Καινουργιο Αμαξι

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
2η μέρα με το suv κι από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι για μένα . Προτείνω suv με τρέλα 😀😀

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές.
Τελικά τι κάνατε με αυτοκίνητο ; Εγώ με αυτό που πήρα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επίσης σας είχα προτείνει το Toyota chr .φιντμπακ : Το πήρε ο καλός μου, είναι φανταστικό και πολύ … διαστημικό . Το πήρε καινούριο όποτε είναι πιο μοντέρνο από το προηγούμενο μοντέλο ΟΜΩΣ δεν είναι πολύ βολικό για τους πίσω και σχετικά με το εσωτερικό, υπάρχουν πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα. Δε βολεύει πολύ σε δυσκίνητα άτομα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Τελικά τι κάνατε με αυτοκίνητο ; Εγώ με αυτό που πήρα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επίσης σας είχα προτείνει το Toyota chr .φιντμπακ : Το πήρε ο καλός μου, είναι φανταστικό και πολύ … διαστημικό . Το πήρε καινούριο όποτε είναι πιο μοντέρνο από το προηγούμενο μοντέλο ΟΜΩΣ δεν είναι πολύ βολικό για τους πίσω και σχετικά με το εσωτερικό, υπάρχουν πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα. Δε βολεύει πολύ σε δυσκίνητα άτομα.

Αποφάσισα να το κρατήσω.

Alexandrosx

Member
Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με τους οπαδούς του παοκ να ρωτήσω κάτι; Υπαρχει περίπτωση το lane assistant να σε κρατήσει στην αντίθετη φορα του δρόμου;; Ο ένας απο τους οπαδούς που σώθηκαν λεει οτι κόλλησε το τιμόνι λογω lane assistant.

Last edited:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Σε όσα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει με lane assist, καμμιά δεκαρια στο σύνολο, δεν έχει τόοοοση αντίσταση πια το τιμόνι ώστε να μην το επαναφέρεις ! Τώρα να έκατσε η 1 στο δίς ! τι να πώ,θλίψη, και σίγουρα επιπολαιότητα, νεαρών.-

Kostas78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η λειτουργία του lane asist σταματάει όταν έχεις ενεργό φλας, σε κάποια αυτοκίνητα η υποβοήθηση είναι έντονη αλλά μπορείς να την παρακάμψεις με λίγη δύναμη παραπάνω. Κρίμα που έφυγαν τόσα νέα παιδιά.

poised

Member
Στα 2 δευτερόλεπτα μεταξύ της επιστροφής στη λωρίδα τους και της αλλαγής πορείας (με φλας!) για νέα προσπέραση που οδήγησε στη σύγκρουση δε νομίζω να προλαβαίνει κάποιος να καταλάβει και να πει φωναχτά "κόλλησε το lane assist" για να το ακούσει ο άλλος επιβάτης.

Η ερώτηση που έχω εγώ είναι ποιος λογικός άνθρωπος προσπερνά νταλίκα σε δρόμο με μία λωρίδα και συνεχή βαριά κίνηση απλά για να σταθεί πίσω από την επόμενη και πολύ περισσότερο όταν έχει 10 ανθρώπους στο αμάξι ή/και βρέχει ή/και έχει χαμηλή ορατότητα ή/και φυσάει ή/και με όλα αυτά μαζί;

Η πιθανότητα να οδηγούσαν εγκληματικά και μάλιστα για μεγάλο διάστημα μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από το να τους συνέβη μία ανήκουστη βλάβη αμέσως μετά από μία παράνομη προσπέραση την οποία και πάλι ένας οδηγός σε εγρήγορση θα μπορούσε να διορθώσει.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δυστυχώς , η απάντηση στο 2ο σκέλος όσων γράφεις είναι «πολλοί»
Κρίμα για τα παλικάρια . Μακάρι να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία σε αυτή τη χώρα αλλά τα αυτονόητα δεν είναι διόλου αυτονόητα..

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Η πιθανότητα να οδηγούσαν εγκληματικά και μάλιστα για μεγάλο διάστημα μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από το να τους συνέβη μία ανήκουστη βλάβη αμέσως μετά από μία παράνομη προσπέραση την οποία και πάλι ένας οδηγός σε εγρήγορση θα μπορούσε να διορθώσει.
Συμφωνώ και το συζητούσαμε σήμερα το πρωί στη δουλειά! Ακόμη κ αν κόλλησε, είχε βλάβη ή οτιδήποτε, ο οδηγός δεν προλάβαινε να πει τίποτα.

Υπάρχει πιθανότητα να οδηγούσαν ώρες ατελείωτες κουβαλώντας άπειρη κούραση. Επίσης κανένας δεν τολμά να πει ότι πιθανώς να έπιναν; Νεαροί, ένθερμοι οπαδοί δεν είναι περίεργο. Υποθέτω θα έχουν κάνει τοξικολογικές, φυσικά κρίμα στα παιδιά, έχει μαυρίσει η ψυχή μας από όλα αυτά που έγιναν μαζεμένα, εγώ δουλεύω απέναντι από το γήπεδο στην Τούμπα, σήμερα το πρωί πάρκαρα μέσα στο γήπεδο και είδα τα κεράκια με τις φανέλες, τόσο θλιβερό όλο αυτό.

chrisbd

Member
Οι πιθανότητες είναι πολλές αλλά καλύτερα να περιμένουμε τούς εμπειρογνώμονες από το να λέμε διάφορες εικασίες...

Και αυτό δεν έχει σχέση με το τοπικ..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.395
Μέλη
40.026
Νεότερο μέλος
Μποφυλάτου

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα