, Μονοδένδρι, Αρίστη. Ή αν επιλέξεις απ τους Ασπράγγελους να κατευθυνθείς Δίλοφο, Κήποι, Καπέσοβο, Τσεπέλοβο με τον δρόμο να είναι πιο κουραστικός όμως. Από εκεί και πάνω, θεωρώ και εγώ ότι χρειάζεται διανυκτέρευση για να δεις και το κάτι παραπάνω στην περιοχή των χωριών του Ζαγορίου. Υπάρχουν απίστευτα μέρη εκεί, όπως το Ηλιοχώρι και το Βρυσοχώρι τα οποία όμως απέχουν από τα Ιωάννινα σχεδόν 2 ώρες. Η Ήπειρος είναι υπέροχη τόσο στα ορεινά όσο και στα παραθαλάσσια αλλά είναι δυσπρόσιτη λόγω του ορεινού όγκου. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως όσοι έχουν ένα ΣΚ μόνο για τα Γιάννενα, πρέπει να το αφιερώσουν εκεί καθώς οι γύρω προορισμοί (Ζαγόρι/ Τζουμέρκα) είναι προορισμοί από μόνοι τους.
Εν τέλει πήγαμε προς, Πάπιγκο μικρό μεγάλο, με πέρασμα από Βοιδομάτη3 και στην επιστροφή πήραμε την παράκαμψη προς Βίκο για να δούμε το φαράγγι έστω για λίγο από ένα συγκεκριμένο σημείο.

53788184_2084442631634813_3861568687395831808_n.jpg


Εξαιρετικός ο δρόμος....για WRC :shock:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.246
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom