Καμία πρόταση για Χαλκιδική...???!!!

chad21

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
γεια σας παιδιά! Θέλω να πάω διακοπές Χαλκιδική φέτος αλλά έχω ένα πρόβλημα...ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ από την περιοχή..! Ψάχνουμε κάποια περιοχή (εγώ και οι φίλοι μου) με αρκετό κόσμο και καλή νυχτερινή ζωή. Παραλίες έχω ακούσει ότι είναι παντού υπέροχες. Το θέμα είναι πως δεν έχουμε αυτοκίνητο... Οπότε για να μετακινηθούμε θα νοικιάσουμε πιθανώς κάποιο μηχανάκι. Βέβαια αν βρίσκαμε κάποιο μέρος που να τα έχει όλα, δηλαδη νυχτερινή ζωή και καλές παραλίες, θα ήταν το ιδανικότερο. Επίσης τι λέτε για την Νέα καλλικράτεια? Περιμένω την βοήθειά σας!!! thnx εκ των προτέρων!
 

stellaer

Member
Μηνύματα
46
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδια
λοιπον, ας ξεκινησουμε με την καλλικρατεια που ανεφερες..και η επιλογη αυτη δεν θα ελεγα οτι ειναι καλη. ουτε απο πλευρας παραλιας ουτε απο νυχτερινη ζωη.

απο αποψη ομορφιας τοπιου, παραλιας, θαλασσες κτλ θα συστηνα ανεπιφυλακτα 2ο ποδι. νυχτερινη ζωη υπαρχει αλλα οχι κατι wow. εξαρταται και τι θελεις βεβαια απο νυχτερινη ζωη. οταν λεω 2ο ποδι εννοω απο Νικητη και κατω.

απο αποψη νυχτερινης διασκεδασης νομιζω το 1ο ποδι ανταποκρινεται καλυτερα. πιο συγκεκριμενα η Καλλιθεα. αλλα απο θαλασσα, παραλιες κτλ δεν λεει και πολλα.

αλλα εξαρταται παντα απο το τι θελεις να κανεις, τι θεωρεις πιο σημαντικο, τι θελεις απο διασκεδαση κτλ.

για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια, στη διαθεση σου
 

fourkas

Member
Μηνύματα
62
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
http://www.travelstories.gr/member.php?u=945stellaer, εν μέρει συμφωνώ κι εγω εκτός το ότι 1 πόδι δεν έχει καλές παραλίες.
θεωρώ ότι τα αιγαιοπελαγίτικα στο ποσείδι και ο γλαρόκαβος ( κουρσαρο μεριά) είναι απο τις καλύτερες και τις καθαρότητες -σημαντικό- παραλίες στη χαλκιδική.
Βέβαια ας μην ξεχνάμε και Ουρανούπολη, Ν. Ρόδα(Κομίτσα) μεριά.

chad21 εχω έναν οδηγό (www.gohalkidiki.com), αν θες μπες να πάρεις πληροφορίες και ότι άλλο στη διαθεσή σου.
 

effi t.

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Τη Χαλκιδική την ξέρω καλά, δεν συγκρίνεται το 2ο πόδι με οτιδήποτε άλλο έχω επισκεφθεί στη ζωή μου... Η διασκέδαση στο πρώτο αφορά clubbing σε σκυλάδικα μέχρι πρωίας με 15χρονα... επομένως σίγουρα θα εκτιμήσεις περισσότερο τα μπαράκια του δεύτερου ποδιού, μπροστά στη θάλασσα που μένουν ανοιχτά μέχρι το πρωί! Οι παραλίες εκθαμβωτικές και πεντακάθαρες πάντα!!

Αν έχεις οικογένεια καταλληλότερο μέρος είναι Άγιος Νικόλαος, Όρμος Παναγιάς, Βουρβουρού και Νικήτη. Υπάρχουν τέλεια μέρη που συνδυάζουν στέγη, θάλασσα, κήπο και ότι χρειάζεται ένα παιδί. Περσυ είμασταν Νικήτη και ενθουσιαστήκαμε με το μέρος και τις παραλίες. Είχαμε βέβαια την πιο άσχημη εμπειρία σε ένα φαινομενικά υπερ κατάλληλο μέρος για παιδιά στο Καστρί. Το μέρος, ψηλά στον λόφο με απέραντο γρασίδι και οι ιδιοκτήτες με χαμόγελο όταν άκουσαν για παιδιά 3 χρονών (2 ζευγάρια με 2 παιδιά το καθ'ένα, πάνω κάτω στην ίδια ηλικία). Τα παιδιά ήταν βολικά καθώς κοιμότανε από 2:30-5:30 για μεσημέρι και βράδυ 10:00-08:00. Τα μούτρα και το ύφος και η αγένεια ήταν καθημερινή. Όταν πια ήρθαν φίλοι από Θεσσαλονίκη και μπήκανε στο χώρο του πάρκινγκ και μας περίμεναν στο κήπο για να πάμε για μπάνιο στη δημόσια παραλία κάτω από το λόφο (τα ενοικιαζόμενα στούντιο δεν είχαν πρόσβαση άμεση), ήρθε ο ιδιοκτήτης και τσίριζε ότι "εδώ δεν είναι παιδικός σταθμός" και να "μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε αμέσως" η ώρα που συνέβη αυτό ήταν 11 το πρωί, ανήμερα δεκαπεντάυγουστο και με προπληρωμένη τη διαμονή (!!!). Είπε κι άλλα πολλά, μόνο που δεν πιαστήκαμε στα χέρια... Μου είχαν μιλήσει για τον πολύ κακό χαρακτήρα ατόμων της Χαλκιδικής (είναι άλλωστε κάτι σαν αστείο στους κύκλους της Θεσσαλονίκης- πως είχαν παλαιότερα τους καημένους τους πόντιους?...) αλλά πρώτη φορά αντιμετώπισα κάτι τέτοιο μετά από 12 χρόνια που πηγαίνω Χαλκιδική εκ των οποίων τα 10 είναι στο 2ο πόδι (φυσικά!).

Πάραυτα, πάνε εκεί που σου πρότεινα, αν είσαι βέβαια ελεύθερο παιδί, προτείνω το μπαράκι Goa στις Συκιές, camping Αρμενιστή για ατελείωτα πάρτυ και Καβουρότρυπες (για μπανιο). Θα σου μείνουν αξέχαστα!

:p
εφη
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.844
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom