Καλοκαιρινές διακοπές 2025

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Στο συγκεκριμένο forum φ
Σαν να το εγραφα εγω ειναι αυτο το ποστ! Θες να γινουμε φιλες;
[/QUOTE]
Βασικά αν δεις λίγο πιο πάνω εγώ το έγραψα μέσα σε post μου και η annoula το έκανε quote🫠. Ναι ναι να γίνουμε φίλες😁😃😃😃!

annoula

Member
Last edited by a moderator:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Βασικά αν δεις λίγο πιο πάνω εγώ το έγραψα μέσα σε post μου και η annoula το έκανε quote🫠. Ναι ναι να γίνουμε φίλες😁😃😃😃!
Εσυ ξερεις οτι σου εχω αδυναμια!
[/QUOTE]
Το ξέρω, το ξέρω, και το εκτιμώ δεόντως 😉

chrisbd

Member
Πειστηκα για Τηνο κυριως για τα χωριά της αντε και λιγο μπάνιο για αρχες Ιουλιου....

Τι μου θυμισατε με την παραθεριση και τα μπανια του λαου... Ημουνα σκαμενος απο μικρός για θαλασσα και ενα εξοχικο διπλα σε αυτην..ευτυχως το καταφερα με πολυ κοπο αλλα απολαμβανω τωρα τα καλοκαιρια..

Ostvarivanje

Member
Καινούριες ερωτήσεις:
Θα πάμε για ένα πενθήμερο, από μεθαύριο την Πέμπτη, κάπου αλλά δεν ξέρουμε το πού!
Ξεκινάμε από δυτική Μακεδονία και σκεφτόμασταν για Κεφαλονιά. Κάτι λίγο οι βροχές που δίνει κάτι ότι δεν είναι όλοι συμφωνούν, σκεφτήκαμε για Κέρκυρα. Επίσης υπάρχει η πρόταση για Ηλεία, Κουρούτα κλπ, αλλά και από την άλλη πλευρά, Χαλκιδική προς Σάρτη;
Τι προτάσεις έχουμε; Μια από αυτές οι και άλλες, όλες ευπρόσδεκτες!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καινούριες ερωτήσεις:
Θα πάμε για ένα πενθήμερο, από μεθαύριο την Πέμπτη, κάπου αλλά δεν ξέρουμε το πού!
Ξεκινάμε από δυτική Μακεδονία και σκεφτόμασταν για Κεφαλονιά. Κάτι λίγο οι βροχές που δίνει κάτι ότι δεν είναι όλοι συμφωνούν, σκεφτήκαμε για Κέρκυρα. Επίσης υπάρχει η πρόταση για Ηλεία, Κουρούτα κλπ, αλλά και από την άλλη πλευρά, Χαλκιδική προς Σάρτη;
Τι προτάσεις έχουμε; Μια από αυτές οι και άλλες, όλες ευπρόσδεκτες!
Αν δεν έχεις ξαναπάει χαλκιδική ευκαιρία είναι τώρα που ακόμη δεν έχει πλακώσει ο πολύς ο κοσμος. Από την άλλη Πελοπόννησο μόνο για 5 μέρες μου φαίνεται μακριά. Αλλά εντάξει αυτό είναι εντελώς προσωπική άποψη.

Ostvarivanje

Member
Αν δεν έχεις ξαναπάει χαλκιδική ευκαιρία είναι τώρα που ακόμη δεν έχει πλακώσει ο πολύς ο κοσμος. Από την άλλη Πελοπόννησο μόνο για 5 μέρες μου φαίνεται μακριά. Αλλά εντάξει αυτό είναι εντελώς προσωπική άποψη.
Ναι, αυτό το σκεφτόμουν για τη Χαλκιδική. Πάντως, τι να σου πω... δε με διακατέχει αυτή η "τρέλα" των θεσσαλονικιών "Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει". ¨Εχω πάει πριν 10+ χρόνια στο Πευκοχώρι κάπου πριν 10 χρόνια στον Νέο Μαρμαρά, πρόπερσι στην Άφυτο και 2-3 φορές στην Καλλιθέα.
Τι άποψη έχεις για τη Σάρτη που μου την πρότειναν; Θέλουμε να μείνουμε σε μέρος με κόσμο, περαντζάδα, με καφέ, μπαράκια και έτσι. Όχι κάτι extreme αλλά να έχουμε τα βασικά.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Ναι, αυτό το σκεφτόμουν για τη Χαλκιδική. Πάντως, τι να σου πω... δε με διακατέχει αυτή η "τρέλα" των θεσσαλονικιών "Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει". ¨Εχω πάει πριν 10+ χρόνια στο Πευκοχώρι κάπου πριν 10 χρόνια στον Νέο Μαρμαρά, πρόπερσι στην Άφυτο και 2-3 φορές στην Καλλιθέα.
Τι άποψη έχεις για τη Σάρτη που μου την πρότειναν; Θέλουμε να μείνουμε σε μέρος με κόσμο, περαντζάδα, με καφέ, μπαράκια και έτσι. Όχι κάτι extreme αλλά να έχουμε τα βασικά.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική καθώς μεγάλο μέρος του καλοκαιριού μου το περνάω Χαλκιδική και δεν μπορώ να τη δω πια με το μάτι του επισκέπτη. Θα έχετε τα ΠΟΛΥ βασικά. Σε γενικές γραμμές τη Σάρτη θα την πρότεινα για τις θάλασσες και για τη φύση παρά για νυχτερινές εξορμήσεις. Ειδικά αν θέλεις κάθε βράδυ να βλέπεις κάτι διαφορετικό. Πάντως εντελώς ενημερωτικά και επειδή το σκέφτεσαι και η Κουρούτα κάπως έτσι είναι. Βράδυ λίγα πράματα.
Υ.Γ Εύβοια? (χαλκίδα)
Υ.Γ2 Σποράδες?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Θέλουμε να μείνουμε σε μέρος με κόσμο, περαντζάδα, με καφέ, μπαράκια και έτσι. Όχι κάτι extreme αλλά να έχουμε τα βασικά.
Τέτοια εποχή αν θέλεις κίνηση μόνο Άθυτο, Καλλιθέα, Πευκοχώρι, Χανιώτη και ίσως Νέο Μαρμαρά και θα έχει βασικά Βαλκάνιους. Η πόλη είναι γεμάτη ακόμη, ο καιρός είναι σχετικά δροσερός αυτό το διάστημα, οπότε μην περιμένετε πολλά. Εδώ πάνω η σαιζόν είναι μικρή. Τα σαββατοκύριακα θα έχει σίγουρα πολύ περισσότερο κόσμο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom