Καστοριά, Φλώρινα, Έδεσσα; Βοηθήστε την Αθηναία :P

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ουάου πολύ κατατοπιστικά όσα είπατε!
@Sassenach77 τα παιδιά είναι 10 και 6 και οκ δεν τα λες και τα πιο καλόβολα :p
Παρόλαυτα τις διαδρομές που προτείνεις θεωρώ ότι θα τις "ανεχτούν"!
Εξερεύνηση της Καστοριάς εννοείται πως επιβάλλεται, κακώς δεν το ανέφερα, και όντως θα γίνει. Το σπήλαιο ας πούμε το έχουμε βάλει ήδη στο πρόγραμμα. Πρέσπες με έπεισες, για Ψαράδες δεν είχα ιδέα όπως επίσης δεν είχα ιδέα για το Δισπιλιό. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.

Επίσης το μπάνιο στο ποτάμι, ανατρεπτική ιδέα, μου άρεσε και το κρατάω. Μπάνια δεν μας λείπουν αλλά σε ποτάμι δεν νομίζω να έχουμε ξανακάνει! Απλά δεν κατάλαβα αν το ποτάμι είναι στο ΠΕΣ.

Όσο για Έδεσσα και εγώ το βλέπω είτε στην επιστροφή, πετάμε 5 το απόγευμα, είτε την επόμενη φορά.

@duty_free την τσουκνιδόπιτα την κρατάω, επίσης ανατρεπτική πρόταση, δεν έχω φάει ποτέ!

@alma σημειώνεται η βαρκάδα, θεωρώ ότι θα το προτιμήσουν τα παιδιά. Σε ενδεχόμενο τσακωμό τους βέβαια (πράγμα που συμβαίνει πιο συχνά και από ότι ανασαίνουν βέβαια χοχοχο) βλέπω να τους μαζεύω από τα νερά!

@thanos75 εσύ συγκεκριμένα με έπεισες ολοκληρωτικά για Ψαράδες, ααααν είχαν μείνει ας πούμε επιφυλάξεις από τους προηγούμενους :) , και ειδικά με Αγγελόπουλο.
Βλέπω και εσύ προτείνεις βαρκάδες, στην Καστοριά βέβαια, οπότε δε βλέπω να το γλιτώνω να μαζεύω παιδιά από νερά. Τώρα από Πρέσπες θα είναι, από Καστοριά θα είναι? Θα φανεί! :haha:

Να διαβάσεις για τον εμφύλιο με ψυχραιμία είναι ένα δύσκολο έργο από μόνο του. Πάντως δεν είχα σκεφτεί αυτήν την σκοπιά, πολύ καλή πρόταση επίσης. Με ενδιαφέρει πολύ η συγκεκριμένη περίοδος. Αν έχεις να προτείνεις κάτι για ανάγνωση σχετική, ας είναι και οφ τόπικ, πολύ θα με ενδιέφερε.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Σούπερ όσα είπατε. Όταν έρθετε Σάμο θα σας στείλω στα καλύτερα! (Καλά, αν έρθετε Σάμο είστε ήδη στα καλύτερα, αλλά οκ λέμε τώρα).

paefstra

Member
Εχω βουτηξει στο Νεστοριο Αυγουστο και νομιζα οτι θα μεινω στον τοπο απο το κρυο νερο. Παρολα αυτα οι βουτιες σε ποταμια ειναι κατι που το θυμασαι για παντα.

Last edited:

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Επίσης το μπάνιο στο ποτάμι, ανατρεπτική ιδέα, μου άρεσε και το κρατάω. Μπάνια δεν μας λείπουν αλλά σε ποτάμι δεν νομίζω να έχουμε ξανακάνει! Απλά δεν κατάλαβα αν το ποτάμι είναι στο ΠΕΣ.
Το μέρος για μπάνιο είναι εδω. Όταν κοντεύει ο καιρός θα δω σε τι κατάσταση θα είναι ο χώρος, γιατί θα είναι αρχές καλοκαιριού που ετοιμάζουν τον χώρο, και θα σου πω αν είναι οκ να πάτε για να μην χάνετε χρόνο άσκοπα. Θα πάτε μόνο αν κάνει ζέστη εκείνες τις μέρες και ΔΕΝ θα πάτε πρωί. Νωρις το απόγευμα που το νερό ζεσταίνει. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις τη @paefstra να σου λέει "εγώ στα λεγα, εσύ με έγραφες" :haha: Βέβαια αν πάτε Κυριακή και τα παιδιά δουν άλλα παιδιά να κάνουν μπάνιο, θα ήθελα να δω πως θα τα συγκρατήσεις!

Στο ΠΕΣ λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος για την ιστορία της περιοχής με πλούσιο φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό. Για τις Αρένες που σου είπα άστο γιατί θέλει χρόνο που δεν τον έχετε. Στο πάρκο όμως πας εύκολα αν το θελήσετε.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Ως προς το γαστρονομικό σκέλος, να πω ότι εκτός από την τσουκνιδοπιτα, υπέροχη είναι κ η πιπεροπιτα που κάνουν στην περιοχή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα