6 Σεπτεμβρίου 2011 #1 M mpampouI Member Μηνύματα 11 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Κωνσταντινούπολη Καλησπέρα, Είμαι νέο μέλος, πρώτη φορά γράφω σε forum και ψάχνομαι λίγο. Αγαπώ κ εγώ τα ταξίδια όπως όλοι σας και ελπίζω μέσα από τις εμπειρίες σας να αποκτήσω πληροφορίες για μελλοντικά ταξίδια. φιλιά.
Καλησπέρα, Είμαι νέο μέλος, πρώτη φορά γράφω σε forum και ψάχνομαι λίγο. Αγαπώ κ εγώ τα ταξίδια όπως όλοι σας και ελπίζω μέσα από τις εμπειρίες σας να αποκτήσω πληροφορίες για μελλοντικά ταξίδια. φιλιά.
6 Σεπτεμβρίου 2011 #2 canf Member Μηνύματα 735 Likes 218 Επόμενο Ταξίδι Ολλανδία Ταξίδι-Όνειρο Γύρος Ισπανίας καλως μας ηρθες
7 Σεπτεμβρίου 2011 #4 KLEOPATRA Member Μηνύματα 5.870 Likes 2.272 Ταξίδι-Όνειρο Ειρηνικος ..παντου Καλα ταξιδια να εχεις!
8 Σεπτεμβρίου 2011 #6 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.052 Likes 3.004 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Καλως ηρθες και απο εμας.
8 Σεπτεμβρίου 2011 #7 M mpampouI Member Μηνύματα 11 Likes 1 Επόμενο Ταξίδι Κωνσταντινούπολη Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά καλά ταξίδια σε όλους!