Καλώς σας βρήκα

taxidevonoeros

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Άιρες
Καλησπερίζω όλους τους φορουμίτες!

Επειδή σε άλλα φόρουμ όπου είμαι μέλος τα θέματα σε σχέση με τον τουρισμό αντιμετωπίζονται ως περιθωριακά και δεν έχουν μεγάλη ανταπόκριση, σκέφτηκα να κάνω αναζήτηση για ένα φόρουμ στα Ελληνικά με αυτό το αντικείμενο. Έτσι έφτασα εδώ και αποφάσισα αμέσως να γίνω μέλος.

Το ψευδώνυμό μου είναι λίγο παραπλανητικό. Δεν ταξιδεύω μόνο νοερώς, αλλά και στην πραγματικότητα, στο βαθμό που μου το επιτρέπουν βεβαίως τα οικονομικά μου και ο ελεύθερος χρόνος μου.
Όπως φαίνεται και στο χάρτη μου έχω ταξιδέψει μόνο εντός Ευρώπης.
Ένας λόγος είναι ότι η Ευρώπη έχει όλα όσα ζητάω: ωραία τοπία, ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική, αναπτυγμένες υποδομές, σχετικά καλή δημόσια τάξη.
Ο άλλος λόγος είναι η «συμπάθειά» μου στα αεροπορικά ταξίδια μεγάλης διάρκειας. Δύο-τρεις ώρες αντέχονται, αφού μέχρι να τελειώσει το σερβίρισμα έχει αρχίσει η διαδικασία της προσγείωσης. Άντε όμως να είσαι στον αέρα για 10 ώρες.
Πρόσφατα προστέθηκε και ένας τρίτος λόγος: η βαριεστιμάρα μου να βγάλω διαβατήριο, αφού υπάρχει η δυνατότητα ταξιδιού με την καινούργια ταυτότητα. Έτσι για τα επόμενα χρόνια θα περιορίσω τις ταξιδιωτικές μου επιλογές στις 30 και κάτι χώρες όπου μπορούμε να πάμε χωρίς διαβατήριο.

Τι περιμένω από εδώ μέσα;
Το βασικότερο για μένα είναι ο σχολιασμός των τουριστικών προορισμών χωρίς περιορισμούς. Όταν λέω χωρίς περιορισμούς εννοώ να γράφονται ελεύθερα και τα αρνητικά σημεία, χωρίς να αυτολογοκρινόμαστε μήπως και προσβάλλουμε τους ντόπιους. Άλλωστε δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά. :D

Αυτό βοηθάει τους επίδοξους επισκέπτες να αποφεύγουν τις κακοτοπιές.
 

tanasis

Member
Μηνύματα
171
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
καλώς όρισες.
Νομίζω οτι εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Όπως το βρήκα και εγώ!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.979
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom