Ostvarivanje
Member
Εντάξει, η αντικειμενικότητα είναι κάτι ίσως και μη υπαρκτό. Όλοι επηρεαζόμαστε από διάφορους παράγοντες. Μη φανταστείς ότι ψάχνουμε κάτι φοβερό και τρομερό σε νυχτερινές εξόδους, απλά να έχει κίνηση σε ταβέρνες και αργότερα σε κανένα καφέ-μπαρ για να πιούμε το ποτό μας.Πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική καθώς μεγάλο μέρος του καλοκαιριού μου το περνάω Χαλκιδική και δεν μπορώ να τη δω πια με το μάτι του επισκέπτη. Θα έχετε τα ΠΟΛΥ βασικά. Σε γενικές γραμμές τη Σάρτη θα την πρότεινα για τις θάλασσες και για τη φύση παρά για νυχτερινές εξορμήσεις. Ειδικά αν θέλεις κάθε βράδυ να βλέπεις κάτι διαφορετικό. Πάντως εντελώς ενημερωτικά και επειδή το σκέφτεσαι και η Κουρούτα κάπως έτσι είναι. Βράδυ λίγα πράματα.
Υ.Γ Εύβοια? (χαλκίδα)
Υ.Γ2 Σποράδες?
Καλά για την Κουρούτα δε λένε ότι και καλά είναι η στεριανή Μύκονος και ότι έχει πολλή κίνηση;
Την Εύβοια την αγαπώ πολύ. Τρίτη μέρα του Πάσχα με Κυριακή του Θωμά εκεί ήμασταν. Μάλλον δε θα θέλει η παρέα ξανά εκεί.
Όσο για Σποράδες, πιο πολύ μου πηγαίνει προς Κέρκυρα που έχω πάνω από 10 χρόνια να πάω.
Πραγματικά λίγο εκπλήσσομαι που μέσα προς τέλη Ιουνίου δεν θα έχει σε άλλα μέρη πολλή κίνηση. Καλλιθέα δε θα πήγαινα γιατί πέρα από τα κλαμπ που έχει, για νύχτα είναι πολύ μαζεμένα τα πράγματα. Στο Πευκοχώρι μάλλον θα πηγαίναμε, αλλά έχουμε ένα θέμα μην πέσουμε σε γνωστούς που έχουν σπίτι και θα μας τραβολογάνε από εδώ και από εκεί. Χανιώτη πώς είναι σε σχέση με το Πευκοχώρι. Αλλά και Νέο Μαρμαρά καλά θα ήταν μετά από τόσο χρόνια που έχουμε να πάμε.Τέτοια εποχή αν θέλεις κίνηση μόνο Άθυτο, Καλλιθέα, Πευκοχώρι, Χανιώτη και ίσως Νέο Μαρμαρά και θα έχει βασικά Βαλκάνιους. Η πόλη είναι γεμάτη ακόμη, ο καιρός είναι σχετικά δροσερός αυτό το διάστημα, οπότε μην περιμένετε πολλά. Εδώ πάνω η σαιζόν είναι μικρή. Τα σαββατοκύριακα θα έχει σίγουρα πολύ περισσότερο κόσμο.