• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν εχω κοιμηθει ΠΟΤΕ στο σινεμα παρα μονο σε ταινια του Σμαραγδη
Εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν -σκηνοθετικά- τόσο κακή η ταινία που έκοβε την ανάσα. έλεγες "ρε δε γίνεται να το έχει κάνει αυτό έτσι". ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Kostass

Member
Δεν εχω δει ποτε ταινια του Σμαραγδη αλλα εχω κλεισει εισιτήριο στο Ρεντη την Τεταρτη. Επειδη βλεπω οτι εχει πεσει πολυ φτυαρι.λετε να ακυρωσω και να παρω πιστωτικο για αλλη ταινια? Ηθελα να τιμησω Καποδιστρια αλλα εχω αποθαρρυνθεί τελικα ρε γαμωτο.
Και τι αλλο να δω μετα απο αυτες που παιζονται,δε μου αρεσει τιποτε εκτος Μπομπ Σφουγγαρακη :haha:.

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έλα μωρέ σιγά,πήγαινε να έχεις δική σου άποψη. Στο κάτω κάτω σε κάποιους άρεσε,ποτέ δεν ξέρεις.
Εγώ είδα το One battle after another πρόσφατα και δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Εντάξει έχει κάποια καλά σημεία αλλά κάπου μας κούρασε.

varioAthens

Member
Δεν εχω δει ποτε ταινια του Σμαραγδη αλλα εχω κλεισει εισιτήριο στο Ρεντη την Τεταρτη. Επειδη βλεπω οτι εχει πεσει πολυ φτυαρι.λετε να ακυρωσω και να παρω πιστωτικο για αλλη ταινια? Ηθελα να τιμησω Καποδιστρια αλλα εχω αποθαρρυνθεί τελικα ρε γαμωτο.
Και τι αλλο να δω μετα απο αυτες που παιζονται,δε μου αρεσει τιποτε εκτος Μπομπ Σφουγγαρακη :haha:.
Και Avatar να δεις καλυτερα θα ειναι… με το 3d γυαλακι σου και το ποπ-κορνάκι σου, κομπλέ θα περασεις!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φίλη που έχει κινηματογράφο μου είπε ότι κάνουν τα καλύτερα ταμεία Εβερ με τον αρχηγό της Ιστρια. Μάλλον ο μέσος Έλληνας αυτά θέλει, κι εμείς εδώ μέσα (και αλλού) εξαντλούμε την αυστηρότητα μας για το Λανθιμο που όμοιο του δεν έχει βγάλει η χώρα. Είδα λοιπόν τη Βουγονία. Σεναριακά ήταν μάπα αλλά σκηνοθετικά είναι απίστευτο . Επίσης και οι ηθοποιοί παίζουν καταπληκτικά. Δε μπορείς να μη συμπαθήσεις τους θύτες και να μην αντιπαθήσεις το θύμα. Κι εδώ έγκειται η λανθιμική ευφυΐα . Το poor things ήταν πιο ωραίο βέβαια αλλά η εμπειρία του να βλέπεις Λανθιμο παραμένει φοβερή !

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Τον Καποδίστρια δεν τον είδα ακόμα (και μάλλον δεν θα το κάνω σύντομα), αλλά έχοντας καταλάβει περί τίνος πρόκειται (κρίνοντας και από άλλα "Σμαράγδεια δημιουργήματα"), ανακάλυψα ένα πολύ ωραίο άρθρο του Κώστα Γιαννακίδη (ένας δημοσιογράφος που εκτιμώ γενικά, χωρίς να συμφωνώ πάντα μαζί του) που εξηγεί την επιτυχία του Καποδίστρια.
Γιατί χειροκροτούν όρθιοι τον "Καποδίστρια";
Η ανάλυση που κάνει και σε σχέση με τον ψυχισμό του Νεοέλληνα δυστυχώς με βρίσκει σύμφωνο

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Και Avatar να δεις καλυτερα θα ειναι… με το 3d γυαλακι σου και το ποπ-κορνάκι σου, κομπλέ θα περασεις!
Συν ότι μπορεί να δει και 6 λεπτά ιντρο- τρειλερ από την Οδύσσεια του Νόλαν.
Έτσι άκουσα να λένε 😉

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.994
Νεότερο μέλος
Rigas8279

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα