Γενικά Καλώς σας ήρθα(και ξεκινάω κατευθείαν με ερωτήσεις :D )

KingJ

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
Για Νοέμβριο σας προτείνω το (μελαγχολικό) Παρίσι. Αν τα βρείτε σκούρα πετάγεστε και μια Disneyland. Η ηλικία σας το επιτρέπει.
Πρέπει να είναι καταπληκτικά απλά σκεφτόμαστε το θέμα της γλώσσας.Οι περισσότεροι ξέρουμε και Γερμανικά οπότε έτσι υπερίσχυσε στο μυαλό μας Βερολίνο..
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.043
Likes
1.641
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Η Γερμανία είναι καταλληλότερη για Μάιο ή Σεπτέμβριο.
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
Μη τρομαζετε και μη τρομαζετε και τους 19χρονους. 200 μ/ω στην autotobahn δεν ειναι εξωπραγματικο γιατι ο δρομος ειναι σχεδον ευθεια. Οι στροφες ειναι παρα πολυ ανοικτες και εχεις ορατοτητα πολλων χλμ. Ενα 1600 - 2000κε μπορει να παει ανετα (κοιτωντας και το τοποιο εξω!) με 150-180. Για καποιο αυτοκινητο σενταν με μεγαλυτερο κινητηρα μπορει να παει με 200+ και μιλαμε οτι παντα στη μεσαια λωριδα για να μην εμποδιζουμε τους "γρηγορους" της αριστερης.

Το μοτο "η ταχυτητα σκοτωνει" ισχυει για τους Ελληνικους δρομους. Στη Γερμανια συνηθως "σκοτωνουν" η βλακεια του οδηγου που δεν τηρει τους κανονες, τα ελαφια (οταν καβαλησουν τους ψηλους φρακτες και ξαφνικα τα χτυπησεις με 150+) και ο υπνος στο τιμονι (οι γνωριζοντες ξερουν γιατι μιλαω).

Ποιός μίλησε για τρόμο :shock:
ενα παιδάκι 19 ετών ζήτησε να πάει ενα ταξίδι αναψυχής με τους φίλους του και ρώτησε που να πάει ?? και έχει λογική να διαβάζει οτι αν νοικιάσει 2000+ κυβικά στην γερμανία θα μπορεί να βλέπει τα τοπία και να πηγαίνει με 200+ :shock:.

ο ίδιος έγραψε οτι έχει δίπλωμα 11 μήνες !!!!!!!!!!!

KingJ :Στα 19 όπου και να πάς θα περάσετε τέλεια , η καλή παρέα μετράει και ο χαβαλές .
Θα είστε μόνο άντρες φίλοι ?? η μικτή παρέα ???
Γιατι αν πας Βερολίνο έχει σημασία
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
Συνονοματε την Ρώμη την απέκλεισε ο φίλος γιατί έχουν πάει οι υπόλοιποι.
Εγώ θα προτείνω Παρίσι και μετά Βερολίνο, Βιέννη.

:D δεν το θυμήθηκα οτι όντως το είχε αναφέρει έχεις δίκιο

τότε συμφωνώ μαζί σου η επιλογή είναι μονόδρομος Paris και μετα Βερολίνο
 

KingJ

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
ευχαριστώ πολύ αλάνια! Θα αρχίσω να ψάχνω αεροπορικά αυτές τις μέρες για παρίσι και βερολίνο (όπου εκεί καταλήγουμε κι εμείς ως παρέα) και ελπίζω να βρω καλές τιμές για Νοέμβριο. :D
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.092
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
KingJ μην βιαστείς να κλέισεις.
Αν βρεις καλή τιμή οκ, αν όχι περιμενε λίγο, σίγουρα όλο και κάποια προσφορά θα βρείτε.
Για τη γλώσσα στο Παρίσι μην κολάς.
Με καλή οργάνωση δε θα χρειαστείς να ρωτήσεις και πάρα πολλά τους Γαλλους. Στα τουριστικά μερημ εστιατόρια κλπ εξυπακούεται ότι μιλάνε Αγγλικά.
Αλλα και στο δρόμο θα βρεις αρκετούς να σου μιλήσουν Αγγλικά.

Μονο που στο φορουμ απαγορεύονται τα greeklish και θα πρέπει να αλλάξεις το μηνυμα σου:D
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.032
Likes
12.173
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αφου αποκλειεις το Λονδινο (ΜΕΓΑ σφαλμα κατα την αποψη μου) η Βαρκελωνη για παρεα μου μοιαζει ως η καλυτερη -επομενη- επιλογη.
 

KingJ

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
Οκ συγνώμη δεν το ήξερα(επίσης δεν ξέρω πως το διορθώνω οπότε ας διαγραφεί τι να κάνουμε :p ).Πιστεύεις πως μπορώ και αργότερα να βρώ καλές τιμές?ΜΕ easyjet βρήκα κάπου στα 100 και για τους δύο προορισμούς μαζί με βαλίτσες και έτσι.Βέβαια διάβαζα σε ένα άλλο άρθρο στο φόρουμ για ένα site το edreams.com το οποίο όντως είχε χαμηλότερες τιμές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το εμπιστευτώ!Πάντα απο pamediakopes.gr και airtickets.gr κλείνω(Συγνώμη αν σας κουράζω με το θέμα του ταξιδιού τόσο απλά από ότι έχω δει εδώ μέσα υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα να βοηθήσουν)
 

KingJ

Member
Μηνύματα
16
Likes
0
Αφου αποκλειεις το Λονδινο (ΜΕΓΑ σφαλμα κατα την αποψη μου) η Βαρκελωνη για παρεα μου μοιαζει ως η καλυτερη -επομενη- επιλογη.
Θέλω να ξαναπάω οπωσδήποτε κάποτε απλά έχω πάει όπως ανέφερα πάραπάνω δύο φορές που όντως είναι λίγες για Λονδίνο και οι άλλοι έχουν πάει Ρώμη οπότε ήταν θέμα αμοιβαίων υποχωρήσεων μιας και εγώ θα ήθελα Ρώμη.Για Βαρκελώνη δεν το είχα σκεφτεί καν μιας και δεν είχα ακούσει παρα πολλά γι'αυτήν-στο δικό μου κύκλο τουλάχιστον.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.300
Μηνύματα
887.380
Μέλη
38.973
Νεότερο μέλος
vkaravasili@d-mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom