Κούβα Κούβα και εκδρομή στο Βινιάλες...

violator

Member
Μηνύματα
26
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κοστα ρικα-αργεντινη
καλησπερα
ειναι να παμε στην κουβα ενα οργανωμενο ταξιδι στις αρχες αυγουστου. και στο οργανωμενο θα βαλουμε μια επεκταση για 2 μερες ακομα στην αβανα και αλλες 4 στο καγιο λαργκο (για ξεκουραση και μπανιο). σκεφτομουν μια απο τις μερες στην αβανα να παμε μια εκδρομη στο βινιαλες που εχω διαβασει πολυ καλα λογια. και ηθελα να ρωτησω ειναι ευκολο να το κανονισω αυτο οταν φτασω εκει? η πιστευετε οτι καλυτερα να απευθυνθω στο πρακτορειο που εχω κλεισει την εκδρομη ωστε να ειναι ηδη οργανωμενο απο εδω?

εχω διαβασει τοσα πολλα στο φορουμ που πραγματικα θα ηθελα να παμε μονοι χωρις πρακτορειο αλλα δυστυχως μαθαμε τις αδειες μας αργα οποτε τα αεροπορικα εισητηρια πλεον ηταν πανακριβα (αν δεν πηγαιναμε οργανωμενα).

οποια αλλη συμβουλη για μερη εκτος των γνωστων τουριστικων στην αβανα (θα εχουμε συνολικα 4-5 μερες εκει ελευθερες), για φαι, ποτο ή οτιδηποτε αλλο θα ηταν κατι παραπανω απο ευπροσδεκτες.
ευχαριστω.
 

violator

Member
Μηνύματα
26
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κοστα ρικα-αργεντινη
επειδη η εκδρομη στο vinales αν κανονιστει θα κανονιστει φτανοντας στην αβανα (αφου τα λεωφορεια ειναι λιγα και δυσκολα βγαζουν μονοημερη) ηθελα να ρωτησω αν εχετε να προτεινετε καποιο εστιατοριο η μπαρ στην αβανα απο προσωπικες εμπειριες.
εννοω καποιον τουριστικο οδηγο ολοι εχουμε απλα ρωταω αν πηγατε σε καποιο που σας αρεσε και το προτεινετε. διαβασα οτι τα εστιατορια των ξενοδοχειων εχουν μετριο φαγητο. και ειδα σε καποια site του εξωτερικου να προτεινουν καποια "paladar" ως τα μερη με καλυτερο φαγητο. και επισης και καποια μπαρ εκτος των τουριστικων παγιδων.
οπως καταλαβαινετε η εμπειρια για μενα μετραει περισσοτερο απο τον τουριστικο οδηγο. :)
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ο καθενας εδω θα σου πει κατι συμφωνα με τις προσωπικες του προτιμησεις και δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι ιδιες με τις δικες σου. Το lonely planet εχει μια καλη λιστα αλλα ο τελευταιος λογος ανηκει σε σενα. Μην ξεχνας οτι το ταξιδι ειναι μια εξερευνηση που καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα. Δεν εχω παει κουβα αλλα αυτο ισχυει για παντου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.872
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom