ΗΠΑ Καναδάς Καναδάς και ΗΠΑ

darkplanet

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να ζητήσω κάποιες πληροφορίες.

Διαδικαστικές:
1) Θα πάω Καναδά για 3 μήνες (βασικά, κάτι λιγότερο από 3 μήνες). Επειδή μένω Ισπανία και επειδή οι πρεσβείες για κάποιο λόγο ούτε σηκώνουν τηλέφωνα ούτε απαντάνε email, δεν έχω βγάλει άκρη τελικά αν χρειάζομαι βίζα η όχι. Πηγαίνω με όλα μου τα έξοδα προπληρωμένα (διαμονή, εισιτήρια, κλπ) και έχω ήδη το εισιτήριο επιστροφής, όλα τα χαρτιά που δηλώνουν ότι τα έξοδα μου είναι προπληρωμένα, έγκυρο διαβατήριο, κλπ. Θα χρειαστώ, παρ' όλα αυτά, βίζα?
2) Σκεφτόμουν, ενώ θα είμαι στον Καναδά, να κάνω ένα ταξιδάκι στις ΗΠΑ για τουρισμό. 3-4 μέρες το πολύ. Άλλο μπέρδεμα εδώ: χρειάζομαι να βγάλω αυτό το ESTA από τώρα? (πού δεν ξέρω ούτε ημερομηνίες, ούτε έχω εισητήριο). Ή μπορώ να το βγάλω τελευταία στιγμή ενώ θα είμαι στον Καναδά? Ξέρει κανείς πόσο καθυστερεί να εκδοθεί?

Καθαρά τουριστικές:
3) Έχει πάει κανείς στο Τορόντο? Καμία πρόταση για μέρη που θα 'πρεπε να επισκεφτώ, και τέτοια? Θα πάω τέλη Σεπτέμβρη με τέλη Δεκέμβρη, λέτε να πέσω σε πολύ extreme θερμοκρασίες? Από φαἳ και ζωή γενικά, ξέρει κανείς πώς είναι εκεί?
4) Και η Νέα Υόρκη τι λέει? Αξίζει τον κόπο να πάω για 3-4 μέρες, ή είναι πολύ λίγος χρόνος για να δω οτιδήποτε? Τι πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτώ, σε περίπτωση που πάω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία.
 

kostasagk

Member
Μηνύματα
16
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΙΒΗΡΙΑ
εχω βιζα αμερικανικη οποτε μπαινω καναδα οποτε χρειαζεται χωρις κοπο

η ζωη ειναι ησυχη-ασφαλης- και ωραια ολα πεντακαθαρα και πραγματικα μια χωρα που την χαιρεσαι

κρυο αρκετο εως παρα πολυ για την εποχη που λες. εκει θα βρεις τα καταλληλα ρουχα ειναι ακριβα παντως και σε συγκριση με αμερικη

εχω επισκευθη το Βανκουβερ-Χαλιφαξ-Σαιντ Τζον-Κεμπεκ

αν πας αμερικη εξαρταται το μερος η Νεα Υορκη θελει τουλαχιστο 4-5 μερες

καλα να περασης
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.836
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom