Καλησπέρα σε όλους ! Απορίες για Κάιρο

Georgia96

New Member
Σκεφτόμαστε με τον σύζυγό μου να επισκεφτούμε το καιρο τέλη του μήνα .υπαρχει κάποιος που πήγε σχετικά πρόσφατα και έχει να προτείνει κάποιον οδηγό ή ξεναγό; Επίσης ανάμεσα σε μαλτα ή καιρό ποιο θα προτιμούσατε για τέλη Ιουνίου;

elendim7576

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ
Σκεφτόμαστε με τον σύζυγό μου να επισκεφτούμε το καιρο τέλη του μήνα .υπαρχει κάποιος που πήγε σχετικά πρόσφατα και έχει να προτείνει κάποιον οδηγό ή ξεναγό; Επίσης ανάμεσα σε μαλτα ή καιρό ποιο θα προτιμούσατε για τέλη Ιουνίου;
Στην Μάλτα δεν έχω πάει αλλά είμαι σίγουρος ότι από καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερα μιας και στο Κάιρο λογικά θα βράζει ο τόπος.Τωρα από εικόνες, ιστορία και διαφορετικοτητα μην το συζητάμε..Καιρό με χίλια

Georgia96

New Member
Στην Μάλτα δεν έχω πάει αλλά είμαι σίγουρος ότι από καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερα μιας και στο Κάιρο λογικά θα βράζει ο τόπος.Τωρα από εικόνες, ιστορία και διαφορετικοτητα μην το συζητάμε..Καιρό με χίλια
Ευχαριστώ για την απάντηση !! Είχατε πάει μόνη ή με γκρουπ - ξεναγό ; Αν έχετε να μου προτείνετε καποιον θα ήμουν ευγνώμων

elendim7576

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ
Ευχαριστώ για την απάντηση !! Είχατε πάει μόνη ή με γκρουπ - ξεναγό ; Αν έχετε να μου προτείνετε καποιον θα ήμουν ευγνώμων
Μόνοι μας ,χωρίς ταξιδιωτικό. Σίγουρα χρειάζεσαι ξεναγό για τα ιστορικά σημεία και μουσεία ( έχει ανοίξει και το καινούριο) Απο ασφάλεια όλα ήταν άψογα εκτός από τις κάποιες ενοχλήσεις να αγοράσεις.
Όλο και κάποιος θα σου στείλει όνομα ξεναγού που μιλάει και Ελληνικά

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.064
Μέλη