Καλό ταξίδι

tsampi90

Member
Μηνύματα
331
Likes
1.748
20170226_222254.jpg


-Για πού το βαλες Δώρα;
-Θεσσαλονίκη εννοείται,πάω να δω τα παιδιά. Μου λείψε πολύ!



Με τη Δώρα περάσαμε όμορφα τα χρόνια της εφηβείας στα απέναντι θρανία του φροντιστηρίου. Γελούσαμε, νευριαζαμε, "κραζαμε" τον καθηγητή. Με τα χρόνια οι δρόμοι μας χώρισαν αλλά σε κάθε τυχαία συνάντηση λέγαμε τα νέα μας και θυμομασταν τα παλιά.
Συνήθως την πέτυχαινα στο αεροδρόμιο ή σε κανένα καράβι για την Κάλυμνο. Την αγαπούσε την Κάλυμνο. Αγαπούσε τα ταξίδια, τις εξόδους,τις φίλες της, τους συμφοιτητές της.
Ένα πλάσμα φωτεινό,αέρινο, με άποψη και πυγμή. Ένα πλάσμα που έφυγε τόσο μα τόσο άδικα από το χέρι ενός ανθρώπου που εμπιστεύθηκε αλλά κατάλαβε γρήγορα πως έκανε λάθος.Ενα πλάσμα που αποφάσισε να βγει από μια σχέση που δεν την γέμιζε,που είπε όχι στην καταπίεση. Ένα πλάσμα που ο δολοφόνος του αποφάσισε πως δεν έχει δικαίωμα στην επιλογή, στην ελευθερία στη ζωή.
Ένα πλάσμα που γίνεται ακόμα ένα κομμάτι της ιστορίας της αυξανόμενης βίας κατά των γυναικών.
Πόσο μα πόσο λυπάμαι...
Ας κλείσει επιτέλους αυτός ο κύκλος..

Αντίο Δώρα....
 

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Πραγματικά δεν έχω λόγια. Τι μπορείς να πεις;
Λυπάμαι πολύ για αυτό που περνάτε οι φίλοι της, η οικογένεια της. Μα πιο πολύ λυπάμαι για εκείνη που έφυγε πολύ νέα αποφασίζοντας για εκείνη ένας δολοφόνος.

Να είστε καλά να τη θυμάστε!
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.962
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Δε ξέρω τι να πω, πραγματικά δε χωράνε λόγια, δε μπορώ να φανταστώ τι περνάνε οι δικοί της άνθρωποι. Λυπάμαι για την απώλεια σου.

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο κύκλος που έχει ανοίξει τελευταία -η μάλλον ακούγεται περισσότερο τελευταία- προς το παρόν μεγαλώνει, κάθε τρεις και λίγο ακούμε κάτι καινούριο, χωρίς να μπορούμε να το αποτρέψουμε ή να βρούμε το τρόπο γι' αυτό...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.694
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom