Γαλλία Τσεχική Δημοκρατία Καλοκαίρι Παρίσι 'η Πραγα

Virgi

Member
Χαίρετε φιλτατοι,
αναρωτιομουν ποια η γνώμη σας για 5-6 μέρες καλοκαιρινές διακοπές σε Παρίσι 'η Πραγα; Το έχει επιχειρήσει κάποιος; Τι εντυπώσεις του άφησε; Θεωρείτε αξίζουν αυτήν την εποχή;

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
@Virgi Γεια σου . Το Παρίσι και η Πράγα για μένα προσωπικά είναι οι ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης (επειδή έχω πάει και στις δύο) οπότε η επιλογή είναι δύσκολη . Ωστόσο , το Παρίσι το είχα επισκεφτεί χειμώνα (φοβερό κρύο) και τη Πράγα καλοκαίρι (Μετά τον Δεκαπενταύγουστο) .

Από αφηγήσεις γνωστών μου είχαν πει πως η καλύτερη εποχή να επισκεφτεί κάποιος το Παρίσι είναι η άνοιξη, ούτε πολύ κρύο , αλλά ούτε και πολύ ζέστη .

Επομένως σου προτείνω να πας καλοκαιρινές διακοπές στη Πράγα . Η Πράγα αξίζει με τα 1000 να πας καλοκαίρι καθώς μπορείς εύκολα να μετακινηθείς στα κυριότερα αξιοθέατα (Πλατεία Ρολογιού , Μάλα Στράνα , Γέφυρα του Καρόλου , μη παραλείψετε τη κρουαζιέρα στο Μολδάβα) και να κάνετε την υπέροχη μονοήμερη εκδρομή στη λουτρόπολη του Κάρλοβι Βάρι . Και αν σας μείνει χρόνος να επισκεφτείτε και το Τσέσκι Κρουμλώφ (εγώ δεν το έχω επισκεφτεί) .

Η Πράγα είναι πανέμορφη και παραμυθένια , με σημαντικά αξιοθέατα , δραστηριότητες και πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση . Είμαι σίγουρη πως θα απολαύσετε το ταξίδι σας . Καλά να περάσετε !!!

Virgi

Member
@Virgi Γεια σου . Το Παρίσι και η Πράγα για μένα προσωπικά είναι οι ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης (επειδή έχω πάει και στις δύο) οπότε η επιλογή είναι δύσκολη . Ωστόσο , το Παρίσι το είχα επισκεφτεί χειμώνα (φοβερό κρύο) και τη Πράγα καλοκαίρι (Μετά τον Δεκαπενταύγουστο) .

Από αφηγήσεις γνωστών μου είχαν πει πως η καλύτερη εποχή να επισκεφτεί κάποιος το Παρίσι είναι η άνοιξη, ούτε πολύ κρύο , αλλά ούτε και πολύ ζέστη .

Επομένως σου προτείνω να πας καλοκαιρινές διακοπές στη Πράγα . Η Πράγα αξίζει με τα 1000 να πας καλοκαίρι καθώς μπορείς εύκολα να μετακινηθείς στα κυριότερα αξιοθέατα (Πλατεία Ρολογιού , Μάλα Στράνα , Γέφυρα του Καρόλου , μη παραλείψετε τη κρουαζιέρα στο Μολδάβα) και να κάνετε την υπέροχη μονοήμερη εκδρομή στη λουτρόπολη του Κάρλοβι Βάρι . Και αν σας μείνει χρόνος να επισκεφτείτε και το Τσέσκι Κρουμλώφ (εγώ δεν το έχω επισκεφτεί) .

Η Πράγα είναι πανέμορφη και παραμυθένια , με σημαντικά αξιοθέατα , δραστηριότητες και πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση . Είμαι σίγουρη πως θα απολαύσετε το ταξίδι σας . Καλά να περάσετε !!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Πράγα θυμάσαι τι καιρικές συνθήκες επικρατούσαν περίπου? Αισθάνθηκες μεγάλη διαφορά σε σχέση με εδω;

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ζέστη εχει οπως εδώ και Πραγα!!! Μπορεί σε εξαιρετικες περιπτώσεις να χρειαστεί ενα ελαφρυ jacket αργα βραδακυ. Α και κανα raincoat τσεπης ειναι χρήσιμο

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
@Virgi Ναι είχε ζέστη αλλά όχι και τόσο πολύ όσο έχει στην Ελλάδα , αλλά για τα βράδια ένα τζάκετ πρέπει να το έχεις μαζί σου ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.314
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
Greeky_Flyer

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom