Γερμανία Πολωνία Κρακοβία-Βερολινο-Δρέσδη

nikosfp

Member
Μηνύματα
56
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
Κυριες-οι καλησπερα σας.Ειμαστε μια παρεα απο την Πατρα 7 ατομων και οι εκδρομες μας ειναι με αυτοκινητο Πατρα-Ανκονα παντα.Ο υπνος μας ειναι σε σκηνη για οικονομικους λογους κυριως αλλα ειμαστε και λατρεις της φυσης.Εφετος,πρωτο Σ/Κ του Ιουλιου,1ον Θεου θελωντος και 2ον ΓΑΠ επιτρεποντος λεμε να επισκευτουμε τις ως ανω πολεις.Εχω διαβασει ολες τις αναφορες σας εδω μεσα και θα ηθελα καποιες προσθετες συμβουλες και υποδειξεις απο εσας που ηδη εχετε επισκευτει αυτα τα μερη.Το ταξειδι μας θα διαρκεσει 17 ημερες περιπου.Απο το ενα Σ/Κ στο αλλο θα μας παρει να επισκευτουμε το Βερολινο και την Δρεσδη.Μας περισευουν περιπου 9-10 ημερες.Οι ερωτησεις τωρα.
1ον.Τι αξιζει να επισκευτουμε στο Βερολινο και στη Δρεσδη και τι να αποφυγουμε?
2ον.Αξιζει να κανω ολο τον γυρω για να επισκευτω την Κρακοβια και αν ναι τι να επισκευτω εκτος απο τα αλατια και το Αουσβιτσ?
3ον.Για τις υπολοιπες ημερες που μας περισευουν ποιες πολεις η χωρια αξιζει να επισκευτουμε στις γυρω περιοχες?
Σκεφτομαστε στην επιστροφη να μεινουμε κανα 2 βραδυα στην Νυρεμβεργη,λεει η προτεινετε καποια αλλη μεγαλη πολη εκτος απο τις Αμβουργο,Κολωνια,Μοναχο,που εχουμε ηδη παει?Συγνωμη αν κουρασα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων
 

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Η Κρακοβία από μόνη της θέλει χαλαρά 2 με 3 μέρες για να πεις ότι την είδα (μαζί με εκδρομικούς σε ΑΟΥΣΒΙΤΣ - Βιελιτσκα.
Η διαμονή και η ζώη είναι φθήνη στην Πολώνια, άλλα οι δρόμοι είναι άλλο πράγμα, και θα πάθεις μια μικρή καρδιακή προσβολή με το που μπεις πολώνια :p.
Αλλά μπορείς κάλιστα απο την Κρακοβία να κατέβεις Ανκονα. Από το Κατοβίτσε μέχρι την Τριεστή (Μέσω Μπρνο - Βιέννης - Βιλάχ - Ουντίνε) είναι γύρω στις 10 ώρες με στάσεις κάθε 200χλμ κι ψίλοχαζεμα τα τοπία. Από Τριέστη μέχρι Ανκόνα, με το πούλμαν έκανα γύρω στο 6ώρο (νομίζω, δε είμαι σίγουρος)

ότι θες για Κρακοβία, περίμενε, μιας και ξεκίνησα να το φτιάχνω στο Travelpedia :clap:
 

amsterdam

Member
Μηνύματα
814
Likes
280
Μην χάσεις την Βαρσοβία,ο Θανάσης θα σε κατατοπίσει πλήρως για την Πολωνία,εγώ απλά θέλω να πω πως ''ψήνομαι'' να ξαναπάω το συντομότερο!!:clap:



OFF TOPIC:

1)Παρεπιπτόντως ευχαριστώ τον Θανάση για την φιλοξενία και τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έδωσε!
2)Αυτοί που εκθειάζουν τον γυναικείο πληθυσμό της Τσεχίας,μέχρι πριν 5
ημέρες συμπεριλαμβανόμουν και γω σ' αυτούς,δεν έχουν δει τον αντίστοιχο της Πολωνίας καθώς και τα ''πυρηνικά υπερόπλα'',που λέει και ο traveller, από τις όμορες πόλεις της Λευκορωσίας....;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.803
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom