Κρήτη μέσω Πελοποννήσου

igiovani

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γειά σας,
Είναι η πρώτη ερώτησή μου στο φόρουμ. Είμαστε 4μελής οικογένεια από Θεσσαλονίκη, αγόρι 14 χρ. κορίτσι 11 χρ. και πάμε για δεύτερη χρονιά στην Κρήτη. Έτσι σκεφτήκαμε φέτος αντί να πάμε από τον κλασσικό δρόμο, Πειραιάς - Κρήτη, να πάμε μέσω Γυθείου-Κυθήρων και να κάτσουμε και 3 βράδυα στα Κύθηρα περιμένοντας το επόμενο καράβι. Οι τρεις μας δεν έχουμε ξαναπάει Πελοπόνησσο. Η γυναίκα μου έζησε στο δημοτικό εκεί 2,5 χρόνια στο Ναύπλιο, λόγω στρατιωτικού μπαμπά. Το ερώτημα: Να κάνουμε άλλο κανά τριήμερο στην Πελοπόννησο πριν την αφήσουμε πίσω μας ή να πάμε κατευθείαν Κύθηρα και μετά Κρήτη; Και αν κάνουμε, τι;
Η γυναίκα μου λέει, τι, δε θα πάμε Επίδαυρο, δε θα πάμε Ναύπλιο; Και οι δυο λέμε, δε θα πάμε Ελαφόνησο; Έχει τόσα μέρη να πάει κάποιος στην Πελοπόννησο! Τι προτείνετε; Μπορούμε να μείνουμε 2 με 3 βράδυα το πολύ. Σύνολο ταξιδιού, με την Κρήτη μέσα, 22 με 25 ημέρες.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Εντελως πληροφοριακα,καθε σαββατο μεσανυχτα φευγει απο Καλαματα για Καστελλι με σταση Κυθηρα το Βιντσεντζος Κορναρος με αρκετα χαμηλες τιμες..
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.525
Likes
7.785
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καντε το προγραμμα σας στη Πελοπονησο που ειναι πανεμορφη και το καραβι μπορειτε να το παρετε και απο Γυθειο και απο Καλαματα Βρειτε τα δρομολογια να διετε τι σας βολευει..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.217
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom