KonstantinosAlyona
Member

Να 'σαι καλά Μαρία..Αύριο νομίζω θα ανεβάσω ένα - δύο κεφάλαια...κινούμαστε ανατολικά σιγά σιγά, μπορώ να πω ότι μας άρεσε πολύ η διαφορετικότητα τοπίων και φυσιογνωμιών ειδικά στις πιο απομακρυσμένες περιοχές στα βουνά κοντά στο Baracoa κτλΑαααχ ιστορία από την αιώνια αγαπημένη Κούβα και μάλιστα καλογραμμένη! Πολύ ενδιαφέρον και άμεση διήγηση... Περιμένω κι εγώ τη συνέχεια!
 Έβαλα το σπιτονοικοκύρη να μιλήσει με την εταιρία, καθώς αν έλεγαν ότι υπάρχει πρόβλημα θα έπρεπε να καλέσω την αστυνομία και να δηλώσω κλοπή, ώστε να μη μου ζητήσουν τίποτα στην επιστροφή. Του πήρε δύο ώρες να βγάλει άκρη και να μας πει ότι όλα είναι οκ. Γρήγορα στην εθνική για Varadero, διόδια 2 κούκια στην είσοδο, κανένας για ωτοστόπ στο δρόμο  
, και επιτέλους είχε έρθει η ώρα να περάσουμε λίγο χρόνο σαν "κοινοί" τουρίστες.
  Μείναμε μέχρι το σούρουπο στην παραλία, το ηλιοβασίλεμα έδωσε μία πολύ ρομαντική νότα στο τέλος της ημέρας…Τα δε χάμπουργκερ και τα αναψυκτικά οδηγώντας για πίσω, αυτά να δείτε τι νότα έδωσαν