Κοπή πίτας Θεσσαλονίκης: Κυριακή15-2-2026 Utopia 17:30

Πότε θα κόψουμε την πίτα στη Θεσσαλονίκη;

• Total voters
    23
  • Poll closed .

thalia tsif

Member
Εσυ πρώτον να έρθεις να το πάρεις μόνος σου και δεύτερον να ξέρεις ότι ο λαος παραπονιέται που κόψαμε τις εκπομπές. Αν το έχεις μετανιώσεις σου έχω έτοιμο θέμα, Κίνα κι επαρχία αυτής από την μεταδιδακτορικη καθηγήτρια κινολογίας @thalia tsif . Ειδάλλως πετάω σκυτάλη στο αγόρι με το σβαροφσκι.
Θελω θελω...χαχαχαχα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά όπως μόνο εμείς ξέρουμε να φτιάχνουμε. :)

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα μέλη που μας τίμησαν από μακριά, όσους ήρθαν πρώτη φορά, αλλά κυρίως τους @Dr Snoopy @fenia42 & @connosp που έτρεξαν όλα τα διαδικαστικά καθώς και τα παιδιά που ευγενικά πρόσφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν.
Ήμουν δεύτερη σερί χρονιά στους τυχερούς, μακάρι να πάει τόσο καλά όσο η προηγούμενη.

Να είμαστε υγιείς και ν' ανταμώνουμε με τέτοιες αφορμές, του χρόνοι όλοι κι ακόμη περισσότεροι!

thalia tsif

Member
Να εχουμε μια υπέροχη ταξιδιωτική χρονια με υγεία.. χάρηκα τοσο πολυ που γνώρισα την @evi01 και ανταλλάξαμε ταξιδιωτικους στόχους και προσωπικούς και που είδα όλους τους τραβελοφιλους μου ..μια υπέροχη βραδιά, μιλώντας και γελώντας χαλαρά οπως μόνο εμείς οι θεσσαλονικεις ξέρουμε..να ανταμωνουμε συχνότερα, να ταξιδεύουμε περισσότερο ..τα εύσημα στους διοργανωτές @fenia42 ,@Dr Snoopy kai @connosp

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.410
Μέλη
40.045
Νεότερο μέλος
Babis83

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom