Κοπή πίτας Θεσσαλονίκης: Κυριακή15-2-2026 Utopia 17:30

Πότε θα κόψουμε την πίτα στη Θεσσαλονίκη;

• Total voters
    23
  • Poll closed .

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οι μεγάλοι τυχεροί που κέρδισαν πεζοπορία απο το trace your eco είναι οι : @mariath @merkourios & @ELGEO2
- ένα καθαρισμό δοντιών από το dental house κέρδισε ο διοργανωτής που μας κάνει δώρο κάθε χρόνο και την υπέροχη βασιλόπιτα @Dr Snoopy
- τα κρασιά του κτήματος Ασλάνη κέρδισε η @Sophiaf.
- το δώρο από τα οπτικά του κυρίου Μάκη κέρδισε η @Tracer
- To ταξιδιωτικό κολιέ από το rin tin rin κέρδισε το κορίτσι μας που ήρθε να μας δει από την Αθήνα @evi01
- Την δωροεπιταγή από το estia one Salonica κέρδισε η Ολγα
Και το κολιέ από τα Swarovski πήγε στον αγαπημένο όλων @psilos3

Εγώ όμως πήρα το πιο όμορφο μαγνητάκι που μας ήρθε από Έβρο μεριά και ευχαριστώ πολύ τον αποστολέα για την υπέροχη κίνηση !
807674E1-C8AC-47A0-BFC4-B24DF137D5B8.jpeg

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Άλλο ένα όμορφο, παρεΐστικο βράδυ. Καλή μας χρόνια παιδιά με υγεία και εύχομαι σε όλο το Forum πάντα να πετάει :airplane: . Άντε και του χρόνου!:)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Εγώ όμως πήρα το πιο όμορφο μαγνητάκι που μας ήρθε από Έβρο μεριά και ευχαριστώ πολύ τον αποστολέα για την υπέροχη κίνηση ! View attachment 526141

Πες μου ότι το πέτυχες τυχαία να τρελαθώ :haha:

Ήμουν στο τσακ να κάνω εμφάνιση έκπληξη (το σκεφτόμουν μέχρι και χθες), αλλά έπρεπε για συγκεκριμένους λόγους να μείνω Αθήνα τελικά.
Να είστε καλά Θεσσαλονικείς μας και καλά ταξίδια και τύχη σε όλους!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πες μου ότι το πέτυχες τυχαία να τρελαθώ :haha:

Ήμουν στο τσακ να κάνω εμφάνιση έκπληξη (το σκεφτόμουν μέχρι και χθες), αλλά έπρεπε για συγκεκριμένους λόγους να μείνω Αθήνα τελικά.
Να είστε καλά Θεσσαλονικείς μας και καλά ταξίδια και τύχη σε όλους!!
Στο σημείο αυτό να πω ότι κόψαμε κομμάτι για τον @Alexandrosx που έφυγε νωρίς αλλά και για τους @Defkalion @Ivana @babaduma @Bahari
που δεν ήρθαν . Και η αλήθεια είναι ότι χωρίς την Ιβανα κάτι έλειπε απόψε.
Όσο για το μαγνητάκι, και τα υπόλοιπα δώρα αγαπημένη @Earth Citizen θα έλεγα πως μας τα έστειλε το σύμπαν 😀 τι πιο δίκαιο να κερδιζει οποίος προσφέρει τόσα χρονια απλόχερα και ανιδιοτελώς για το φόρουμ μας. Και του χρόνου λοιπόν με υγεία . Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσέφεραν τη βοήθεια τους για την αποψινή βραδιά. Τον γιατρό μας που κάθε χρόνο μεριμνά για την ολόφρεσκη πίτα και θα του κάνουμε περιποίηση σπέσιαλ για τα δοντάκια του 😀 , τον Κωνσταντίνο για την οργάνωση και τη νέα ιδέα με τα μαγνητάκια (πήραν όλοι και περίσσεψαν και τρία για του χρόνου γιατί η γενναιοδωρία μας εδώ στο βορρά περισσεύει) . Ευχαριστούμε τη Βίκη το Μάκη την Ολγα την Ειρήνη τον Μερκούριο για τα δώρα. Και όλους όσοι ήρθατε από κοντά ή μακριά , όσους γνωρίσαμε για πρώτη φορά και όσους με χαρά ξαναείδαμε! Να είστε όλοι καλά μέχρι του χρόνου και να ανταμώνουμε με υγεία για να ανταλλάζουμε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Στο σημείο αυτό να πω ότι κόψαμε κομμάτι για τον @Alexandrosx που έφυγε νωρίς αλλά και για τους @Defkalion @Ivana @babaduma @Bahari
που δεν ήρθαν . Και η αλήθεια είναι ότι χωρίς την Ιβανα κάτι έλειπε απόψε.
Όσο για το μαγνητάκι, και τα υπόλοιπα δώρα αγαπημένη @Earth Citizen θα έλεγα πως μας τα έστειλε το σύμπαν 😀 τι πιο δίκαιο να κερδιζει οποίος προσφέρει τόσα χρονια απλόχερα και ανιδιοτελώς για το φόρουμ μας. Και του χρόνου λοιπόν με υγεία . Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσέφεραν τη βοήθεια τους για την αποψινή βραδιά. Τον γιατρό μας που κάθε χρόνο μεριμνά για την ολόφρεσκη πίτα και θα του κάνουμε περιποίηση σπέσιαλ για τα δοντάκια του 😀 , τον Κωνσταντίνο για την οργάνωση και τη νέα ιδέα με τα μαγνητάκια (πήραν όλοι και περίσσεψαν και τρία για του χρόνου γιατί η γενναιοδωρία μας εδώ στο βορρά περισσεύει) . Ευχαριστούμε τη Βίκη το Μάκη την Ολγα την Ειρήνη τον Μερκούριο για τα δώρα. Και όλους όσοι ήρθατε από κοντά ή μακριά , όσους γνωρίσαμε για πρώτη φορά και όσους με χαρά ξαναείδαμε! Να είστε όλοι καλά μέχρι του χρόνου και να ανταμώνουμε με υγεία για να ανταλλάζουμε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες!
Εννοούσα που ήταν συγκεκριμενα για τα Σβαλμπαρντ, γιατί ξέρω τον διακαή σου πόθο :bleh:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Άντε και του χρόνου.

Ποιος θα πεταχτεί να μου φέρει το κομμάτι μου από την πίτα;
Εσυ πρώτον να έρθεις να το πάρεις μόνος σου και δεύτερον να ξέρεις ότι ο λαος παραπονιέται που κόψαμε τις εκπομπές. Αν το έχεις μετανιώσεις σου έχω έτοιμο θέμα, Κίνα κι επαρχία αυτής από την μεταδιδακτορικη καθηγήτρια κινολογίας @thalia tsif . Ειδάλλως πετάω σκυτάλη στο αγόρι με το σβαροφσκι.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά τα λες. Το πλάνο είναι νάρθω τα Χριστούγεννα.

Εκπομπές ε; άντε μέσα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Άλλη μία υπέροχη συνάντηση της πιο όμορφης ταξιδιωτικής παρέας!
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές, τους χορηγούς των δώρων και ειδικά τον @Dr Snoopy που μεριμνά με τόσο μεράκι για την εξαιρετική βασιλόπιτα, η οποία και κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερη, ψηλότερη και με ευφάνταστο πάντα ταξιδιωτικό θέμα!!
Φέτος, δεν πετύχαμε εκτενή φωτογραφική αποτύπωση όλων των συμμετεχόντων γιατί είχαμε διαφορετικούς χρόνους προσέλευσης και αποχώρησης...
Οπότε τις λίγες Θεσσαλονικιές που πρόλαβα να τσακώσω και την φίλη Εύη @evi01 που μας τίμησε και ήρθε από την Αθήνα μπορείτε να τις απολαύσετε στις παρακάτω φωτογραφίες! 🙃
1000016838.jpg
1000016836 (1).jpg
1000016839.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.411
Μέλη
40.045
Νεότερο μέλος