maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Πόσο τα πουλάνε εκεί τα συγκεκριμένα Torres βρε panpan;
Εδώ είναι ήδη εξευτελιστικά χαμηλά.
Εδώ είναι ήδη εξευτελιστικά χαμηλά.
Επειδή κρατώ τις υποσχέσεις μου για βοήθησε λίγο περισσότερο...Αν ανέβεις λίγο πιο πάνω σου προτείνω με κλειστά μάτια το "Finca Allende".Μιλάμε για μεγάλη Rioja.
Αν θες να δεις βέβαια που μπορεί να φτάσει η Rioja,το "Roda" είναι αυτό που ψάχνεις,αν το βρεις βέβαια.Έχω το "Roda I" αλλά λυπάμαι να το ανοίξω.Κάθε φορά που το πιάνει το χέρι μου τελικά σκέφτομαι "ασ'το λίγο ακόμα" και απομακρύνομαι.
Είναι Θαυμάσιο !!!!!! το ήπιαμε στην υγειά σου maltakia!!!!Γενικώς ότι υπογράφει ο οίκος Torres είναι εγγύηση στα λεφτά του.Συνολικά θεωρώ ότι έχει τα πιο καλά κοστολογημένα κρασιά σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά.
Να ένα ακόμα τρανό παράδειγμα που δοκίμασα πριν 2 εβδομάδες.
Manso de Velasco,Viejas Vinas 2007
Από υπεραιωνόβια αμπέλια Cabernet.Χιλιανή προσέγγιση στην ποικιλία και μονοποικιλιακή εμφιάλωση,πράγμα σχετικά δύσκολο για Cabernet που συνήθως δεν "στέκεται" από μόνο του.
Έχει πάρει τόσα βραβεία που προφανώς τα δικά μου εύσημα είναι μηδαμινά.
![]()
Δάσκαλε ο κύβος ερρίφθη...Roda I λοιπόν!Το χοντραίνεις και μ'αρέσει.
Έπρεπε να δείξω χαρακτήρα... άσε που τόσα ωραία πράγματα που γράφεις είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα...εξάλλου μεγαλώνοντας έχω καταλήξει ότι όσο μπορούμε στο κρασί, στο φαγητό και στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις...Εσύ τίναξες την μπάνκα στον αέρα.
Μη μου βάζεις από την αρχή δύσκολα... θα προσπαθήσω πάντως αν και δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία...στα λευκά τα πάω καλύτερα.Είναι όλα αγαπημένα.Περιμένω εναγωνιώς σιγά-σιγά εντυπώσεις,να δω τι εντυπωσίασε εσένα.
Μη ξεχνάς να τα κρίνεις γι'αυτό που είναι κι όχι μεταξύ τους.