• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Καλως ηρθες Ουαλε!

Oualos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
πω πω, τι γίνεται εδώ ρε παιδιά.. τι δυνατή παρέα είναι αυτή..!! καλά περνάτε εσείς..!! καλώς σας βρήκα λοιπόν! να περνάτε καλά κ να κάνετε πολλά ταξίδια! εγω θα προσπαθήσω να τιμάω το φόρουμ, αν κ είναι λίγο δύσκολο γιατί όπως πολύ σωστά είπε η χρήστης Mariath κάποιος πρέπει να προσέχει τον Ορεστάκο..:)

θα τα ξαναπούμε, φιλιά σε όλους!

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ωχ καλά, σας βλέπω με διαφορετικά pc, σε διαφορετικά δωμάτια να ανταλλάζετε Προσωπικά Μηνύματα μέσω travelstories!! Άντε σύντομα και με παιδικό laptop για τον μικρό! :haha:
Καλε, μαντης εισαι! Χθες του εστειλα ενα πμ, αλλα δεν εχει ακομα τα απαιτουμενα μηνυματα για να απαντησει!:haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Welcome και από εμένα! :D

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Ναι βρε Getxo, αλλα γυρναει στις 5 απο τη δουλεια! Με τετοιους κολλημενους με τα ταξιδια γονεις, βλεπω και το μικρο αντι για σοκολατες και καραμελες να ζηταει διημερα στην Ευρωπη! :)

getxowoman

Member
Ναι βρε Getxo, αλλα γυρναει στις 5 απο τη δουλεια! Με τετοιους κολλημενους με τα ταξιδια γονεις, βλεπω και το μικρο αντι για σοκολατες και καραμελες να ζηταει διημερα στην Ευρωπη! :)

Αχινε,μπορει να σου ζηταει σοκολατες απο Βρυξελες αρα θα συνδιαζει και τα δυο: σοκολατες και ταξιδι!

Αντε παιδια να σας ζησει ο μπομπιρας!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
χεχε! welcome ουαλέ!!!

να χαίρεσαι την αχινούλα και το μπόμπιρα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.236
Μέλη
39.941
Νεότερο μέλος
lpapaulakis@gmail

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom