Καλώς σας βρήκα!!!

euaggeliak

New Member
Μηνύματα
4
Likes
6
Λίγες ώρες πριν γράφτηκα στην κοινότητα σας και διαβάζω ασταμάτητα τις ιστορίες και βλέπω τις φωτογραφίες σας.... Στους δύσκολους καιρούς που όλοι ζούμε μια τέτοια κοινότητα σε βοηθά να ταξιδέψεις με τη φαντασία σου μέχρι να έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις ξανά και να δεις και εσύ από κοντά τους υπέροχους αυτούς τόπους! Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους εσάς που την κρατάτε ζωντανή!!! :clap:
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω επισκεφτεί πάρα πολλά μέρη στο εξωτερικό. Αλλά ένα από τα ταξίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι αυτό στο Ορλάντο. Απωθημένο μου είναι να ταξιδέψω στο Παρίσι...πάντα κάτι συμβαίνει και δεν τα καταφέρνω... :xmas_evil: Στην Ελλάδα μας όμως έχω επισκεφτεί αρκετά μέρη και είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν πως πρώτα γνώρισε τις ομορφιές της χώρας σου και ύστερα τις ξένες....
Τέλος για να με γνωρίσετε καλύτερα θέλω να σας αναφέρω πως λόγω καταγωγής υπερλατρεύω τη Σαντορίνη και έχω τρελό ψώνιο με το νησί αυτό!!!
Καλή χρονιά σε όλους και καλά ταξίδια!!!!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.799
Likes
15.830
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Ευαγγελία καλώς όρισες.
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες στην παρεα.
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Kαλώς ήρθες euaggeliak!!! Σου εύχομαι σύντομα να καταφέρεις να ταξιδέψεις στο Παρίσι και να πραγματοποιήσεις τα ταξιδιωτικά σου όνειρα! Ζηλεύω το ταξίδι σου στο Ορλάντο :xmas_mrgreen: και... λατρεύω τη Σαντορίνη!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.322
Μηνύματα
887.953
Μέλη
38.986
Νεότερο μέλος
Georg777

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom