Κινηματογραφική κουβέντα....

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ένα υπέροχο βιντεάκι που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, με το cast του Hamnet να τα δίνει όλα με το "We found love" μετά το γύρισμα της ίσως δυνατότερης και πιο συγκινητικής σκηνής της ταινίας (if you know you know)

annoula

Member
Πήγα και είδα το marty supreme. Δεν είναι για 8/10 που δίνει το imdb αλλά εμένα μου έφτιαξε την διάθεση. Είναι 2,5 ώρες και βλέπεται ευχάριστα. Χωρίς να έχει ιδιαίτερο νόημα δείχνει τι μπορεί να κάνει ένας νάρκισσος και συγχρόνως πανίβλακας. Ξέρω δεν ακούγεται ελκυστικό αλλά ο Timothée Chalamet νομίζω το κάνει να είναι.

annoula

Member
Είδα και τη Νυρεμβέργη, το είπα εξαρχής ότι θα χει πολυ σινεμα η βδομαδα 😁 Ωραία ταινία, 7/10 από μένα, με εξαιρετικό, όπως πάντα Ράσελ Κρόου. Είναι ταινία που την βλέπεις και προσφέρει μεγάλο πεδίο για συζήτηση μετά. Δεν έχω δει βέβαια την παλιά ταινία, την δίκη της Νυρεμβέργης και νομίζω πρέπει να την βάλω στο πρόγραμμα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Balloon, Cosmote TV: Γερμανική ταινία με θέμα την πραγματική ιστορία της απόδρασης δυο οικογενειών απο την ανατολική Γερμανία με χρήση αεροστατου. Φοβερές στο τέλος οι φωτογραφίες των πραγματικών πρωταγωνιστων.

Είδα και στο Netflix τα ντοκιμαντέρ για Επσταιν και Μάξγουελ. Τρομερό το πώς για τόσα χρόνια συνέβαινε ο,τι συνέβαινε (πριν καν το νησί) υπό πληρη ασυλία. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση ροναι ο βαθμός χειριστοκοτητας του Επσταιν, πώς ένας παιδοφιλος έφτασε να κανει το ζιγκολό σε δισεκατομμυριουχο για να του φάει τα λεφτά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
Fay Dem

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα