• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδευτές

een6gk

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Είμαι νέος στο forum και μου το πρότεινε μια φίλη καθώς ξέρει την αγάπη μου για ταξίδια ειδικότερα εκτός Ευρώπης.
Αν και έχω ταξιδέψει σε 2-3 μέρη εκτός Ευρώπης (Κούβα - Ταϊλάνδη - Βιετνάμ) σκέφτηκα για το ερχόμενο ταξίδι που προγραμματίζω με φιλαράκια στην Κίνα να πάρω και κάποια extra συμβουλή.
Σκοπός μας είναι να ταξιδέψουμε για Κίνα φέτος τον Αύγουστο και τώρα είμαστε στην φάση να δούμε που αξίζει να πάμε.
Για παράδειγμα μας έχουν πει ότι ίσως δεν αξίζει να πάμε Πεκίνο αλλά να επικεντρωθούμε σε επίσκεψη σε άλλες πόλεις.
Οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε πόλεις να επισκεφτώ λαμβάνοντας υπόψη ότι η διάρκεια των διακοπών θα είναι περίπου 15 ημέρες (2 με 16 Αυγούστου).
Η σκέψη μας είναι να επισκεφτούμε οπωσδήποτε την Σαγκάη γιατί μας έχουν πει ότι αξίζει να την επισκεφτούμε.
Επίσης σκοπός μας είναι να επισκεφτούμε και κάποιες πιο παραδοσιακές πόλεις της Κίνας έτσι ώστε να παρεκκλίνουμε λίγο από τις κλασικές ταξιδιωτικές επιλογές.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλή αρχή!

Εδώ θα βρεις τις ταξιδιωτικές ιστορίε των μελών για την Κίνα, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις ανάγνωση:

Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ασία

και να επανέλθεις με οποιαδήποτε απορία προκύψει. ;)

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσια
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Είμαι νέος στο forum και μου το πρότεινε μια φίλη καθώς ξέρει την αγάπη μου για ταξίδια ειδικότερα εκτός Ευρώπης.
Αν και έχω ταξιδέψει σε 2-3 μέρη εκτός Ευρώπης (Κούβα - Ταϊλάνδη - Βιετνάμ) σκέφτηκα για το ερχόμενο ταξίδι που προγραμματίζω με φιλαράκια στην Κίνα να πάρω και κάποια extra συμβουλή.
Σκοπός μας είναι να ταξιδέψουμε για Κίνα φέτος τον Αύγουστο και τώρα είμαστε στην φάση να δούμε που αξίζει να πάμε.
Για παράδειγμα μας έχουν πει ότι ίσως δεν αξίζει να πάμε Πεκίνο αλλά να επικεντρωθούμε σε επίσκεψη σε άλλες πόλεις.
Οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε πόλεις να επισκεφτώ λαμβάνοντας υπόψη ότι η διάρκεια των διακοπών θα είναι περίπου 15 ημέρες (2 με 16 Αυγούστου).
Η σκέψη μας είναι να επισκεφτούμε οπωσδήποτε την Σαγκάη γιατί μας έχουν πει ότι αξίζει να την επισκεφτούμε.
Επίσης σκοπός μας είναι να επισκεφτούμε και κάποιες πιο παραδοσιακές πόλεις της Κίνας έτσι ώστε να παρεκκλίνουμε λίγο από τις κλασικές ταξιδιωτικές επιλογές.
Κατ'αρχάς καλώς ήρθες και σου εύχομαι να μην αφήσεις απάτητη γωνιά στον πλανήτη Γη.
Όσον αφορά το ταξίδι σου στην Κίνα..... Θα είμαι απόλυτη δυστυχώς αλλά...... Πρώτο ταξίδι στην Κινα χωρίς Πεκίνο δεν υπάρχει. Δηλαδή θα αφήσεις εκτός: Τιεν αν Μεν, Απαγορευμένη Πόλη, Θερινά Ανάκτορα, ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ για να πας Σανγκάη να δεις τι; Ουρανοξύστες και πολυεθνικές; έχεις πολλές μέρες. Πρέπει να βάλεις και Πεκίνο. Είναι η πρώτη επαφή με αυτό που φανταζόμαστε εμείς οι "Δυτικοί" για την Κινα. Προσωπικά ειχα κάνει, όχι οργανωμένα, Πεκίνο- Χανγκζου(Hangzhou)-Σανγκάη. Σινικό Τείχος, Απαγορευμένη Πόλη και Τιέν αν Μεν θα με ακολουθούν για πάντα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.026
Μέλη
39.743
Νεότερο μέλος
Vaso Kom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom