Καλώς ήρθατε.

Μηνύματα
17
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
σαντορινη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
που θα παει με τον καιρο θα το μαθω το forum!!σαν ψαρακι θελω τον χρονο μου!προς το παρων ειμαι στα ρηχα..εε οχι κ να πνιγουμε δεν λεει!χαχαχααα!!
να ρωτησω κατι?δεν μου επιτρεπεται ακομα να στειλω μνμ προσωπικο κ μου αναφερει οτι πρεπει να συμπληρωσω πρωτα 20 εδω αν καταλαβα καλα?η δεν το σκαμπαζω το θεμα??:shock:
 

Fanie

Member
Μηνύματα
256
Likes
619
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Lena's Stone Forest
Καλησπέρα φίλοι ταξιδιώτες. Με λένε Φανή και είμαι από τα νέα μέλη της παρέας σας. Η καταγωγή μου είναι από τη Σάμο, αλλά μένω και εργάζομαι στην Αθήνα. Μου αρέσουν τα ταξίδια και φροντίζω να εγκαταλείπω την πρωτεύουσα με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία, κυρίως για εκδρομές εντός Ελλάδος. Αναφορικά με την ταξιδιωτική μου εμπειρία εκτός συνόρων αυτή είναι δυστυχώς πενιχρή, έχω επισκευτεί μονάχα την Ρώμη και την παιχνιδούπολη της Ντίσνεϋλαντ στη Γαλλία. Μετράω αντίστροφα για την πρώτη μου πολυήμερη εκδρομή στο Παρίσι φέτος τον Μάιο (διάρκειας δέκα ημερών) και οι προτάσεις σας με έχουν ήδη βοηθήσει αρκετά στο σκαρίφιμα των πρώτων μου χρονοδιαγραμμάτων. Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ.
 

pavlos1985

Member
Μηνύματα
414
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
???
Άργησα αλλά μπήκα και εγώ στην παρέα!
Χαιρετώ τους πάντες!
Ελπίζω μελλοντικά να φανούν χρήσιμες οι πληροφορίες μου, όσο χρήσιμες μου φάνηκαν και οι δικές σας σε πολλά ταξίδια μου μέχρι τώρα...
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες Παυλο στην παρεα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.829
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom