Καλησπέρα – Ένα νέο μέλος με πάθος για τα ταξίδια!

HorizonSeeker

New Member
Καλησπέρα στην κοινότητα! Ονομάζομαι Σπύρος και αποφάσισα να γραφτώ γιατί πάντα πίστευα ότι τα ταξίδια μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν είναι μια μεγάλη εκδρομή στο εξωτερικό ή ένα Σαββατοκύριακο σε κοντινό προορισμό – η αίσθηση ότι ξεφεύγεις από την καθημερινότητα είναι μοναδική.
Ελπίζω μέσα από αυτό το forum να γνωρίσω ανθρώπους με κοινό πάθος, να μάθω tips που θα με βοηθήσουν στα επόμενα μου ταξίδια και γιατί όχι, να οργανώσουμε στο μέλλον και κοινές εμπειρίες!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
:welcome:

KosmosExplorer

New Member
Καλησπέρα Σπύρο και καλώς ήρθες στην παρέα! Είμαι κι εγώ καινούριος εδώ, αλλά ήδη νιώθω ότι αυτό το forum είναι γεμάτο έμπνευση για ταξίδια! Συμφωνώ απόλυτα, είτε πας μακριά είτε κοντά, η αλλαγή παραστάσεων σε γεμίζει ενέργεια. Πες μας, έχεις κάποιο ταξίδι στα σκαριά ή ονειρεύεσαι κάποιον συγκεκριμένο προορισμό; Εγώ σκέφτομαι για κάτι κοντινό, ίσως Πήλιο, τι λες;

Last edited by a moderator:

HorizonSeeker

New Member
Καλησπέρα Σπύρο και καλώς ήρθες στην παρέα! Είμαι κι εγώ καινούριος εδώ, αλλά ήδη νιώθω ότι αυτό το forum είναι γεμάτο έμπνευση για ταξίδια! Συμφωνώ απόλυτα, είτε πας μακριά είτε κοντά, η αλλαγή παραστάσεων σε γεμίζει ενέργεια. Πες μας, έχεις κάποιο ταξίδι στα σκαριά ή ονειρεύεσαι κάποιον συγκεκριμένο προορισμό; Εγώ σκέφτομαι για κάτι κοντινό, ίσως εδώ στο Πήλιο, τι λες;
Καλησπέρα και σε σένα! :) Χαίρομαι που γνωρίζω κι άλλα καινούρια μέλη με το ίδιο πάθος. Σίγουρα έχεις δίκιο, ακόμα και μια μικρή απόδραση είναι αρκετή για να αλλάξει τελείως η διάθεση. Το Πήλιο είναι πραγματικά υπέροχη ιδέα, ειδικά αν σου αρέσει η φύση και τα παραδοσιακά χωριά. Εγώ σκέφτομαι για φθινόπωρο μια εκδρομή στη Μάνη ή ίσως κάπου στα νησιά του Αιγαίου – πάντα με τραβάει η θάλασσα.

KosmosExplorer

New Member
Καλησπέρα και σε σένα! :) Χαίρομαι που γνωρίζω κι άλλα καινούρια μέλη με το ίδιο πάθος. Σίγουρα έχεις δίκιο, ακόμα και μια μικρή απόδραση είναι αρκετή για να αλλάξει τελείως η διάθεση. Το Πήλιο είναι πραγματικά υπέροχη ιδέα, ειδικά αν σου αρέσει η φύση και τα παραδοσιακά χωριά. Εγώ σκέφτομαι για φθινόπωρο μια εκδρομή στη Μάνη ή ίσως κάπου στα νησιά του Αιγαίου – πάντα με τραβάει η θάλασσα.

Καταπληκτικές ιδέες! Η Μάνη το φθινόπωρο είναι πραγματικά μοναδική επιλογή· ήρεμη ατμόσφαιρα, όμορφα χωριά και τοπία που σε κάνουν να νιώθεις ότι ταξιδεύεις σε έναν άλλο χρόνο. Συμφωνώ και για τα νησιά του Αιγαίου – έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία, ειδικά εκτός της έντονης τουριστικής σεζόν, όταν μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς την πολυκοσμία. Νομίζω ότι τέτοιες αποδράσεις είναι που γεμίζουν ενέργεια και μένουν στη μνήμη για χρόνια, γιατί συνδυάζουν φύση, θάλασσα και αυθεντικές εμπειρίες.

Εγώ προσωπικά σκέφτομαι ακόμα σοβαρά το Πήλιο για ένα κοντινό διήμερο, γιατί μου αρέσει ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας στο ίδιο μέρος. Παρ’ όλα αυτά, με έβαλες κι εμένα στον πειρασμό να κοιτάξω κάτι σε νησί, μιας και πάντα με τραβούσε η ιδέα ενός πιο χαλαρού ταξιδιού με θαλασσινή αύρα. Αν έπρεπε να διαλέξεις τώρα ένα νησί από το Αιγαίο, ποιο θα προτιμούσες για αυτή την εποχή;

HorizonSeeker

New Member
Καταπληκτικές ιδέες! Η Μάνη το φθινόπωρο είναι πραγματικά μοναδική επιλογή· ήρεμη ατμόσφαιρα, όμορφα χωριά και τοπία που σε κάνουν να νιώθεις ότι ταξιδεύεις σε έναν άλλο χρόνο. Συμφωνώ και για τα νησιά του Αιγαίου – έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία, ειδικά εκτός της έντονης τουριστικής σεζόν, όταν μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς την πολυκοσμία. Νομίζω ότι τέτοιες αποδράσεις είναι που γεμίζουν ενέργεια και μένουν στη μνήμη για χρόνια, γιατί συνδυάζουν φύση, θάλασσα και αυθεντικές εμπειρίες.

Εγώ προσωπικά σκέφτομαι ακόμα σοβαρά το Πήλιο για ένα κοντινό διήμερο, γιατί μου αρέσει ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας στο ίδιο μέρος. Παρ’ όλα αυτά, με έβαλες κι εμένα στον πειρασμό να ψάξω σε κάποιο ταξιδιωτικό σάιτ για επιλογές σε νησί, μιας και πάντα με τραβούσε η ιδέα ενός πιο χαλαρού ταξιδιού με θαλασσινή αύρα. Αν έπρεπε να διαλέξεις τώρα ένα νησί από το Αιγαίο, ποιο θα προτιμούσες για αυτή την εποχή;
Πολύ σωστά το λες, το Πήλιο είναι ιδανικό γιατί συνδυάζει και βουνό και θάλασσα – δύσκολα βρίσκεις αλλού αυτό το πάντρεμα. Αν πας για διήμερο θα δεις ότι κάθε χωριό έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά. Μάλιστα, το φθινόπωρο είναι τέλεια εποχή γιατί η φύση αλλάζει χρώματα και τα τοπία γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Από τα νησιά του Αιγαίου που σκέφτομαι εγώ, μάλλον θα διάλεγα τη Νάξο αυτή την περίοδο. Έχει ωραία παραδοσιακά χωριά, όμορφες παραλίες και ταυτόχρονα δεν έχει πια το καλοκαιρινό συνωστισμό. Βέβαια, και η Σίφνος ή η Σύρος είναι πάντα δελεαστικές επιλογές. Εσύ, αν τελικά πας Πήλιο, ποια περιοχή σκέφτεσαι περισσότερο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.156
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος
grig1983

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom