Καλοκαιρινές διακοπές 2025

paefstra

Member
Η High Season διευρύνθηκε, οι συγκοινωνίες βελτιώθηκαν, τα μπαράκια, οι ταβέρνες και τα ξενοδοχεία γέμισαν, οι τουριστικες υπηρεσίες βελτιώθηκαν κατά πολύ... και η μέση ελληνική οικογένεια με το ζόρι καταφέρνει να βγάλει 5 μέρες διακοπές το καλοκαίρι.
Ωραία τα καταφέραμε!
Μπορει να βγαλει 10 μερες εκτος σεζον η αντιθετα στο ρευμα. Το "ρευμα" κοστιζει και οικονομικα και σε ποιοτητα διακοπων, δηλαδη υπερτουρισμος.
Οποιος δεν προσαρμοζεται στα νεα δεδομενα τωρα, θα προσαρμοστει αργοτερα.

varioAthens

Member
Η High Season διευρύνθηκε, οι συγκοινωνίες βελτιώθηκαν, τα μπαράκια, οι ταβέρνες και τα ξενοδοχεία γέμισαν, οι τουριστικες υπηρεσίες βελτιώθηκαν κατά πολύ... και η μέση ελληνική οικογένεια με το ζόρι καταφέρνει να βγάλει 5 μέρες διακοπές το καλοκαίρι.
Ωραία τα καταφέραμε!
Πραγματικα! Λεω σε νεαρα παιδια οτι ως φοιτητες με την παρεα μου πηγαιναμε 2 εβδομαδες ΔΥΟ!!! σε νησι για διακοπες και με κοιτανε αποσβολωμενα!

paefstra

Member
Πραγματικα! Λεω σε νεαρα παιδια οτι ως φοιτητες με την παρεα μου πηγαιναμε 2 εβδομαδες ΔΥΟ!!! σε νησι για διακοπες και με κοιτανε αποσβολωμενα!
ΤΡΕΙΣ στα Δωδεκανησα που δεν πηγαινε κανεις.
Απο την αλλη τωρα βγαζω 20 μερες διακοπες στο εξωτερικο γιατι δεν παμε με το "ρευμα".
Δεν εχω παραπονο. Τα νησια το καλοκαιρι τωρα ειναι αφορητα.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Μπορει να βγαλει 10 μερες εκτος σεζον η αντιθετα στο ρευμα. Το "ρευμα" κοστιζει και οικονομικα και σε ποιοτητα διακοπων, δηλαδη υπερτουρισμος.
Οποιος δεν προσαρμοζεται στα νεα δεδομενα τωρα, θα προσαρμοστει αργοτερα.
Πόσο εύκολο είναι νομίζεις να πας αντίθετα στο ρεύμα? Αν είσαι υπάλληλος και η επιχείρηση που δουλεύεις κλείνει τον Αύγουστο? Αν έχεις μαγαζί που το κλείνεις τον Αύγουστο γιατί τον Αύγουστο δεν έχει κόσμο η πόλη και έτσι κι αλλιώς δε θα έβγαζες μεροκάματο? Γιατί έχεις παιδιά που το Σεπτέμβρη αρχίζουν σχολεία? Υπάρχει πολύς κόσμος που "υποχρεώνεται" να πάει Αύγουστο διακοπές. Και κατά την ταπεινή μου γνώμη το να μπορείς να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα είναι πολυτέλεια από μόνο του

maria91

Member
4 βραδια σε τοσο μακρινο νησι?
Ολη η Ελλαδα εχει θαλασσα γυρω γυρω. Μονο αν ειχα δικο μου σπιτι στο νησι θα πηγαινα.
4 βραδια στη Χιο εχω βρει με κατω απο 3 κατοσταρικα...τα κοντινα πχ Κυκλαδες εχουν παρει υπερβολικα την ανηφορα...αλλα μη νομιζεις κ Πελοποννησο πχ κ εκει πανακριβα ειναι

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Για να μη θυμηθώ πόσο καιρό πηγαίναμε διακοπές εμείς με τους γονείς μας! Ξεχνούσαμε να γυρίσουμε! Πραγματικά κάθε περυσι και καλύτερα!

paefstra

Member
Πόσο εύκολο είναι νομίζεις να πας αντίθετα στο ρεύμα? Αν είσαι υπάλληλος και η επιχείρηση που δουλεύεις κλείνει τον Αύγουστο? Αν έχεις μαγαζί που το κλείνεις τον Αύγουστο γιατί τον Αύγουστο δεν έχει κόσμο η πόλη και έτσι κι αλλιώς δε θα έβγαζες μεροκάματο? Γιατί έχεις παιδιά που το Σεπτέμβρη αρχίζουν σχολεία? Υπάρχει πολύς κόσμος που "υποχρεώνεται" να πάει Αύγουστο διακοπές. Και κατά την ταπεινή μου γνώμη το να μπορείς να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα είναι πολυτέλεια από μόνο του
Το κοντρα στο ρευμα ειναι οχι νησια, οχι Ελλαδα το καλοκαιρι. Εχω υποχρεωτικη αδεια το καλοκαιρι. Αλλιως θα ταξιδευα φθινοπωρο και ανοιξη.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Το κοντρα στο ρευμα ειναι οχι νησια, οχι Ελλαδα το καλοκαιρι. Εχω υποχρεωτικη αδεια το καλοκαιρι. Αλλιως θα ταξιδευα φθινοπωρο και ανοιξη.
Οπως και να΄χει το θέμα είναι ένα. Πριν κάποια χρόνια το δεκαήμερο διακοπών σε ελληνικό νησί ήταν το δεδομένο. Και σήμερα το πενθήμερο είναι αγώνας δρόμου. Για τους περισσότερους. Δυστυχώς. Δεν το λες και βελτίωση.

paefstra

Member
Οπως και να΄χει το θέμα είναι ένα. Πριν κάποια χρόνια το δεκαήμερο διακοπών σε ελληνικό νησί ήταν το δεδομένο. Και σήμερα το πενθήμερο είναι αγώνας δρόμου. Για τους περισσότερους. Δυστυχώς. Δεν το λες και βελτίωση.
Ηταν επισης πιο ωραια πριν μερικα χρονια. Δεν ειναι πια. Σε βλεπουν σαν θηραμα κι αν σ' αρεσει.
Οποιος θελει και το αντεχει το συνεχιζει βεβαια. Εγω την τελευταια φορα που πηγα εντος Ελλαδας καπου αηδιασα μ αυτα που ακουσα για το πως βλεπουν τους τουριστες.

Ostvarivanje

Member
Ηταν επισης πιο ωραια πριν μερικα χρονια. Δεν ειναι πια. Σε βλεπουν σαν θηραμα κι αν σ' αρεσει.
Οποιος θελει και το αντεχει το συνεχιζει βεβαια. Εγω την τελευταια φορα που πηγα εντος Ελλαδας καπου αηδιασα μ αυτα που ακουσα για το πως βλεπουν τους τουριστες.
Και ποια είναι η λύση εκτός από το εξωτερικό;

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ηταν επισης πιο ωραια πριν μερικα χρονια. Δεν ειναι πια.
100% δίκιο. Ολα απρόσωπα.
Σε βλεπουν σαν θηραμα κι αν σ' αρεσει.
Ναι συμβαίνει κιαυτό κάποιες φορές. Αλλα κακοί επαγγελματίες υπάρχουν παντού. Οχι μόνο στην Ελλάδα.

varioAthens

Member
Στο μεταξυ στα δωματια που μεναμε η κυρα-Νιτσα (τυχαιο το ονομα) που μας τα νοικιαζε παμφθηνα μας ειχε ωπα ωπα... με τα σεντονακια μας τα δροσερα, τις πετσετουλες να μυριζουν σουπλίν, μεχρι και φρουτακια μας εφερνε απο τον κηπο της καθε τοσο. Τωρα ολα τα δωματια απο "Nitsa House" εχουν μετατραπει σε "Luxury Villa Anastazia".

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.798
Νεότερο μέλος
Brighten

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom