Καλοκαιρινές διακοπές 2025

Elenaal

Member
Ταξιδεψα με 7 μποφορ με τη sea jet προσφατα και κουνουσε αρκετα.
Λιγες οι μερες που δινεις στη Μηλο παντως
Το ξέρω ότι είναι λίγες οι ημέρες αλλά δυστυχώς η άδεια μας είναι μόνο μια εβδομάδα για αυτό πόνταρα σε κρουαζιέρα. Να δούμε παραλίες που δε θα προλαβαίναμε . Έχετε κανένα tip για παραλίες που πηγαίνει το αμάξι και οικονομικό φαγητό ;

pan82

Member
Το ξέρω ότι είναι λίγες οι ημέρες αλλά δυστυχώς η άδεια μας είναι μόνο μια εβδομάδα για αυτό πόνταρα σε κρουαζιέρα. Να δούμε παραλίες που δε θα προλαβαίναμε . Έχετε κανένα tip για παραλίες που πηγαίνει το αμάξι και οικονομικό φαγητό ;
Απλά Μήλο είναι ένα καλοκαίρι μόνο του μια βδομάδα όπως το κάναμε εμείς. Για οικονομικο φαγητο δύσκολα θα βρεις οι τιμές ήταν ήδη στο θεό πριν μια τριετία. Σίγουρα θα πας Σαρακήνικο και αν τα καταφέρετε και μια εκδρομή στο κλέφτικο με το καραβάκι αξίζει με τα 1000. Από κει και πέρα όπου και να πας κάθε παραλία είναι υπέροχη θυμάμαι ότι άσχημη παραλία δεν έβρισκες σε αυτό το νησί οπότε θα δειτε και με βάση τον αέρα, έχει πολλές παραλίες καί πολλές δύσκολης πρόσβασης με χωματόδρομο αλλά δε θα σας χρειαστούν

Elenaal

Member
Καμία σχέση βέβαια η sea jet με τις μινωικές που τα πλοία είναι κρουαζιερόπλοια δε θα καταλάβει πολλά.
Αλλά κι εγώ αυτό θα σχολίαζα τρεις μέρες μήλο δε θα προλάβεις να δεις κάτι η Μήλος είναι υπέροχη νησί και ίσως με τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων
Απλά Μήλο είναι ένα καλοκαίρι μόνο του μια βδομάδα όπως το κάναμε εμείς. Για οικονομικο φαγητο δύσκολα θα βρεις οι τιμές ήταν ήδη στο θεό πριν μια τριετία. Σίγουρα θα πας Σαρακήνικο και αν τα καταφέρετε και μια εκδρομή στο κλέφτικο με το καραβάκι αξίζει με τα 1000. Από κει και πέρα όπου και να πας κάθε παραλία είναι υπέροχη θυμάμαι ότι άσχημη παραλία δεν έβρισκες σε αυτό το νησί οπότε θα δειτε και με βάση τον αέρα, έχει πολλές παραλίες καί πολλές δύσκολης πρόσβασης με χωματόδρομο αλλά δε θα σας χρειαστούν
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα ψάξω κρουαζιέρες που κάνουν σε μέρη όπου δε θα φυσάει τόσο για να γνωρίσουμε καλύτερα το νησί. Μακάρι να είχαμε πιο πολλές μέρες . Ισως πάμε ξανά στο μέλλον .

inspiring

Member
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα ψάξω κρουαζιέρες που κάνουν σε μέρη όπου δε θα φυσάει τόσο για να γνωρίσουμε καλύτερα το νησί. Μακάρι να είχαμε πιο πολλές μέρες . Ισως πάμε ξανά στο μέλλον .
Θα πατε σιγουρα ξανα στο μελλον γιατι προκειται για το νησι με τις καλυτερες παραλιες. Φυριπλακα, Φυροποταμος, Αγια Κυριακη και πολλες αλλες φανταστικες παραλιες.Για ηλιοβασιλεμα στην Πλακα και φαγητο στη Μεδουσα στο Μανδρακι να το βαλεις στο προγραμμα
Σαρακηνικο θα σου προτεινα νωρις το πρωι πριν γεμισει με κοσμο και κρουαζιερα 3ωρη στο Κλεφτικο.
Απογευμα προτιμησε να πας στα Συρματα που ειναι στο Κλημα , θα μαγευτεις.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχετε κανένα tip για παραλίες που πηγαίνει το αμάξι και οικονομικό φαγητό ;
κρουαζιερα 3ωρη στο Κλεφτικο
Συμφωνώ κι εγώ μ' αυτό, καλύτερα να μην αναλωθείτε σε ημερήσιου τύπου κρουαζιέρα. Καραβάκι από Κήπους για Κλέφτικο (αρκεί να μη φυσάει νοτιάς, διευκρινήστε το) και συνδυασμός με Τσιγκράδο.

Σαρακήνικο και Παπαφράγκα κατά τη γνώμη μου μόνο για φωτογραφίες, μη χαλάσετε χρόνο για κάτι περισσότερο δεν αξίζει, εκτός αν σκοπεύετε να κάνετε βουτιές από τα βράχια.
Με αμάξι να πάτε οπωσδήποτε στην Πλαθένια και στο Παλαιοχώρι. Μου άρεσαν πολύ και τα θειορυχεία αλλά έχει χωματόδρομο με λίγο ζόρι.

varioAthens

Member
Θεωρω must στην Μηλο τα θειωρυχεια. Μιλαμε για ακρως εντυπωσιακο σκηνικο με τον συνδυασμο των εγκαταλελειμμενων θειορυχειων (ειχαμε προλαβει τα δωματια των εργατων με ξεχασμενα ρουχα, βιβλια κλπ, τωρα δεν ξερω αν τα εχουν «σηκωσει» ολα), το αγριο τοπιο, τα πρασινα -λογω του θειου- νερα της θαλασσας. Η προσβαση ειναι δυσκολη αλλα το να κανεις μπανιο στη θαλασσα βλεποντας το αγριο τοπιο με τα εγκαταλελειμμενα ορυχεια ειναι φοβερη εμπειρια.
Επισης, αν και πολυ απαιτητικη η καταβαση, εξισου must θεωρω την παραλια Τσιγκραδο. Καταπληκτικη.
Αν προλαβετε να πατε και στην παραλια Γεροντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.873
Νεότερο μέλος
Ps ps

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom