Καινουργιο Αμαξι

bandit650

Member
Τωρα δεν ισχυει τιποτα και πληρωνουν
κανονικα
Και τα ηλεκτρικα καποια στιγμη θα πληρωσουν. Τα τελη κυκλοφοριας ειναι αστειο ποσο μπροστα στο φορο που μπαινει στη βενζινη. Ηδη στη καλιφορνια μετρανε δις απο φορους που δε εισπρατονται και ψαχνουν τροπο πως να τα παρουν πισω.
Οσο για την αυτονομια το ειπαμε. Οποιος κανει πολλα χιλιομετρα στην εθνικη δε κοιταει ηλεκτρικο αλλα ντιζελ.

chrisbd

Member

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Βρίσκομαι και εγώ στην αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου πόλης υβριδικού. Η πρώτη μου επαφή θα είναι μάλλον στην έκθεση που θα είναι αρκετές μάρκες συγκεντρωμένες με τα μοντέλα τους. Εάν κάποιοι από αυτούς που συμμετείχαν στην παραπάνω συζήτηση και ήταν και αυτοί σε αναζήτηση αυτοκινήτου έχουν να προτείνουν ή να πουν την γνώμη τους θα με ενδιέφερε να την ακούσω. Αν έβαζα κάποια προτεραιότητα στην επιλογή αυτή θα ήταν η άνεση στους χώρους των επιβατών.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
makisg .... Κατά την ταπεινή μου άποψη, προτεραιότητα, το πόσα χρόνια εγγύηση και δωρεάν παροχές δίνει η μαμά εταιρεία, πχ MG, 7 χρόνια δωρεάν τα πάντα όλα...... την συγκεκριμένη συζήτηση είχα με τον Μακρή της Seat πριν λίγες ημέρες.

bandit650

Member
Αν εννοείς την έκθεση Θεσσαλονίκης νομίζω είναι για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Και για εμένα εφόσον έχεις χώρο για πάρκινγκ να επιλέξεις κάποιο από αυτά.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Βρίσκομαι και εγώ στην αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου πόλης υβριδικού. Η πρώτη μου επαφή θα είναι μάλλον στην έκθεση που θα είναι αρκετές μάρκες συγκεντρωμένες με τα μοντέλα τους. Εάν κάποιοι από αυτούς που συμμετείχαν στην παραπάνω συζήτηση και ήταν και αυτοί σε αναζήτηση αυτοκινήτου έχουν να προτείνουν ή να πουν την γνώμη τους θα με ενδιέφερε να την ακούσω. Αν έβαζα κάποια προτεραιότητα στην επιλογή αυτή θα ήταν η άνεση στους χώρους των επιβατών.
Εγώ και η ευρύτερη οικογένειά μου εμπιστευόμαστε μόνο Toyota, 11 αυτοκίνητα και μάλιστα 2 είναι από 1999 & 2003.
Προτείνω:
Toyota Yaris Cross SUV Αυτοκίνητο Πόλης | Toyota Hellas

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Billouk

Member
Είναι ένα από τα υποψήφια.
Αν είναι εντός του budget σας, δείτε και το Corolla Cross, έκδοση Style. Σε χώρους είναι αρκετά μεγαλύτερο από το Yaris Cross και πρόσφατα έγινε facelift, εκτός αν δεν θέλετε τόσο μεγάλο αυτοκίνητο.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Αν είναι εντός του budget σας, δείτε και το Corolla Cross, έκδοση Style. Σε χώρους είναι αρκετά μεγαλύτερο από το Yaris Cross και πρόσφατα έγινε facelift, εκτός αν δεν θέλετε τόσο μεγάλο αυτοκίνητο.
Όχι, δεν θα με ενδιέφερε τόσο μεγάλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.163
Μέλη
39.904
Νεότερο μέλος
nicopap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα