Κίνα Κινα- Θεσσαλονικη. Συμβουλες πρακτοριων - προορισμων

paokmaniak

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Θα ηθελα πληροφοριες απο όποιων εχει παει Κινα σχετικα με το ποιο πρακτορειο πιστευει οτι ειναι καλυτερο τι πρεπει να περιλαμβανει κατα την αποψη σας ενα ταξιδι στην Κινα (πολεις-προορισμους) και εαν υπαρχει καποιο πρακτορειο που να κανει εκδρομες απο θεσσαλονικη.
Ευχαριστω
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κινα δεν έχω πάει ακόμη, αλλά έχω ήδη κλείσει για Αυγουστο και ως εκ τούτου το έχω ψάξει.
Στην θέση σου φυσικά και δεν θα κοίταγα πρακτορείο. Θα έφευγα απο Αθήνα για Guangzou (πάει η Egypt , οι τιμές ξεκινούν απο 450 ευρώ) και μετά απο εκεί θα γύριζα όλη την Νότια Κίνα.
Οι πόλεις που θα σου πρότεινα είναι Guilin, Lijiang, Dali, shangri-la, Xing Ping, Yangshuo, Kunming και σε απόσταση 1 ωρας με τρένο ή λεωφορείο απο Guangzou είναι το Χονγκ Κονγκ και λίγο πιο μακρυά το Μακάο.
Για τις μετακινήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις αναγκαστικά τουλάχιστον 2 εσωτερικές πτήσεις , τρένα και λεωφορεία. Τα αεροπορικά κλεισμένα την τελευταία στιγμή για να πετύχεις καλύτερες τιμές. Εκδρομές σε ντόπια πρακτορεία επι τόπου. Ξενοδοχεία επίσης.
Φυσικά όλα εξαρτώνται και απο πόση εμπειρία έχεις στο να ταξιδεύεις χύμα στο κύμα.
Διαφορετικά, κλείσε ένα Πεκινο και πήγαινε εκεί που πάει το σύνολο των Ελλήνων ταξιδιωτών.
Απευθείας πτήσεις για κίνα απο Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν, άρα θα πρέπει αναγκαστικά να πας μέσω πχ Ρώμης. Αρα καλύτερα απο Αθήνα που έχεις και περισσότερες επιλογές.
Για πόσες ημέρες όμως μιλάμε και για πόσα χρήματα?
 

paokmaniak

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Koιτα επειδη θελω να παω με τον πατερα μου (δωρο απο το εφαπαξ που βγηκε συνταξη) και αυτος δεν θελει χωρις ταξιδιωτικο ψαχνω για καποιο πρακτοριο, αλλιως το να παω μονος μου το ξερω και ευρωπη-αμερικη εχω κανει καμια δεκαρια ταξιδια μονος αλλα σε αυτο δεν υπαρχει αυτη η επιλογη :)
Τωρα για μερες καμια 15αρια σκεφτομαστε
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.885
Likes
14.462
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
αν και εισαι παοκ θα σου απαντησω.
Πολυ καλο πρακτορειο ειναι το Ζεπελιν διπλα στα Μακ ντοναλτς στην Αγιας Σοφιας. Αν το ψαξεις στο γκουκλ θα βρεις το τηλεφωνο και το προγραμ,μα τους. Η Κινα ειναι ακριβος προορισμος με πρακτορειο , το ζεπελιν εχει επισης αμερικη ιαπωνια και ισλανδια.Ολα τα καλα και ωραια δηλαδη
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.233
Μηνύματα
884.430
Μέλη
38.920
Νεότερο μέλος
KoR

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom