Κρήτη-Γαύδος σε 20 μέρες

estella

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
γεια σας και παλι!αν σας αρεσει η πολυκοσκια να πατε στο αμμος και ηλιος στην αγ μαρινα ειναι παραλιακο καφε με οργανωμενη παραλια.επισης ωραιο παραλιακο καφε στον πλατανια ειναι ο νερομυλος με πισινα.για βραδυ προτεινω το βιλλα στην αγ μαρινα με ωραιο εξωτερικο χωρο.επισης ο ανω πλατανιας αξιζει για βολτα και ηλιοβασιλεμα καλο φαγητο εχει το μετεορο και το αστρεα!
 

lazaros

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη
Χαίρετε και πάλι!!!
Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το πρόγραμμα άλλαξε κάπως. Πιο συγκεκριμένα δεν θα επισκεφθούμε την Γαύδο.
Οπότε το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Χανιά 3 βράδια, Παλαιοχώρα 5 βράδια, Λουτρό 2 βράδια, Πλακιά 3 βράδια. Άρα περισσεύουν 3 επιπλέον βράδια, όπου εδώ θέλω την βοήθεια σας, να κατευθυνθούμε προς Ιεράπετρα ή να προσθέσουμε από ένα βράδυ σε 3 από τους προορισμούς μας???
 

estella

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
καλησπέρα και πάλι!θα πρότεινα να προσθέσεις απο ένα βράδυ σε κάθε προορισμό εκτός απο την παλαιοχωρα που νομίζω οτι 5 βράδια είναι αρκετά!εγώ θα έβαζα μία επιπλεον μέρα στον πλακιά και δύο στα χανιά.Τρείς μέρες για την πόλη των χανίων και τις γύρω περιοχές κατα την γνώμη μου είναι λίγες!Καλά να περάσεις οτι και αν αποφασίσεις!!!
 

astradenias

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα σας.Ξέρω ότι το θέμα έχει ίσως καλυφθεί αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε θα εκτιμούσα πολύ τις όποιες συμβουλές ή υποδείξεις σας.Είμαστε οικογένεια με δύο παιδιά 12-14 ετών και ξεκινάμε από Χανιά αρχές Ιουλίου.Επιστρέφουμε Πειραιά από Ηράκλειο.Στο πρόγραμμά μας είναι ήδη οι παραλίες στα δυτικά και νότια του νησιού ,το φαράγγι της Σαμαριάς,η Γαύδος ...και μετά; Δεν ξέρω πώς να συνεχίσουμε κι εδώ θέλω τα φώτα σας. Είμαστε με χαμηλό μπάτζετ, αυτοκίνητο κανονικό (όχι τετρακίνητο) και σκεφτόμαστε να εναλλάσσουμε δωμάτιο με κάμπινγκ ( οργανωμένο ή ελεύθερο) ανάλογα την περίπτωση.Θα εκτιμούσα προτάσεις που θα περιελάμβαναν δραστηριότητες για τα παιδιά και φυσικά θα ήθελα να μείνω μακριά από μέρη με εξαγριωμένα αγγλάκια ή επικίνδυνους και δύσβατους δρόμους.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.320
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Tη Σαμαριά θα πάτε για να την περάσετε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Το ΙΧ δεν θα το πάρετε στη Γαύδο.
Βάλε μια μέρα επίσκεψη στο μνημείο και στα χωριά του Ακρωτηριού.
Φεύγοντα ς από Χανιά βόλτα στα χωριά τοι Αποκόρωνα Καλύβες Αρμένοι κλπ
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.525
Likes
7.785
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καμπινγκ οργανωμενο εχει στα Νωπηγια μετα τα χανια προς Καστελλι οποτε μπορειτε να πατε στις παραλίες Φαλασερνα και ελαφονησι ...
.. Απο Χανια πατε με ΚΤΕΛ στο Ομαλο και περνατε το φαραγγι Απο Αγια Ρουμελη μπορειτε να πατε Σφακια και απο εκει Γαυδο αλλα νομιζω και απο Αγια Ρουμελη μπορειετ να πατε Γαυδο .Γυρνατε απο Γαυδο Σφακια και παλι με Κτελ στα Χανια οπου και θα βρειτε το αυτοκινητο σας οπου θα το εχετε αφησει σε καποιο παρκιν ...
 

astradenias

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ωραία και κατατοπιστικά ,σας ευχαριστώ.Από Σφακιά ή Παλαιοχώρα προς Ρέθυμνο και μετά Ηράκλειο και Λασίθι;Πείτε ωραίες παραλίες και σημεία για διανυκτέρευση.
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.702
Likes
6.320
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
An διαλέξεις Σφακιά, συνεχίζεις νότια παράλια με παραλίες: Φραγκοκάστελο-Αγ. Γαλήνη-Πλακιάς -Κρουταλιώτικο φαράγγι-βόλτα στο χωριό Σπήλι- Ρέθυμνο. Διαν/υση Αγ. Γαλήνη αλλά καλύτερα στον Πλακιά που έχει περισσότερες παραλίες.
Αν από Παλαιόχωρα : Χανιά - Αποκόρωνας κλπ Μπάνιο: Στις Καλύβες-Λίμνη Κουρνά-Γιωργιούπολη (στην παραλία μετά το χωριό προς Ρέθυμνο γιατί εντός χύνεται ο ποταμός και τα νερά είναι παγάκια...) . δαν/υση είναι μπορείς να την κάνεις στον Κουρνά ή στον Κάβουρα αλλά

Υ.Σ Γαύδο πήγα από Παλαιόχωρα. Στην Παλαιόχωρα έχει οργανωμένο camping
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.525
Likes
7.785
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
τα ειπε ολα ο Αντωνης...
 

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
θα γραψω για το φαραγγι της σαμαριας μιας που πηγα περισυ..ειναι αρκετα κουραστικο να το προσεξετε αφου τα παρετε και παιδια μαζι..εμεις πηραμε απο παλαιοχωρα λεοφωρειο για ομαλο κ απο εκει κατεβηκαμε το φαραγγι. οταν κατεβεις το φαραγγι λεωφορειακια σε πανε στην αγια ρουμελη απο οπου θα παρετε το καραβακι. εμεις απο εκει το πηραμε και πηγαμε παλαιοχωρα! αξιζει να την επισκεφτειτε πιστευω, όπως και το λουτρο στην νοτια κρητη..τα σφακια δεν μου αρεσαν τοσο θεωρω πως τσαμπα ακουγονται τοσο πολυ. αξιζει να μεινετε και μια ημερα στο λουτρο αλλα χωρις αμαξι, καθως και στην παλαιοχωρα..τα πραγματα εκει ειναι πολυ χαλαρα...εχει επιστευτο φαγητο και στα δυο μερη, καθως και λιγα μπαρακια. στην παλαιοχωρα να φατε στην ταβερνα ο ντινος που παρολο που ειναι ενα μικρο μαγαζακι στο λιμανι η οικογενεια που το εχει μαγειρευει πολυ ωραιο φαγητο, καθως και στην πιτσαρια οδυσσεια. στο λουτρο εχει ωραιο φαι σε πολλα μαγαζακια και πολλα απο αυτα εχουν και κοντοσουβλι που δν το περιμενα.. να πατε επισης ελαφονησι απιστευτη θαλασσα , καντε για την κρουαζιερα του μπαλου!! μετα πηγαινετε νομο ρεθυμνου οπου εχει ωραιες παραλιες στο μπαλι, στον πλακια και στην πρεβελη..
 

AKRITAS

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα καλησπερα....
Με την κοπελα μου αποφασισαμε να κανουμε ιδιαιτερες διακοπες.... Ησυχες και φθηνες. Τον Αυγουστο δεν μπορουμε λογω δουλειας, οποτε λεμε για μεσα σεπτεμβριου. Κοιταμε για νοτια χανια ή ακομα και για γαυδο.
Για νοτια χανια οι πληροφοριες μας, δεν ειναι κ οι καλυτερες λογω καιρου. Μας ειπαν για αερηδες που λυσσομανανε κατα καιρους. Να το παρουμε το ρισκο? Αν ναι, που να παμε? Παλαιοχωρα ειναι καλα, οι παραλιες εχουν να πουν τιποτα ή να κοιταξουμε και νοτιο ρεθυμνο? Ειναι σχετικα φθηνα νοτια κρητη ή πρεπει να ψαξουμε αρκετα? Αντεχεται 8,9 μερες νοτια ή θα πληξουμε?
Για γαυδο τωρα, με το φτωχο μας το μυαλο, λεμε οτι θα ειναι φτηνα λογω ιδιαιτεροτητας του νησιου. Ομως και εκει οι αερηδες δεν θα υπαρχουν? Καταλυμματα υπαρχουν? Επισης μπορει ενα ζευγαρι, που παει συνειδητα για χαλαρωση και απομονωση να αντεξει ή θα μας φαει η μοναξια? Ο καιρος θα ειναι συμμαχος? Η λετε να κοιταξω πουθενα αλλου στην νοτια-δυτικη κρητη?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.226
Μηνύματα
884.338
Μέλη
38.918
Νεότερο μέλος
Gvar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom