KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Τελειώνει η συναυλία ,εχω βάλει στο ματι κατι καλαμάκια στον παγκο που εχει στήσει το Τίκλα πολυ καλο εστιατόριο στην Καρδαμύλη. Εχουμε φαει αρκετες φορες και πάντα ολα ποιοτικά και νόστιμα.
Λεω στα παιδια να φύγουν γιατι ειναι κουρασμενοι και εχουν δρομο με πολλες στροφες να κανουν.
Παιρνω δυο καλαμάκια ,κατηφοριζω προς την ταβερνα που φάγαμε αφου εκει στο πίσω μερος εχω παρκαρει μέσα στις ελιές.Είναι μια η ωρα και δεν υπάρχει ψυχή τριγύρω.
Το μαγαζι κλειστο ,καθολου ανθρωποι μόνο το φως απο τις κολώνες της ΔΕΗ.
Τρωω το ενα καλαμάκι καθισμένη σε ενα τραπέζι απολαμβανω τη θάλασσα και καποια στιγμη παω προς το αμαξι να φύγω. Ο ελαιωνας ειναι μεσα στα σκοταδια ,ευχαριστω τη τεχνολογία με τα νεα κινητα που εχουν φακό και με προσπαθεια γιατι εχει μεγάλο χωρο βρισκω το αμαξι .
Πάω να ξεκινησω αλλά εχω μείνει απο μπαταρία!
Στη Καρδαμύλη ρε γαμωτο; Απο πάντα ηταν το πιο ιδιόρυθμο τουριστικό χωριό.
Εχουν συμφωνησει όλοι οι επαγγελματίες και η τελευταια παραγγελια στις ταβέρνες γινεται στις 23.00 η ωρα , η μουσική κλείνει στις δώδεκα και κλεινουν ακριβως στις δωδεκα και μιση.
Ιάπωνες και Ελβετοί στην Μάνη. Μέσα στα σκοταδια σκεφτομαι τι εναλλακτικες εχω.
1.Ταξι να με πάει Στούπα . Δεν γίνεται ,εχουν μόνο δυο ταξί αλλά οι ταξιτζηδες εχουν συμφωνησει μεταξύ τους ότι η τελευταια κουρσα θα ειναι 23.30 .Υπάρχει νόμος οτι σε χωριά ο ενας απο τους δυο πρεπει να εχει το τηλεφωνο του στη πιάτσα και εγω να παρω τηλέφωνο τη νυχτα και να ελθει απο το σπιτι του να με εξυπηρετήσει Κάτι παρόμοιο με τα φαρμακεία .Αμ δε ,εδω και χρόνια πήγαν δικαστικά οτι αφου ειναι μόνο δύο και κουραζονται ολη μέρα οτι την νυχτα πρεπει να κοιμηθουν να ειναι ετοιμοι για την επομένη.Και ναι αγαπητοί τα κατάφεραν.Ο νόμος που ισχύει για τα ταξί στα χωριά σε όλη τη χώρα δεν ισχύει στην Καρδαμύλη. Τα σέβη μου!
2.Να κοιμηθω οπως οπως στο αμαξι και όταν ξημερώσει βλέπω τι θα κάνω.
Σε περίπτωση που θα ημουν ξεκούραστη θα το έκανα , αλλά ημουν καταπονημένη και ηθελα ενα κρεβατι και κυριως το μπάνιο.
Διακόπτω εδω γιατι με επιασαν τα αντισταμινικά και το πνεύμα δεν συνεργάζεται για συγγραφή!
Last edited: