Κατάλληλη εποχή για ταξίδι!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλα βρε παιδια! Τοσα μερη υπαρχουν! Βρεστε το καταλληλο μερος για καθε εποχη και εκδραμετε κατα κει! Δεν υπαρχει λογος να "κολλατε" σε ενα μερος! Ο κοσμος μας ειναι γεματος θαυματα για ολες τις εποχες!

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλα βρε παιδια! Τοσα μερη υπαρχουν! Βρεστε το καταλληλο μερος για καθε εποχη και εκδραμετε κατα κει! Δεν υπαρχει λογος να "κολλατε" σε ενα μερος! Ο κοσμος μας ειναι γεματος θαυματα για ολες τις εποχες!
δεν είπε κανείς το αντίθετο!!
συζήτηση να γίνεται, απορίες να λύνονται!

Bahari

Member
Το πρόβλημα όμως ξέρεις ποιο είναι; Αν θες να πας σε ένα μέρος πάρα πολύ και λόγω δουλειάς δεν μπορείς να πας την κατάλληλη εποχή, τι κάνεις; Δεν πας ποτέ, περιμένεις να πας μετά τη σύνταξη ή ενημερωμένος και γνωρίζοντας τις δυσκολίες πας και κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρό σου; Γιατί για μένα που η Αίγυπτος ήταν ένα παιδικό όνειρο, αλλά λόγω δουλειάς μπορούσα να πάω μόνο το καλοκαίρι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός απο την τελευταία.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα. Εγω εχω ισαμε δεκαπεντε παιδικα ονειρα (χονδρικα ολα τα βιβλια του Ιουλιου Βερν) που δεν εχω πραγματοποιησει ακομη, οποτε προβλημα επιλογης προορισμου δεν εχω: απο τις στεπες της Ρωσιας, απο την αχανη Κινα, μεχρι Αφρικη και Παταγονια. Για καθε εποχη λοιπον εχω πλανο. Απο την αλλη η μεγαλη ζεστη προσωπικα με εξοντωνει, 42 με 43 βαθμους ειναι το οριο μου, εφοσον η υγρασια ειναι χαμηλη. Οι 48 βαθμοι θερμοκρασιας με αφηνουν ανενεργη, οποτε και θα ειναι τζιφος ενα τετοιο ταξιδι για μενα. Αλλοι ανθρωποι φυσικα εχουν μεγαλυτερες αντοχες, οποτε μπορουν να βρεθουν και σε αντιξοες σε σχεση με τον καιρο συνθηκες. Και φυσικα εχει να κανει με το μοναδικο η το πολλαπλο του ταξιδιωτικου ονειρου.
Παντως στην Αιγυπτο πηγα Μαρτη, εφτασα αρκετα νοτια, μεχρι το Αμπου Σιμπελ και βρηκα οτι ηταν οριακα ευχαριστα απο αποψη θερμοκρασιας, καλοκαιρι σιγουρα δε θα τα καταφερνα και κυριως δε θα μπορουσα να το ευχαριστηθω.
Βεβαια σε καθε περιπτωση ο καθενας κρινει μονο για τον εαυτο του και τις αντοχες του.

Bahari

Member
Έρση συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :xmas_biggrin: Αλλά δυστυχώς εγώ δεν έχω άλλη επιλογή: Διακοπές το καλοκαίρι και μόνο το καλοκαίρι :xmas_sad: Οπότε όλα μου τα ταξιδιωτικά όνειρα μάλλον θα τα πραγματοποιήσω Ιούλιο ή Αύγουστο. Μακάρι να μπορούσα να επιλέξω τον τόπο ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες :xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad:

tzinx78

New Member
Σευχέλλες ίσως έχει κρύο - για τα δεδομένα τα δικά μας με το ελληνικό καλοκαίρι εννοώ. Πέρυσι που ήμουν Μαυρίκιο Αυγουστο-είναι σχετικά κοντά- είχε ψύχρα και tropical showers.

GTS

Member
Σευχέλλες ίσως έχει κρύο - για τα δεδομένα τα δικά μας με το ελληνικό καλοκαίρι εννοώ. Πέρυσι που ήμουν Μαυρίκιο Αυγουστο-είναι σχετικά κοντά- είχε ψύχρα και tropical showers.
Καμία σχέση αγαπητέ, το κλίμα στις Σεϋχέλλες είναι σταθερό year long. Και τον Γενάρη παίζουμε στους 28οC, η θερμοκρασία είναι μια χαρά....καμία σχέση με Μαυρίκιο....

Αλήθεια, πόσο κοντά είναι άραγε? Α, μόνο 1800 χιλ....δίπλα καλέ....

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
αυτό μου θύμισε έναν άραβα που γνώρισα στο Πουκετ. Ήταν από το Ομάν και επέμενε να με λέει γείτονα!!!

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πού είδατε βρε παιδιά να τρώνε κατσαρίδες στην Ταϊλάνδη?
Γρύλους μόνο τρώνε.
aimg51.imageshack.us_img51_2471_img1153t.jpg
Μεταξοσκώληκες επίσης

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
οοοοο θεε μου βαλτος ησουν μεσημεριατικα?Μολις ετοιμαζομαι για φαγητο και μαλλον θα ξενηστικωθω μεχρι το βραδυ με αυτα που βλεπουν τα ματακια μου.
ουααααααααααααααααααααααααα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.080
Μέλη
39.827
Νεότερο μέλος
Mycenaean

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα