Καλως σας βρηκα

newintown

Member
Μηνύματα
38
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Chile!!!
Ταξίδι-Όνειρο
απο που να αρχισω..
Πιστευω οτι βρισκομαι στο σωστο φορουμ. Γιατρε ειμαι 'addicted' :bleh:!!!!! Νου αρεσουν τα ταξιδια. Μονος μου, με παρεα, σε ασχημα μεροι και σε ωραια μεροι. Η αισθηση του καινουριου μερους ειναι το παν για μενα. Μπορω να παω διακοπες σε ενα σημειο και να προετοιμαζομαι για ενα μηνα πριν το τι θα κανω και τι θα δω. Δεν μου αρεσουν τα οργανωμενα ταξιδια (groups). Η δουλεια μου βοηθαει εφοσον κανω 5-6 επαγγελματικα ταξιδια τον χρονο. Εχω ζησει Αγγλια παρα πολλα χρονια, η μητερα μου ειναι απο Βενεζουελα (καταπληκτικη χωρα) και εζησα και 2 χρονια στην Σιγκαπουρι. Εχω κανει αρκετα road trips στην Ευρωπη, και εχω καταλαβει οτι : 'ENOUGH IS NEVER ENOUGH'. Σε λιγο καιρο βεβαια περιμενουμε το πρωτο μας παιδι, αρα οπως καταλαβαινετε θα πεσει καποιο 'φρενο' προς το παρων. Ειδωμεν.....
Μπορω να δοσω αποψεις για για αρκετα μεροι και ελπιζω να διαβασω για καινουρια μεροι απο εσας.
 

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
:welcome:newintown !με το καλο να ερθει και το μωρακι σας!μην νομιζεις και αυτο ενα ειδος "ταξιδιου" θα ειναι! παντως εισαι σιγουρα στην σωστη παρεα ,ολοι addicted ειμαστε.ειμαι η σκιουρος και δεν ειμαι καλα! καλη περιηγηση!:)
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.968
Likes
9.384
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome2:Newintown! Με το καλο να δεχτητε το μωρο σας :)

Η Βενεζουελα ειναι απο τις χωρες που πολυ θα ηθελα να επισκεφτω! Καλα γενικοτερα η Λατινικη αμερικη ειναι η αγαπημενη μου περιοχη στον κοσμο , οπως φαινεται και για επομενο ταξιδι προς τα εκει κοιταω.
Εσυ με μαμα Βενεζουελανα να υποθεσω οτι εχεις παει περισσοτερες απο μια φορες? Την εχεις γυρισει αρκετα? Να περιμενουμε ενα travelstory αφου κανενας δεν εχει γραψει για την πανεμορφη χωρα?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.981
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom