Να την πάρεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με λίγα μποφόρ πέρσι ξερνοβολουσε το μισό καράβι. Σκέψου ότι μπαίνοντας μοιράζουν σακούλες σε κάθε δρομολόγιο..Παιδιά μη λέτε για μποφόρ, ταξιδεύω αύριο από Σχοινούσα για Νάξο με Σκοπελίτη. Να την πάρω τη δραμαμίνη;
Ωχ ωχ ωχ...μήπως να βγάλω ένα εισιτήριο με το γρήγορο που φεύγει μετά από δίωρο;Να την πάρεις ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με λίγα μποφόρ πέρσι ξερνοβολουσε το μισό καράβι. Σκέψου ότι μπαίνοντας μοιράζουν σακούλες σε κάθε δρομολόγιο..
Τι να σου πω.. εγώ πέρσι έκανα όλες τις μικρές Κυκλάδες με Σκοπελίτη, κουνάει πάρα πολύ, έπαιρνα χαπάκι και ήμουν οκ.Ωχ ωχ ωχ...μήπως να βγάλω ένα εισιτήριο με το γρήγορο που φεύγει μετά από δίωρο;
Σε ευχαριστώ πολύ!Τι να σου πω.. εγώ πέρσι έκανα όλες τις μικρές Κυκλάδες με Σκοπελίτη, κουνάει πάρα πολύ, έπαιρνα χαπάκι και ήμουν οκ.
Προτίμησε μεγάλο συμβατικό πλοίο. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα και στα ταχύπλοα να βγει απαγορευτικό αύριοΩχ ωχ ωχ...μήπως να βγάλω ένα εισιτήριο με το γρήγορο που φεύγει μετά από δίωρο;
Ευχαριστώ, βγάλαμε τελικά με terajet.Προτίμησε μεγάλο συμβατικό πλοίο. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα και στα ταχύπλοα να βγει απαγορευτικό αύριο
Καλό ταξίδι...δεν θα μας ανεβάσεις καμια φωτο από Σχοινούσα;Ευχαριστώ, βγάλαμε τελικά με terajet.
Μισή καρτέλα δραμαμίνες παίρνεις μόνο για να δεις τον Σκοπελίτη να μπαίνει στο λιμάνι, πόσο μάλλον και να κάνεις ταξίδι μαζί του με μποφόρ.ταξιδεύω αύριο από Σχοινούσα για Νάξο με Σκοπελίτη. Να την πάρω τη δραμαμίνη;
Αγαπώ τόσο το Σκοπελίτη και τα ταξίδια με πλεούμενο που όχι μόνο δεν με τάραξε ο Σκοπελίτης αλλά με νανουριζε κιόλας...γενικά σχεδόν ποτέ δεν με ενοχλεί το τράνταγμα στα πλοία...Μισό κουτί δραμαμίνες παίρνεις μόνο για να δεις τον Σκοπελίτη να μπαίνει στο λιμάνι, πόσο μάλλον και να κάνεις ταξίδι μαζί του με μποφόρ.
Που και μποφορ να μην έχει πάλι κουνάει Πάντα κουνάει.![]()