Ostvarivanje
Member
Ναι, τη σκεφτόμουν και παλιότερα την Αμμουλιανή. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ πολύδες για αμμουλιανή!
Ναι, τη σκεφτόμουν και παλιότερα την Αμμουλιανή. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ πολύδες για αμμουλιανή!
Τι δεν έχει πλακώσει ο πολύς ο κόσμος, το πρωί στον περιφερειακό γινότανε κλάμα με κατεύθυνση προς Χαλκιδική, άρχισε η απόβαση των κανίβαλων από τα Βαλκάνια!χαλκιδική ευκαιρία είναι τώρα που ακόμη δεν έχει πλακώσει ο πολύς ο κοσμος
Είναι η τάση και η μεγαλομανία του Έλληνα μη το ψάνχεις. Τα ίδια λένε κι εδώ τύπου «η Μύκονος του Βορρά» για τη Σκιάθο.Ποιοι σαταναδες λενε οτι οποιοδηποτε μερος στον νομο Ηλειας ειναι η στεριανη Μυκονος. Κλαιω.
Αυτή είναι μια καλή πρόταση για δυο μέρες, τώρα, που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η υψηλή σεζόν και μπορούν να βρουν κάπως πιο οικονομική διαμονή (σε σχέση με Ιούλιο - Αύγουστο) και τις υπέροχες παραλίες άδειες.δες για αμμουλιανή!
Τι να κάνουν και αυτοί οι καψεροί χωρίς θάλασσα.Τι δεν έχει πλακώσει ο πολύς ο κόσμος, το πρωί στον περιφερειακό γινότανε κλάμα με κατεύθυνση προς Χαλκιδική, άρχισε η απόβαση των κανίβαλων από τα Βαλκάνια!
Καλά αυτό για τη Σκιάθο το έλεγαν εδώ και 10-15 χρόνιαΕίναι η τάση και η μεγαλομανία του Έλληνα μη το ψάνχεις. Τα ίδια λένε κι εδώ τύπου «η Μύκονος του Βορρά» για τη Σκιάθο.![]()
Ναι αλλά εμείς ψάχνουμε για 5 μέρες.Αυτή είναι μια καλή πρόταση για δυο μέρες, τώρα, που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η υψηλή σεζόν και μπορούν να βρουν κάπως πιο οικονομική διαμονή (σε σχέση με Ιούλιο - Αύγουστο) και τις υπέροχες παραλίες άδειες.
Σωστά, ας έρθουν εδώ να μας αφήσουν τα σκουπίδια τους...Τι να κάνουν και αυτοί οι καψεροί χωρίς θάλασσα.
Θα θέλανε στη Σκιάθο. Με το νού τους.Καλά αυτό για τη Σκιάθο το έλεγαν εδώ και 10-15 χρόνια
Όχι, πέντε ημέρες είναι πολλές για Αμμουλιανή ακόμα και Αύγουστο μήνα, εκτός αν το μόνο που ενδιαφέρει είναι μπάνιο και χαλάρωση. Συνδυαστικά με κάτι άλλο ναι, αλλά μέχρι εκεί. Γεγονός είναι πάντως πως από πλευράς καιρικών συνθηκών ακόμα δεν έχει μπει (ευτυχώς) για τα καλά το καλοκαίρι.Ναι αλλά εμείς ψάχνουμε για 5 μέρες.
Ναι γιατί οι Έλληνες δεν αφήνουν σκουπίδια. Πέρυσι τον Αύγουστο ήμουν στη Θάσο και ήταν φουλ στους Βαλκάνιους (ιδίως Βούλγαροι και Ρουμάνοι). Σε πληροφορώ ότι η συμπεριφορά τους ήταν άψογοι και καμία σχέση με τους Έλληνες "κάντε στην άκρη να περάσω".Σωστά, ας έρθουν εδώ να μας αφήσουν τα σκουπίδια τους...![]()
Ισχύει αυτό αλλά για κάποιον που το budget του δεν είναι για Μύκονο, μια χαρά περνάει και στη Σκιάθο.Θα θέλανε στη Σκιάθο. Με το νού τους.
Τώρα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε να κατεβούμε και προς Ναύπλιο. Μήπως είναι και καλή περίοδος να περάσουμε και από το Τολό γιατί όλες τις φορές που πήγαμε, όχι να καθίσουμε δεν μπορούσαμε αλλά ούτε να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα.Όχι, πέντε ημέρες είναι πολλές για Αμμουλιανή ακόμα και Αύγουστο μήνα, εκτός αν το μόνο που ενδιαφέρει είναι μπάνιο και χαλάρωση. Συνδυαστικά με κάτι άλλο ναι, αλλά μέχρι εκεί. Γεγονός είναι πάντως πως από πλευράς καιρικών συνθηκών ακόμα δεν έχει μπει (ευτυχώς) για τα καλά το καλοκαίρι.
Συγκριτικά με Ιούλιο Αύγουστο μιλάμε πάνταΤι δεν έχει πλακώσει ο πολύς ο κόσμος, το πρωί στον περιφερειακό γινότανε κλάμα με κατεύθυνση προς Χαλκιδική, άρχισε η απόβαση των κανίβαλων από τα Βαλκάνια!![]()
Μια χαρά δροσερή καθαρή θαλασσίτσα και μπυρίτσα στην παραλία χωρίς πολύ ζέστη. Τελειότητα!Γεγονός είναι πάντως πως από πλευράς καιρικών συνθηκών ακόμα δεν έχει μπει (ευτυχώς) για τα καλά το καλοκαίρι.
Όχι βέβαια, αφήνουν και μπάζα...Ναι γιατί οι Έλληνες δεν αφήνουν σκουπίδια
Κάποτε. Τώρα με την ανηφόρα που έχουν πάρει οι τιμές, αρχίζει και γίνεται και η Σκιάθος απλησίαστη και μάλιστα αδικαιολόγητα ακριβή κι απλησίαστη.Ισχύει αυτό αλλά για κάποιον που το budget του δεν είναι για Μύκονο, μια χαρά περνάει και στη Σκιάθο.
Δεν έχω άποψη για Τολό, αξίζει όμως και με το παραπάνω το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή. Για τις πέντε ημέρες που έχετε ίσως είναι καλύτερη ιδέα.Τώρα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε να κατεβούμε και προς Ναύπλιο.
Δε τα πιστεύω πλέον αυτά, μόνο βδομάδα παρά βδομάδα, είναι συνήθως εσφαλμένες τέτοιες προβλέψεις.Στα του καιρού συνέχεια, διάβαζα σήμερα ένα άρθρο για τον Ιούλιο ότι περιμένουν 46 βαθμούς στην Ελλάδα και παρατεταμένους καύσωνες.
Αυτό ισχύει για τα ευρώ, αλλά στη Θάσο που προείπα ήταν πιο πολύ λεφτάδες να το πω, ξόδευαν αρκετά και όλοι με τζιπ ακριβά και έτσι.Όχι βέβαια, αφήνουν και μπάζα...
Η διαφορά βέβαια είναι πως αρκετοί βαλκάνιοι αφήνουν μόνο σκουπίδια και μηδέν ευρώ.
Ναι και τα ίδια βλέπω και για τη Σκόπελο (και εσύ έγραψες σε ένα διπλανό θέμα ότι ήταν υπερβολικά ακριβή).Κάποτε. Τώρα με την ανηφόρα που έχουν πάρει οι τιμές, αρχίζει και γίνεται και η Σκιάθος απλησίαστη και μάλιστα αδικαιολόγητα ακριβή κι απλησίαστη.
Ναι γενικά μου αρέσει πολύ το Ναύπλιο και θα ήταν πολύ ωραία πιστεύω να κατεβαίναμε κάτι για αυτές τις πέντε μέρες. Τελευταία φορά ήμουν τις Απόκριες του 2014. Θέλω να πω ότι γενικά με κάθε ευκαιρία κατεβαίνω κάτω.Δεν έχω άποψη για Τολό, αξίζει όμως και με το παραπάνω το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή. Για τις πέντε ημέρες που έχετε ίσως είναι καλύτερη ιδέα.
Καλά μη φανταστείς ότι εγώ τα πιστεύω, απλά επειδή το έφερε η κουβέντα και εδώ που τα λέμε, αν συγκρίνουμε σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια δε θα απείχε ένα τέτοιο σενάριο πολύ από την πραγματικότηταΔε τα πιστεύω πλέον αυτά, μόνο βδομάδα παρά βδομάδα, είναι συνήθως εσφαλμένες τέτοιες προβλέψεις.