• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Δανία Κοπεγχάγη εκδρομές τριγύρω

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλησπέρα. Από την επίσημη εφαρμογή DSB
Το check in είναι ένα είδος εισιτηρίου που το δίνει μόνο το app https://www.dsb.dk/en/tickets-and-services/dsb-app/check-in-with-the-dsb-app/
Για τα άλλα είδη διάβασε εδώ https://www.dsb.dk/en/tickets-and-services/#2385,110846 ή στην περιγραφή του εισιτηρίου καθώς κάνεις την κράτηση.
Για την επιλογή θέσης. Α θες την αγοράζεις, αλλιώς κάθεσαι όπου βρεις. Μπορεί και να μην βρεις να κάτσεις, για κάποιο τμήμα της διαδρομής.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα παρέα,

Κλείσαμε τελικά για Κοπεγχάγη για τις 7/2 με επιστροφή στις 12/2.

Αρχικά, πόσα βράδια μας προτείνετε να μείνουμε στην Κοπεγχάγη; Σκεφτόμουν 2 βράδια και τα υπόλοιπα να γυρίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την επαρχία της. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο την ημέρα που θα φεύγουμε από την Κοπεγχάγη για το road trip.

Έχοντας διαβάσει το θέμα, δεν έχω καταλήξει για το ποια είναι τα πιό ωραία μέρη να επισκεφτούμε. Θέλουμε γραφικά χωριά, ψαροχώρια, κάστρα κτλπ.

Πρώτη φορά στην χώρα, πρώτη φορά στην Σκανδιναβία :clap:

Last edited by a moderator:

blade_

Member
Καλησπέρα παρέα,

Αρχικά, πόσα βράδια μας προτείνετε να μείνουμε στην Κοπεγχάγη; Σκεφτόμουν 2 βράδια και τα υπόλοιπα να γυρίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την επαρχία της. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο την ημέρα που θα φεύγουμε από την Κοπεγχάγη για το road trip.

Έχοντας διαβάσει το θέμα, δεν έχω καταλήξει για το ποια είναι τα πιό ωραία μέρη να επισκεφτούμε. Θέλουμε γραφικά χωριά, ψαροχώρια, κάστρα κτλπ.

Εγώ έμεινα 4 βραδιά και θα εμένα εύκολα αλλά τόσα... Ότι θέλει ο καθένας εμένα με γέμιζε πάρα πολύ

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εγώ έμεινα 4 βραδιά και θα εμένα εύκολα αλλά τόσα... Ότι θέλει ο καθένας εμένα με γέμιζε πάρα πολύ
Το θέμα είναι ότι θέλουμε να δούμε και την επαρχία. Δεν ξέρω εάν εσείς κάνατε κάτι παρόμοιο.

blade_

Member
Το θέμα είναι ότι θέλουμε να δούμε και την επαρχία. Δεν ξέρω εάν εσείς κάνατε κάτι παρόμοιο.
Ναι το κατάλαβα. Όχι δεν πήγα γιατί ήθελα να απολαύσω περισσότερο την πόλη. Γι αυτό λέω ότι 2 μέρες εμένα δεν θα μου έφταναν. Δεν ξέρω και τι κάνετε στις διακοπές σας, που αφιερωνετε χρόνο κτλ.

Λένε παραπάνω πως είναι πολύ όμορφα προς βόρεια, προς την ελσινορη κτλ... Να περάσετε όμορφα!

paefstra

Member
Κανε τον κυκλο Ελσινορ, απεναντι Σουηδια Ελσινμποργκ, Λουντ, Μαλμε και πισω Κοπεγχαγη.
Οταν αρχισεις να φρικαρεις με τις τιμες διαμονης στην Κοπεγχαγη, θυμισου οτι αν σπασεις το ταξιδι μισο στη Σουηδια θα μεινετε σε καλυτερα δωματια με τα ιδια λεφτα.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Κανε τον κυκλο Ελσινορ, απεναντι Σουηδια Ελσινμποργκ, Λουντ, Μαλμε και πισω Κοπεγχαγη.
Οταν αρχισεις να φρικαρεις με τις τιμες διαμονης στην Κοπεγχαγη, θυμισου οτι αν σπασεις το ταξιδι μισο στη Σουηδια θα μεινετε σε καλυτερα δωματια με τα ιδια λεφτα.
Λέμε να μείνουμε μόνο Δανία. Η Σουηδία θα πάρει την τιμητική της άλλη φορά. Για Κοπεγχάγη πόσα βράδια λες

Ναι το κατάλαβα. Όχι δεν πήγα γιατί ήθελα να απολαύσω περισσότερο την πόλη. Γι αυτό λέω ότι 2 μέρες εμένα δεν θα μου έφταναν. Δεν ξέρω και τι κάνετε στις διακοπές σας, που αφιερωνετε χρόνο κτλ.

Λένε παραπάνω πως είναι πολύ όμορφα προς βόρεια, προς την ελσινορη κτλ... Να περάσετε όμορφα!
Σε ευχαριστούμε πολύ. Γενικά δεν είμαστε του μουσείου και θα έχουμε και παιδί 2 χρονών μαζί.

armar

Member
Καλησπέρα παρέα,

Ήμασταν Κοπεγχάγη πριν 10 ημέρες. Δύο ολόκληρες ημέρες φτάνουν. Το πρόβλημα είναι ότι μετά τις 15:30 έπεφτε ο ήλιος και είχε πολύ κρύο που μας κουραζε. Εμείς είχαμε 4 διανυκτερεύσεις και πήγαμε μια μέρα Ελσινορη και στο Louisiana museum και μια μέρα Μάλμε.
Το Tivoli ήταν πολύ όμορφο γιατί ήταν και στολισμένο αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι ανοιχτά όταν πας

Και το πρωί δεν ξημερώνει πολύ νωρίς εμείς 8:30 φεύγαμε για Μάλμε και ήταν ακόμη σκοτάδι. Αυτή η φωτό είναι εκείνη την ώρα από τον σταθμό του flixbus
IMG_20251229_081342.jpg

blade_

Member
Λέμε να μείνουμε μόνο Δανία. Η Σουηδία θα πάρει την τιμητική της άλλη φορά. Για Κοπεγχάγη πόσα βράδια λες

Σε ευχαριστούμε πολύ. Γενικά δεν είμαστε του μουσείου και θα έχουμε και παιδί 2 χρονών μαζί.
Αν πάτε όμως, πάτε στο design museum.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.361
Μέλη
40.009
Νεότερο μέλος
angelvala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα