Κοπή πίτας Θεσσαλονίκης σωτήριο έτος 2026

Πότε θα κόψουμε την πίτα στη Θεσσαλονίκη;

• Total voters
    23
  • Poll closed .

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μια ωραία ιδέα θα ήταν να φέρει ο καθένας από ένα μαγνητάκι και να γράψει από πίσω όνομα ψευδώνυμο και μια μικρή ιστορία από που το φέρνει. Ακόμα κι αν μέλη δε παραβρεθούν στην κοπή της πίτας μπορούν να στείλουν ένα μαγνητάκι και μετά με κλήρωση να λάβουν ένα άλλο. Οποιος θέλει να το κάνει αυτό μπορεί είτε να περάσει από το utopia είτε αν είναι μακριά να το κάνει με box now, και μετά να πληρώσει κωδικό για να του το στείλουμε πίσω. Εγώ θα μπορούσα να το κάνω. Τα μαγνητάκια καλό θα ήταν να είναι από ανθεκτικά υλικά .
Καλή ιδέα αλλά υπάρχουμε και μεις που τα μαγνητάκια μας είναι κάπως ιερά! Προσωπικά παίρνω μόνο 2-3 από κάθε μέρος που πάω και έχω την παραξενιά να έχω μόνο από τα μέρη που έχω ταξιδέψει!

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Καλή ιδέα αλλά υπάρχουμε και μεις που τα μαγνητάκια μας είναι κάπως ιερά! Προσωπικά παίρνω μόνο 2-3 από κάθε μέρος που πάω και έχω την παραξενιά να έχω μόνο από τα μέρη που έχω ταξιδέψει!
Μπορεί να είναι το οτιδήποτε, μέχρι cart postal. H πράξη μετράει!!!!!!!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
@psilos3 σε θέλω στα PR
Πάλι τα δύσκολα εγώ; :haha:

Να προτείνω κάτι....να κάνουμε ανταλλαγή δώρων!!!!!π.χ. ένα φέρει ο/η καθέν@ ένα μαγνητάκι, ένα σουβενίρ, οτιδήποτε από ένα ταξίδι, θα τα αριθμήσουμε και θα γίνει κλήρωση, τι λέτε?
Λέμε ότι είναι μια καταπληκτική ιδέα και μπράβο που το σκέφτηκες. Ο,τι θέλει καθένας, ένα μαγνητάκι, κάτι συμβολικό.

Να κάνετε κι ένα βιντεάκι και να το ποστάρετε εδώ όταν γίνει το κοπή τη πίτα. Να σας θαυμάσουμε.
Να έρθετε να μας θαυμάσετε από κοντά, είμαστε πολύ καλύτεροι! :cool:

Μια ωραία ιδέα θα ήταν να φέρει ο καθένας από ένα μαγνητάκι και να γράψει από πίσω όνομα ψευδώνυμο και μια μικρή ιστορία από που το φέρνει.
Έτσι γίνεται ακόμα πιο ωραίο, συμφωνώ!

Ομοίως, αλλά όλο και κάτι έχει περισσέψει από αυτά που έχω κουβαλήσει. Από κάποια ταξίδια παίρνω παραπάνω, να που χρειάστηκαν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.281
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom