Κεφαλονιά: πιο εξωτικά δε γίνεται!

ikarialover

Member
Μηνύματα
678
Likes
850
Σε αυτό έμεινα κι εγώ, στα απλά δωμάτια που ήταν πάνω στο δρόμο, και αν εξαιρέσεις μία μικρή φασαρία τα πρωινά λόγω των αυτοκινήτων, κατά τα άλλα έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
 

charmie

Member
Μηνύματα
16
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορίνη-Φολέγανδρος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινή
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!:oops: Λοιπόν...Για το Ληξούρι και την ευρύτερη περιοχή δεν έχω άποψη (τον κόβω λειψό τον ταξιδιωτικό οδηγό!:p) καθώς συνειδητά δεν πήγαμε λόγω του ότι ήταν λίγες οι διαθέσιμες μέρες μας στο νησί, μεγάλες οι αποστάσεις και επίσης μεγάλη η ανάγκη μας για ξεκούραση. Επομένως ο συδυασμός Ξι, Βάτσα, Πλατιά Άμμος, Πετανοί και Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη επίσκεψή μας στο νησί. Παρ'όλ'αυτά πιστεύω πως όσο όμορφη κι αν είναι αυτή η περιοχή δε βολεύει για διαμονή από άποψη θέσης. Η συνέχεια το βραδάκι!
Γεια σου!!! Κι ευχαριστω κι εγω για τις πολλές πληροφορίες που δίνεις! Επειδή κι εγώ σκέφτομαι για Κεφαλονιά φέτος. Που θα με συμβουλευες να μείνω; Θα παω για 3-4 βράδια με μια φίλη μου, για μπανια περισσοτερο και θα χουμε και αμαξι. Η φίλη μου επιμένει οτι μόνο το Φισκάρδο έχει νυχτερινή ζωή. Ισχύει ή υπάρχουν και άλλα μέρη που θα μπορουσαμε να μείνουμε και να έχουν ζωή και να μην είναι πανάκριβα (όπως το Φισκάρδο); Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!;)
 
Μηνύματα
31
Likes
8
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΑΝΤΟΥ με καλη παρεα!
+100000000 η κεφαλλονια και απο μενα :)

Σε πολλα συμφωνω με οσα διαβασα εδω,σε αλλα διαφωνω αλλα γενικες γραμμες ολα καλα :)

Αγ.Ευφημια εμεινα και ηταν πολυ σωστη επιλογη..αντε Σαμη ενα 5% καλυτερα :) αν και απεχουν 9 χλμ οποτε το ιδιο ειναι! Εχει πιο φθηνα καταλυματα.

Πιο πολλα δεν θα πω...τα εχει πει ολα η pattyyy!!! :clap:
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ονειρεμένο Ταξίδι
νότια αφρική
Για πες, για πες... Πληροφορίες και tips είναι πάντα ευπρόσδεκτα!:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom