9 Σεπτεμβρίου 2023 #1 K kalpila New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Καλλιόπη, θέλω να πάω Βρυξέλλες αλλα ψάχνω σπιτι εκεί. Μήπως έχετε ιδεα;
10 Σεπτεμβρίου 2023 #2 chris7 Member Μηνύματα 3.366 Likes 30.671 Επόμενο Ταξίδι Λουξεμβούργο Ταξίδι-Όνειρο Καναδάς kalpila said: Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Καλλιόπη, θέλω να πάω Βρυξέλλες αλλα ψάχνω σπιτι εκεί. Μήπως έχετε ιδεα; κλικ για όλη την παράθεση...
kalpila said: Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Καλλιόπη, θέλω να πάω Βρυξέλλες αλλα ψάχνω σπιτι εκεί. Μήπως έχετε ιδεα; κλικ για όλη την παράθεση...
15 Σεπτεμβρίου 2023 #3 Yorgos Member Μηνύματα 10.545 Likes 57.347 Επόμενο Ταξίδι Nipon-Αλάσκα-Yellowstone Ταξίδι-Όνειρο Περού τότε, τώρα, πάντα kalpila said: Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Καλλιόπη, θέλω να πάω Βρυξέλλες αλλα ψάχνω σπιτι εκεί. Μήπως έχετε ιδεα; κλικ για όλη την παράθεση... Εννοείς σπίτι για να νοικιάσεις για μετεγκατάσταση;
kalpila said: Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Καλλιόπη, θέλω να πάω Βρυξέλλες αλλα ψάχνω σπιτι εκεί. Μήπως έχετε ιδεα; κλικ για όλη την παράθεση... Εννοείς σπίτι για να νοικιάσεις για μετεγκατάσταση;